Ali samo posalji
0 na 14533 i rijeseno.
Ako te ne odjavi onda zovi 1500 odmah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa nećeš postići sa isključivanjem telefona,jer,mislim,da je u pitanju pretplata po danu i ona je 0.35€.Moraju ti isključiti tu "DOT JO pretplatu na multimedijalne servise" i nije ti isključena dok ti ne stigne sms da je isključena.
@Sale ,evo ss poruka sa tog broja.Ako dobro razumijem trebao sam da kliknem na link(teško u ovu svijest,ja sam ti tata onog momka iz klipa što se i rominga plaši a ne nepoznatih linkova) pa onda da ukucam i ovaj code koji su mi poslali(ponavljam ništa teže od paracetamola i Jamesona zadnjih mjesec dana nisam koristio),tako da ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
![]()
Last edited by joni; 18-04-25 at 15:26.
Ali samo posalji
0 na 14533 i rijeseno.
Ako te ne odjavi onda zovi 1500 odmah
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dok neki prate svakodnevno koliko im solarni paneli na krovu proizvode struje,ja i ti svako jutro ulazimo na T apk da vidimo koliko nam je Telekom skinuo.Tačno se osjećam ka onaj solarni panel.Da me oće Telekom oprat s vremena na vrijeme ili zaokrećat put Sunca pa da mi je iskoristivost veća
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nevjerovatno najjeftini paket u telekom 15.90e.
Dosli racuni jednoj starijoj nepokretnoj osobi , u poslovnici su me uputili na 1500, a iz 1500 su me uputili na aplikaciju da pisem prigovor i molbu da se smanji racun paket....
E aj sad majcin sine ti objasni to djeci iz drugog svjetskog rata kako aplikaciju da koriste...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U poslovnici poneseš prigovor i ostaviš ga.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imas i ove.opcije...
1. https://telekom.me/privatni-korisnic...blema/prigovor
2.
Korisnik ima pravo prigovora na visinu ispostavljenog računa u roku od 8 dana od prijema računa. Prigovor se podnosi u pisanoj formi, a može se uputiti i na e-mail adresu: [email protected].
Ima li telekom kakav paket za seniore tj penzionere kao što imaju mtel i telenor? Ako im je najjeftiniji postpaid paket 16 eura stvarno sprdnja.
A ono realno cijeli zivot se uci...tako da smo bez obzira na godine svi djaci :-)
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
E vjerova ili ne morao sam sa pisem zalbu, jer mi u poslovnicu nisu htjeli za starog da daju taj paket obrazlozenje za djake pa te ovako fino izmotaju sa zalbama i prigovorima. Cekam jos da me zovnu strucnjaci za penzionere!
I meni brat uzeo taj paket( 32 god) ja zvao pitao rekli moze lagano...
Satelitski resiveri/oprema
Pametan covjek svaki dan nesto nauci tako da smo svi mi djaci.
meni dadose 40% popusta jer sam mlad pa placam 14.34 za nonstop super, do kad - ne znam.
Always,forever and beyond ...
Kako đak može da kupi telefon/postpaid ugovor preko operatera?...osim ako nema 18+ godina.Normalno da može svako da ga kupi...tačnije,jedino đaci ne mogu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Evo od 1.juna poskupljenje za 2e.na foru imali ste 30GB,sad vam dajemo 50GB,a ja svakako imao na 2 god po 100dodatnih GB, tako da ja nista ne dobijam, sem povećanje od 2e
Legende iz Teledebila, starija nepokretna osoba dobila racun 16 eura , posao u poslovnicu da smanje racun , u poslovnicu rekli da mora reklamacija da se pise, poslata reklamacija na tiket i mail . Status uspjesan odogovor prvi kontakt mora preko poslovnice a naglaseno da je nepokretna osoba...
E qqq
Kakva je situacija sa Magnetom? U paketu imamo 3 broja, internet i televiziju
Vjerovatno i ona ide gore 2e
Satelitski resiveri/oprema
Prije 10 dana sam djeci uzeo dva post paid paketa odlican 5 start za 7.40€ i sad im stize poruka da ce ih poskupjeti na 9 i nesto. Ugovor potpisan na 2 godine. Da li zna neko imam li ja pravo da trazim da oni ispoštuju ugovor ili su zaštićeni kao bijeli medvjedi?
E ovako moraces roditelja djeda starca penzionera u poslovnicu da povedes da bi ti dali jeftiniji paket odlican5 ili sl ili da notara dovedes da ti se napise ovlascenje da mozea umjesto starije osobe da potpises.
Preko call centra ne mozes to da uradis.
Preko reklamacije ili zalbe tj telesales te zovne i opet ne mozes to da uradis jer nemaju tu opciju!
Jedino resenje poslovnica .
Znaci mogu vam reci da je Telemach sto se tice odnosa sa korisnicima broj 1 , sve se mozes dogovoriti. Sa ovima korporacijama nula prekrizena
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks