Da je srece trebao je da ide neko iz direktorata za zastitu spasavanje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Trebao.
Nego što da se čini.Ne zna čoek da se u-g-u-r-a.A pušti @mexiko nagledah se ja toga za tri života što veli neko kako je lijepo kad ništa ne znaš.Almanah ali almanah bi mogla napisati na temu ministarstava no potrebe bez ko ih 8ebe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ma da, Šaranović će promijeniti policijski sistem koji je isti evo 30 godina (i više) za godinu dana. I nisu oba slučaja na Cetinju u periodu dok je on ministar. Evo ovaj debil od Mandića možda i nema značku. I da se razumijemo, ovo sam pričao i kad je bilo "Cetinje", on ima takvo znanje i sposobnosti da ne bi smio u normalnoj državi da priviri tako bitnoj funkciji kao što je mjesto ministra unutrašnjih poslova, ali pravo da ti kažem, ne mogu da slušam ove koji su balavili (a i dalje to rade) nad DPS-om kako traže kao ostavke. Oni da traže ostavke. Ebe se njima i za ova dva momka što su povrijeđena, i za one nesrećne ljude na Cetinju i za sve, samo im je bitno da se što više blate ovi novi iz jendog razloga, a to je povratak njihovog dragog DPS-a. I toliko su licemerni i dvolični da ponekad reagujem, možda i previše burno, a baš ne znam što će mi ovo u životu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Realno, lik je autom Skupstine koji mu je dao striko da vozi prepriječio put momcima izašao i izrešetao ih po noga.
Ajde realno, u bilo koju normalnu zemlju, da li bi striko dao ostavku. Ovdje naravno da neće.
Lik sam dolazi u policiju sjutra veče kada je odrađeno sve što se može u zataškavanju, kako bi bila što manja šteta za pucača i Strika.
Za razliku od npr one blečke iz ASK koju hapse maskirani policajci za upisane varijabile i neki mobilni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Nego niko ne rece jel vozio dusek u auto
Tamo u skupstini izgleda samo zapisnicari nemauuu koristi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Realno, u normalnoj državi bi podnio ostavku i pokrio se ušima. Ođe će što reče Bit Mandić da kuka o ugroženom srpatvu I njemu kao najvećem Srbinu.
Ali ste ga prećerali, realno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo dobi otkaz neki crnogorac jos konzul od kosovara jer mu je u pasos pisalo mjesto rodjenja Pec,Srb,Srb e da isto to pise onima sa njemackim pasosima ali sumokradice ne smiju sa njemcima...
Ovi Shqiptarët e Kosovës su na totalnom drugom levelu
Nego ko je pušio o trošku drzave? Pitanje koje su Vijesti besomucno ponavljale 150x u svojim novinama. I naravno da je trebalo ustanoviti ko se razmece drzavnim parama. Jer 48 eura troska iz drzavne kase je kradja epskih razmjera. Mnogo teze djelo nego dvostruki pokusaj ubistva izveden od strane povratnika u krivicnim djelima.
Znamo, sve znamo. Namjestaju mu jer je Srbin. A i sinovac Danilo nije talentovan kao sin Ilija. Ilija osim mahanja nozem, u slobodno vrijeme radi kao direktor EPCG ispostave u Beograd.
Nego vrstimo se na temu, sazna li se ikad ko je pusio o trosku drzave?
Taman da se ponovi jos koji put da ispare sve supstance i alkohol iz krvi. I onda im vremena da se dobrovoljno preda nakon 2 dana iako ga je Sranovic odmah identifikovao.
Kakva tuga od drzave i institucija.
Zaboravih da pitam. Dje je klipić? Presica? DemoNkrate u vas gledam. Dje ste?
Last edited by hercules; 21-04-25 at 08:19.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znaci MTEL 2023-e god. 28.5 mil. EUR profita, a TKCG 6.6 mil. EUR.
Oba imaju pa skoro jednak broj korisnika (zavisno od servisa/usluge).
TKCG-u profit manji nesto preko x4.
Sve regularno momci, nema sta da se vidi ovdje, produzite dalje
Kako je 'osvjezilo', odvajaju se komadi leda (debljine 1km) sa Arktika, i 'padaju' po glavama gradjana![]()
Na prste jedne ruke možemo prebrojati ostavke čelnih ljudi u zadnjih 20 godina. Eto, iz tog razloga možda se i traže ostavke svako malo jer sve je više i više foteljaša i prvenstveno nečasnih ljudi na pozicijama, na obje bande da se razumijemo. Odgovornost bilo koje vrste u Crnoj Gori je odavno mrtvo slovo na papiru, na sva zvona su se 2020 najavljivale promjene, narod je to pozdravio i dobili smo promjenu vlasti. I šta smo zapravo dobili po tom pitanju, niz egoističnih neznalica koji bi se majke prije odrekli nego pozicije. Sjetimo se samo Alekse Bečića koji je doslovno ponio fotelju na Cetinje zarad emisije sa Komnenićem, i neko da očekuje od istog ili iz njegove partije da podnese ostavku zbog neke odgovornosti, a nemojmo...
No, isprovocira me ovaj tekst da napišem post, ovome bi bilo bolje da se pokrio ušima i jedne da ne progovara, dva masovna ubistva za vrijeme njegovog mandata. Da zrno obraza ima dao bi ostavku 2. januara još, izašao pred građane i saopštio im da je nemoćan da uradi išta jer su nam bezbjedonosne institucije u rasulu i podnio ostavku. Ali foteljaaaaa pod plaštom razvojnih projekata a muči druže...
https://www.cdm.me/politika/duraskov...nesem-ostavku/
![]()
Last edited by BiTrAtE; 21-04-25 at 08:34.
Bacio ožicu. Sad ce ovi nasi svi koliko ih je u Vatikan na pokajanje.
https://www.vijesti.me/svijet/globus...ro-papa-franjo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dodje papa Franjo u posjetu kod Bosanaca docekase na aerodrom ergela tadasnja od glavasa i od aerodroma do predsjednistva BiH ergela u nove audije A8 a papa Franja u neki stari Ford Focus vlasnistvo Vatikana ...
Postidje ih papa sa Ford Focusom ...
Koliko pisete o malome ni da je ubio koga, e pa stvarno strasno, pustite postenog momka na mir ljudi.
Nije dosao vladinim autom u 3 ujutru subotom.
Nije pucao iz tudjeg no iz svog pistolja za koji sigurno ima urednu dozvolu, nije on tamo neko BIL...
Policija ne radi subotom i nedeljom i to jos pred sveti dan Vaskrs. Bacala su djeca petarde po ulici, niko nije znao da je koristeno vatreno oruzje.
Olaksavajuca okolnost sam se predao, znaci policija nije torisla resurse, dom zdravlja nije potrosio igle da vadi krv i radi testove na droge i alkohol.
Lik je uhapsen, sudice mu se posteno, dobice jedno 6 mjeseci nanogicu, ovi koji su malo ranjeni ce reci da se niceg ne sjecaju i da su se povrijedili na stubice kojih ima na svaki cosak jer su vec dobili neke pare da izgube pamcenje i eto njega do Nove godine da cuva strika.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
@Extravaganca priznaj brate da si za Vucica. Olaksaj sebi dusu
Mali su oni depesovci koje si ti ovdje svojevremeno optuzivao koliki si ti po tim tvojim mjerilima deefovac iliti esenesovac.
Ćiča reče će bude srešeno no što! Pucali momci sami sebi u noge! Bjeale tamo, i vi svašta pišete! Provjerite prvo kod ćiće, pa pišite! Vi ovako zborite, samo da bi se DPS vrnuo!
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ijesti_android
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 21-04-25 at 16:26.
Rekoh vam ja, nije se tu nista desilo, dva momka se saplela o stubice, djeca bacila petarde, a neki tamo lijevi lik bjezao od policije za neko drugo djelo.
Nemojte koljenicu da prozivate!
Sam covjek dosao jer je cuo gradske price.
Ja mislio za vrijeme dpsa da smo zivjeli u banana drzavi, a ovo sad jos veca banana haahahahahahhahahahaha
Samo nek je vjecna!
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sad ti je krem bananica
Ništa od ovoga nije bilo, sve izmišlaju!
Ja se informišem kod IN4S-a i tamo nema ni slova o ovome.
Sve završeno sa Ćićom i sinovcem do sjutra. Treba još samo da nađe nekog da mu plate da leži i sve spakovano.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
"Danilo Mandić, prema nezvaničnim imformacijama "Vijesti", zapošljen je u Skupštini sa zvanjem savjetnika."
![]()
Plus mu striko zavrsio dzipa iako nema pravo na to
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...od-kriminalaca
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks