Šta je bilo![]()
A ima kolega [mention]Proximus [/mention] ovakvog.Pa to je najveca legenda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerovantna ptica, nevjerovatno inteligentna i zabavna, pričalica nevidjena koristi riječi u pravo vrijeme tipa padne djetetu nešto a ona "šta je bilo", izabere jednog iz kuće i na njega se nakači u našem slučaju izabrala mene, mada ja i najviše radim oko nje, skinula mi boju glasa priča potpuno isto kao ja, e jedino što je smećarka prlja prilično kuću. Pišem u ženskom rodu jer je ova moja djevojka![]()
Last edited by METZ; 26-03-25 at 22:29.
@TAKUMI ,gledaj to ovako:
https://www.facebook.com/share/r/1J16iTkc7a/
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nije kućni, ali ljubimica jeste
U kraj odakle sam, vode nema, iako je taman kilometar do JezeraA ljeti, kad opeku oni krši, ako je u pg 40C, tamo je 45
Zalivao voćnjak tako, nekim organskim, kraj avgusta 2017, i snimim ovo čudo kako vasbijeli dan ide za mnom, i pokušava da dovati koju kap sa ove trave sasušene.
Ali joj nije išlo, to ispari i zemlja proguta i prije no što završim sipanje.
Kad sam joj ponudio, dotrčala je brzinom kakvom nisam mislio da jež može imat
Održao sam je tu sezonu, ostavljao vode pri međi bar dva puta nedeljno. Svaki put kad ostavim, lupao kantom. Svaki put se pojavila u pet minuta.
Danas u tu imovinu imam bar dvadesetak ježeva. U kraj đe ih skoro uopšte nema.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Može,može meni se jednom uvukao u kuću.Uveče sam mislila da su mi provalnici neki kako je jurišao kao svaki noćni lovac reko jel moguće da jež ovako juriša i razbija sve pred sobom kad ga preko dana vidiš reka bi kakva letargija.
Baj d vej hvala ti na storiji oduševljena.![]()
Mislim da niko nije vezan sa psa ka ti mexico može biti zvončica i networkmaster.
Ka METZ za svog papagaja.I mnogo mi je žao što TAKUMI-ju se nije vratio njegov mačak za kojeg je vezan,mislim žao mi je baš me to pogađa ovu temu sam gledala da veli vratio se.Zbog TAKUMIja mi je ova tema bila jako bitna u zadnje vrijeme.
A ja imam pse i mačke hranim ih i o njima brinem i to ali najviše mi znači neka mala sova koja vazda u tačno vrijeme krene da mi huči a nije mi ljubimac no je mnogo baš volim.Obožavam sove.
I baš me strah ako dođe veče da je više ne čujem.To malo pernato biće.
Last edited by Bluemoon; 31-03-25 at 00:09.
Brzo ce 8 godina...nerazdvojni smo...i uzivam da provodim vrijeme sa njim....svaki dan smo 2-3 u setnju kroz pjacuStrahovito dobar cuvar, a mazio bi se 24 sata
Nekad kad sam poslovm van PG, nazovem da vidim sto familija cini i obavezno "je li jeo Astor" na sto mi zena jednom rece...da oces jednom pitat jesmo li mi jeli![]()
Last edited by mexiko; 31-03-25 at 00:18.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Srce u liku operativca,ha?
Pušti ja sam vanserijski osjetljiva na životinje bilo koje ubila mrava štono bi se reklo ne bi.Kad sam bila mala pauka sam imala za kućnog ljubimca a moj brat to nikad neću zaboraviti veli jesi mu dala možda ime?I ja velim što bi mu davala ime nisam,ali smisliću nešto a on ga ubi i reče nazovi ga Mrlja.I što ja tad da plačem mami i tati što mi je brat ubio pauka kad ona ista oće istih da se riješi kroz stan.
Nebitno lijepo je viđet kad čovjek osjeća empatiju prema životinjama.
Dugo nijesmo nas dvije pozirale, ali samo zato što ja imam problem sa uploadom fotki iz galerije mog telefona...zašto- ne znam, ali evo sad ovo kao uspjedoh i tek kad ode post cu znati da li je stvarno fotka tu...kako bilo, moja daganica zverčica koja samo leži u cvijeću...žao nam da kosimo koiko uživa
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E bravo ti ga, ja ne znam kako d dodjem do ovogaRanije sam znala a sad nece da mi preuzme slike iz samsung galerije nego iz one google galerije...a ja tu galeriju skoro ne koristim pa kad probah iz nje kao uploadova se i ode na forum u ovom obliku
Last edited by zvoncica; 21-04-25 at 20:26.
Evo i drugarica od mohe daganicepicture share
Pošto često idem u šetnju kad odem na selo, komedija je cijelo ovo društvo koje ide za mnomsvi u jednom dvoristu i svi slozni
share images
Jedna iz arhive.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kolike usiii, ka da je pustinjskanamirisala dobru gozbu
Je li istina za ovakve Garfild macke da su najnestasnije?
Ne znam ali znam da je velika razlika između kućne mačke i ovih te jurišaju po dvorištu.Ne puštam ih u kuću ali jednom kad ostavih terasu posjedaše na kauč kao da je to sasvim normalno.Tako je i sa hranom mora biti pod nadzor nema šanse što na stolu da ostavim.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Posle 8 mjeseci, robija.E toga plača.
Ne moze se dvoriste odrzat' od kretena malog.
Dobar.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ahahahha pričaj mi o tome baš juče napisah kako mi je ovaj veliki što je u dvorištu uništio sistem kap po kap.A ovaj mali ši cu što je obično u kući danas je imao prvi susret sa robot usisivačem.Te izbezumljene face jedne flegme koja se ničega živog ne boji.Sakrio se i samo gleda ni da mu priđe,ovaj napolju bi mu sve anode razbio na sitne činioce a mačke bi garant ležale na njemu dok ih voza.
Do prije 5 dana sa psima htio sve normalno, nema psa kojeg nije pustio da ga gricka, dominira, vazda za igru spreman. Maltezeri su se sprdali sa njim sto se veli. Isli kod fakulteta, nikad ekscesa jednog.
Sto se desi u dan da mu se preštampa u glavu da kidiše na svakog psa, ne znam. Ka' demoni da su ga zaposjeli.
Ako nije sterilisan možda je u fazi toj sad prelaska sa mladunca na mužjaka pa ga zeza malo i biohemija mozga đe mu pasmina izlazi na vidjelo.E sad ne mora ni to da znači jer neke pasmine sa karakteristikama tipičnim imaju izuzetke.Probaj malo više da iščitaš koliko je zahtjevna pasmina u fizičkoj aktivnosti,treningu,šetnji,slobodnom kretanju.Meni recimo ovaj ši cu bi znavao da pola dana prespava,preleži samo promjeni povremeno prostoriju u kući.Napolju kao da ga uključiš na baterije u dvorištu sa mačkama i ovim većim ali vrlo brzo se vrati u slip mod.Ovog većeg vežem samo noću slobodno se kreće preko dana.
A gledaj ovo ti ispisah zbog njega da mu manje ovo priređuješ mislim vremenski utiče i to na agresiju kod pasa.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks