Ako kome naleti:
Kupujem:
- Style 351 19", uže/šire, bez guma
I neki od navedenih setova:
- Style 193 18"
- Style 313 18"
- Style 225 18"
Danilovgradski prodavci su čudo, pitam ga dai slika svaku felni posebno (na autu su, dakle voze se), veli da nema kad no da ja iz Novog dođem da ih pogledam. Šou.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Smije li da se vozi auto sa ovom greskom? Majstor koji mu odrzava auto moze tek za 10 dana da ga pogleda, a covjek ima put od 600-700km
Cini mi se da nece da pali regeneraciju dpf-a vise dok svijetli ovaj CEL. Vec je digao soot level sa 7.26g na 33g...mada je oil ash i dalje isti
Cita mi sondu za temperaturu pred dpf, sonda za diferencijalni pritisak ocitava(doduse male vrijednosti, jer nije zacepljen pretpostavljam), sonda za pritisak pred dpf...ali mi ne ocitava ocitava neki particle filter sensor, mozda je to taj sto riknuo?
Ugasi cel i vozi.
Juce sam vozio jedan e90 330i. 4000 da se dovede u red.
Prema tome, šta da ti kažem?
ugasim cel, upali ga opet posle 2-3km
Onda je bas velik problem. Imas li BMW software da ocitas parametre, freeze frame i te stvari?
Nešto gledam B58, koliko vidim smatra se jednim od najboljih motora, pouzdan uz redovno održavanje? Gledam nešto G30 540i, G30 mi se nešto od starta ne dopada ali ovaj 540i...![]()
B58 je najpouzdaniji od svih novijih BMW sestaka, ali to da je bulepruf to sigurno nije.
Svi okolo znaju za ovu boljku i ovu gresku, Voli motors kaze nikad culi.
80eura je sat dijagnostike, i kazu da im treba 3 do 4 sata da utvrde koji je tacno senzor crkao.
Senzor mogu da poruce i sa programiranjem kosta 400e, plus i tu satnica za ugradnju...Znaci 1000eura kosta jedan senzor kod njih.
BMW Vukcevic kaze da zna za boljku i da moze da zamijeni senzor 280e, ali nije ni vidio auto odma predlaze da se dpf ugasi i skine, sto je po meni isto red fleg sto se veli...
Auto star 4 godine sa 160k km pravih, i ti da mu skidas dpf...kako da ne.
A remaining life jos 170 000km
Laze, može li ovako
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Vidim da dosta ljudi ide u Bd kod nekog celavog sto je vele 'doktor' za Bmw.
Pa iscackaj malo pa ces saznati koje, ja mu se ne mogu prezimena sjetit' sile nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E taj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by guvarana; 21-04-25 at 17:55.
Stay salty.
E, kakav je?
samo da nađem neki rezervni auto pa ovaj da sređujem
She is only here to annoy herself!
Nemogudavjerujem.
Opsaaa Grujgjo :P
Lazare,
Imas li neki sajt (kao sto je RealOEM) za BMW djelove, za modele 2020+?
Ovaj drugi moze da prodje. Danke.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks