Imas i nize cijene, al cuh da postojen problemi sa dozvolama, kvalitetom i slicno.
Nece biti 5000, ali oce 2300
Ako ima ko kontakte po toj ili nizoj cijeni za tamo nek mi pise jer ocu da idem tamo sjutra da gledam ponude
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Imas i nize cijene, al cuh da postojen problemi sa dozvolama, kvalitetom i slicno.
Ima li neko da kaze iskustva sa Fis Jase Invest ako je trgovao od njih?
Bolji su od DADI gradnje, to je sigurno.
I sad kad gledas Fis i pored Zetagradnju, cini mi se mnooogo kvalitetnija gradnja Fis Invest, bar ovi grubi radovi. Nesto mi je otanjala Zetagradnja
Napravili su i zgradu u zagoric, pored pruge.
Po cemu se vidi kvalitet grube gradnje?
Znam razliku kad je fina ruka, ali nisam siguran sta daje na kvalitetu grube gradnje sto moze odokativno da se vidi?
Sumnjam da Zetagradnja stedi na zeljezu ili nesto slicno![]()
Iz prve ruke da ti kažem, kupio sam stan u zgradi koju je gradio Jase invest, kvalitet gradnje 4/5, ljudi korektni o svemu je moglo da se dogovara, predusretljivi, meni jako prijatno iskustvo sa njima.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
pocnes od toga sto vidis koje materijale koriste - prodji krug oko gradilista par puta vidi ciji je beton, koji su blokovi itd
dobro bi bilo da se obretes tamo poslije radnoga vremena i zapodjenes razgovor sa strazarom - tipicno se opuste i ispricaju mnogo mnogo vise no sto bi smjeli...
navuces ga na tanak led nekom temom tipa - cuo sam da je komsijama na ovo gradiliste nadzornik odbio da potpise zapisnik zbog loseg armiranja ploce - bruka dje svijet ide kako to ljudi rade, kako ih nije stiiiiid... onda ga pustis da se isprica, pa ga taknes sa "ima li toga odje? je li bilo svadja sa nadzorom?"
![]()
![]()
![]()
Prosli put kad sam sa strazarom gradilista pricao jedno pola sata sam dobio samo informaciju kako ga je boljelo kad mu je zena slucajno stala nu kurije oko, tako da se ne bih vise u to upustao.![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Stranci u prva tri mjeseca kupili nekretnina za 113,5 miliona eura: Cijene na vrhuncu, kupci sa pet kontinenata
Najviše pazarili građani ili preduzeća iz Srbije u vrijednosti od 19,2 miliona eura, slijedi Turska za 16 miliona eura, pa SAD sa 13,8 miliona eura i Njemačka sa 11,5 miliona. Kupci i iz Australije, Kazahstana, Jermenije, Kirgistana, Egipta, Malezije..
Ali kako to? Pa cijene padaju evo vec 6 godina, zar ne?
^^
https://www.instagram.com/reel/DI1MbwzijTZ/
zasto jednosoban kad moze dvosoban full nefunkcionalan 🤦*♂️
trudbenik pobjednik kao i uvjek
Ovo jedino studenti ili neki cimeri u 20im da zive, inace katastrofa.
I jos kosta 2500 za kvadrat i to za zabjelo.
Za familiju nije, jedino za rentiranje. A ko ga kupi za ovoliko para mora za rentirat za 700-800e mjesecno ako oce da ima konzervativan povrat investicije 6-7% godisnje.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 18-05-25 at 10:42.
Dnevna soba i kuhinja cc15m2
Pa znas kako ovaj raspored je idealan, svako dijete ima svoju sobu i funkcionalan je.. ja kako malo cesce obilazim parohiju pa jedno 60% porodica u Podgorici sa 4 clana je sabijeno u jednosoban stan iste kvadrature.
Na zalost ovo ne vrijedi preko 50k ali trziste je takvo u taj dio je oko 400-500 eura renta.
E sad kad bi banka davala kredit za zemlju i gradnju pod uslovima kao za stambeni drugacije bi bilo ali opet imamo epidemiju migranata koji u Istanbul ne mogu rentirat stan ispod 700,800 eura pa im je ovo.jeftino
Da podignes kredit, 110k, vracas makar 200k, znaci kvadrat te na Zabjelo ispada 5000e.
Dnevna soba i kuhinja su horor. Zamisli da tu cetvoroclana porodica treba da provodi dan i objeduje.
Nema mjesta ni dje da śednu ni dje da jedu, posto nema stola i pola namjestaja.
Od ove godine su nova pravila gradnje koliko sam cuo, i zna se minimum kvadratura po kategoriji stana. Mislim da dvosoban nije ispod 60m2.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Da ima drzave trudbeniku bi odavno bilo zabranjeno da se bavi gradjevinskim poslovima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Siti kvart, favela oko Super Volija, Master kvart, Central point... Jedno 50.000 ljudi najmanje. Jedan koš nemaju. Humano...
Ali im ne fali voćkica, knjiga i tiketa. Zdravookruženje za porodicu.
Nemaju ni školu ni vrtić. Ali će crkvu da dobiju. Pa upale svijeću, pomole se i na voćkice i knjige... Da se usliše molitve.
Tko leti, vrijedi...
Meni se cini iz svega navedenog da nije problem kvadratura stana nego finansiranje ...
A sto kazes onda za siti kvart treba ti 500 000 za 50 kvadrata bez parkinga
Mozes u Bar kupit kucu
A morao si crkvu nekako ubačit
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks