Pa dobro. 60hiljada kes kredit vraces 100.000 jbg sto je tu je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro. 60hiljada kes kredit vraces 100.000 jbg sto je tu je
f6
Pa cudi me sto daju kes kredit??? Mada treba to nekretnina od 89 kvadrata za ovaj kes
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Realno, najpovoljnija varijanta za kes kredite je ova akcija u Hipotekarnu. Oko 5.5 je kamatna stopa, max iznos 30 hiljada. Svudje je oko 7-7.5
U Erste je bila ta akcija prije par mjeseci ali je zavrsana
Jeste najpovoljnija ali samo za drzavne firme i privatne sa A+ liste njihove. Za ostale traze 2 ziranta.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Je li Companywall sajt relativan kad su u pitanju ocjene firmi?
Te ocjene što vidiš tamo, za banke nisu relativne.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Nije relevantan. A je li relativan mozda jes.
Racuna par osnovnih pokazatelja koji ne govore mnogo o firmi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lapsus
Svaka banka ima svoj sistem ocjenivanja firmi ali moze otprilike da priblizi kakvo je stanje.
S obzirom da je za online placanje kreditnim/debitnim karrticama potrebna potvrda tokenom, da li ta kartica, odnosno racun sa kojim je vezana mora imati aktivirano elektronsko bankarstvo?
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Pade mi na pamet (vjerovatno samo kod privatnika) kako je to povezano da ako firma podigne kredit - zaposleni ne mogu, nejasno da li im vlasnik nece dozvoliti ili banka (firma treba da potvrdi zaposlenje na neodredjeno i prosjecnu zaradu u prethodna 3 mjeseca) a banka moze da kaze kako se ta firma zaduzila do nekog odredjenog iznosa pa zaposleni nemaju pravo na kredit?
nije mi jasno kad cujem: pa firma je garant da ces ti vracati kredit. Ili tako neke nebuloze, bukvalno prave da je privilegija biti u mogucnosti da se zaduzis i placas ogromnu kamatu.
Ovoga očaja od NLB aplikacije u životu nisam vidio.
Ne može da se promijeni u aplikacijinni dnevni limit na POS, ne može ni za bankomat.
Ne može ni mjesečni da se promijeni.
Ovo kod Hipotekarne radi već 10 godina bez greške.
Ja držim limite na 100e dnevno. Ako mi nešto treba kliknem par puta na telefon i podignem limit pa onda vratim.
Kod NLB to ne može, nego moraš da zoveš Call centar iako opcija postoji u aplikaciji.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo
Moze i dnevni i mjesecni
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ne može.
Promijeni, izađi i vratite na staro.
Zato sam napisao da ovog očaja nisam niđe vidio.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kod mene nlb pay nije radio u petak I subotu. Srecom, sjetih se Google wallet, pa uplatih ponesto, jer zaboravih karticu ponijeti sa sobom.
Sent from my motorola edge 50 ultra using Tapatalk
Evo da ne bude da ih kritikujemo nonstop.Kod mene nekim cudom radi bez problema (cesto mijenjam limit). Mada mi se desilo par puta da nije prihvatio promjenu sa telefona (prije par sedmica) pa sam morao sa desktop aplikacije. Pokusaj isto, ko zna, mozda "pogura" i proradi ti.
NLB Pay, ne mogu aktivirati, veli da imam instaliran "TeamViewer Quick Support"....a nemam to ni nista slicno na telefonu. Sto da cinim?
Vidi mozda u downloads imas TW
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Posto nemam racun u NLB da testiram, aj probajte zivota vi oce li vam raditi ako promijenite ime aplikacije iz tipa Teamviewer u Instagram ili tako nesto, ne bi me iznenadilo da nasi magovi samo tako filtriraju aplikacije![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks