Ima li na temu dobra kamera za auto da se uzme?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Moja je Xiaomi YI Dash koja vjerovatno ima jedno deceniju da je izasla (a i da se koristi kod mene).
Definitivno je odradila svoje i ja vec neko vrijeme trazim zamjenu. Najvise zbog toga sto je na visokim temperaturama godinama plastika malo popustila pa zna da ispadne iz lezista.
I softverski je poceo da posljednji snimak nekako 'prekine' i da se poslije ne moze pogledat' bez zveka nego je uglavnom "corrupted".
Sto se kvaliteta i ostalog tice, nista mi bolje ne treba ali je stara i odradila svoje tako da cu uskoro uzet' neku slicnu.
Inace sam nedavno gledao trziste i u tih posljednjih deceniju se kvalitet, performanse i funkcije poboljsale 5% tako da ne bjezim od starijih jer nista losije od ovih danas nisu.
Tema gdje smo pricali o tim kamericama i gdje bi trebala da se nastavi eventualna diskusija o njima: https://forum.cdm.me/showthread.php?...-car-dvr/page5
--------------------------
Do Not Disturb.
Moze li mi neko reći da li postoji mogućnost da potvrdim prijem pošiljke i da objavim sliku kupljenog artikla sa komentarom?
Ubih se tražeći ali nikako da nadjem tu mogućnost.
Koristim Temu android aplikaciju.
Pozdrav
Drugari, imam, tj imaću problem. Biću van države od 1. do 8. maja a postoji velika vjerovatnoća da će mi baš tad dostava bit. Što se dešava ako im u par navrata ne odgovorim, đe ide paket? Jer će ovo prvi put bit da bude neuspio pokušaj uručenja mojom krivicomda tako kažem
Pardon, eto ti ih na prvom screenshotu
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Pa moguće da je isteklo vrijeme, ja recenzije radim odmah po prijemu, posle par dana. Btw, evo za ovo nisam još radio, evo koja je forma:
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Mogao si napisat' koja je kurirska sluzba u pitanju jer od toga najvise zavisi.
Ali u principu ne bi trebalo da bude ikakvih problema da neko drugi podigne/preuzme, pokazujuci poruku koji si dobio da je stiglo.
Ja recimo redovno uzimam za druge ili drugi za mene, pogotovo ako je recimo onaj M-one kiosk.
Do Not Disturb.
Ja sam pošiljku podigao prije desetak dana u "paketomatu" a ona se i dalje vodi kao da mi nije dostavljena. Ja bih sada htio da potvrdim prijem te pošiljke ali nikako da nadjem tu mogućnost kako u android aplikaciji tako ni na njihovom sajtu. Tek kada je potvrđeno da je pošiljka preuzeta otvara se mogućnost pisanja recenzije za naručene artikle - bar bi tako trebalo da bude.
Znači, prioritet mi je da potvrdim prijem pošiljke ali pojma nemam kako.
Kakva su iskustva sa dostavom odnosno sa NTC-om?
Do sad mi je svaki put bio M One i bio sam prezadovoljan, ali nesto mislim da to nece biti slucaj sad
NTC je ranije bio bas loš, najvise u period oko nove godine kada su PDV-i krenuli.
Od tada ih je TEMU makao sa liste dostave, i sada ih je opet vratio.
Ranije su oni bili zaduzeni za dostave koje je TEMU slao preko ECSC sluzbe, a sada vidim da odmah pise da su preko NTC sluzbe i broj za pracenje je u drugoj formi.
Uglavnom, zadnje sto mi je stiglo preko njih mi je bilo bas brzo, tipa danas izaslo sa carine, ujutru uruceno.
Vjerujem da su nesto promijenili u poslovanju sada pa ih je TEMU opet vratio u sluzbu.
Njak Njak Njak
kaze na mail, your order was delivered sinoc u 10 navece, a nije
zvao mOne kaze provjeravamo
aj da ne budem pesimista pa da sacekam ovo dan-dva
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Cesti statusi. Bice ovih par dana.
hoce li uzeti sto za paket 78e?
Ntc opet počeo da zeza...
O cemu se odje radi da mi je znat... (NTC)
Nadam se da ce ovo sjutra dostavit da ne cekam sledecu nedjelju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo NTC kad je Bar u pitanju sad valjda ima i fizicku "drop-off" lokaciju pa cu javit' kad preuzmem al' ne vjerujem da cu moc' u subotu nego iduce sedmice...
![]()
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks