Oni su svakako neobično nasađeni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne sudim,ne dotiče me samo posmatram.Volim da proučavam gradove kao kad čitaš neku knjigu.
Skupljam "crtice" grada.
-Nosi ove američke kape reko kupi ovu našu.
-Onoliki čovjek a onoliki magarac.
-Imaš ti još da guraš do osamdesete.
-A obraza čuvaj,čuvaj ovo čuvaj ono.I ode.
Svaki grad ima svoj specifikum.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kakvi su ovi triatlonci nijedan ispod 2000 eura opreme...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Turisti.Dvoje.
- Ne pada mi na pamet da pešačim 20minuta do Jezera plati parking.
On:
-Znaš da pešačiš sat vremena kroz tržni centar a nećeš 20minuta do Jezera.
Ljudi su odista,odista neobična bića.
Ono,kad ti lokalni kauboj šalje piće dok na ekranu Jokić reklamira kladionice dok ide starogradska.Ja sam načelnik murije veli a ovo je vlasnik kafane.Veli,sjutra blokada.ITD.
@extravaganca nedobog da si sa mnom otiša' na Žabljak.
Plesacica se cijelo vrijeme trudi da hiperseksualizovanim stajlingom i lascivnim pokretima zasjeni ostatak scene, ali Rade Vojvodic je to osujetio vrhunskim stilom, pokretima i prvenstveno genijalnom dubokoumnom pjesmom.
Pominje i "juzno nebo, Crna Gora" tj. crnogorsko nebo, sto 1994. nije bilo bas popularno pa Rade izrazava i odredjeni politicki bunt u tadasnjem politickom kontekstu, sve to vjesto umjetnicki umotano, da svate oni koji su vec svatili...
Meni licno je vrhunac momenat kad se govori o jednom dogadjaju iz (bliske) proslosti (ljubio sam Nadu u starome gradu), a na ekranu pise "Prozori buducnosti Valjevo"
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
E moj @extravaganca nedobog da sam tebe slušala ovaj Žabljak je šou.I sjedne za sto murkan u uniformu vlasnik pita smiješ ti na službi da piješ.Načelnik dodaje može jedno.Ipak lik naručuje Coca Colu.A u pozadini ide numera za numerom iz gradske kafanice i to.
Onda ide u dark sajd dolazi sudija jedan gost priča a đe su bile kamere kad pištolj izvadio u kafanu onomad...đe su maloljetna lica bila..i to..a na radio ide Džej ko se s nama druži,život mu je duži,a druga rečenica ko sa nama pije ovo druge definitivno.Načelnik naručuje fantu.Ali,ode prije naručene fante.
Veli ti sve o nama znaš a ko si ti?Reko druže svi smo ljudi makni mi se sa funkcijama.
Ono,što ti znaš kakvi su svima njima paklovi u duši.
Toeo.
Kupila sam i Žabljak.Još jedan krstić na mapi CG.
Aj em praud.
Nikšić je lakmus papir Crne Gore.
Nego,jel ovo Bugi uletio u Toyotu temu nešto a što je ovo kakvi su ovo jadi među njega i Takumija to ni sam bognezna.
Ka što veli načelnik kako ti primjeti da moj službenik naruči Coca Colu.A kako,kako to je moje vječito prokletstvo.
I onda u fajronta gledaš konobara koji za svima njima čisti sva ***** i to.JBT.
Lajf iz a šit.
Last edited by Bluemoon; 19-04-25 at 23:56.
A bez zajebancije nas nema Blue
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nas ima ali nas biti neće jer svi odreda pljujete na sopstvenu braću eto to je,mislim za tebe ne govorim konkretno ali onako kolektivno..ma horor..niste/nismo/svjesni što činimo a svi smo u ista *****.
I ja viđeh ljude namučene od života.Viđeh planinskog čovjeka namučenog od života.
Eto to je Žabljačanin.
Jel on meni jebeno bliži od nekog tamo turiste?Nebitno.
Laku noć,extra.
Last edited by Bluemoon; 20-04-25 at 00:33.
Što ga više "upoznajem" sve mi je draži.
https://youtube.com/shorts/3dP2MIhXD...GDXdDcS62eclek
Ne šćedoh ti odgovoriti sinoć no danas uz argument:
A...što veliš,bolan?
No na putu za Krupac viđeh ozbiljno nabudžavanje u vojna vozila VCG sa desne strane pa gledam nevera tu đe bicikla bilo nije a ne sve ono wulfy bi znao u detalje šta.
Last edited by Bluemoon; 20-04-25 at 16:44.
γνῶθι σαὐτόν
Vaskrsenja ne biva bez smrti.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks