Misliš boot scan? Može li Defender ili da instaliram neki AV? Sjutra bih mogao ponijeti laptop kući, pa da pokušam da riješim
uvijek samo defender,pobriši sve gluposti pogotovo av,odradi sfc i dism i to nekoliko pasova,i preori sistem sa novom instalacijom preko postojeće (ostaje sav već instalirani softver i fajlovi,samo je sam windows nov).
Kakav je windows 11? Preci ili ostati jos na verziji 10?
Svijet izmislio za 10, ja insistirah i servere da poguramo na 2025, 1000 puta bolje
Ubrzo prestaje podrska za Win 10. Meni Win 11 radi potpuno ok, mada ja nisam neki zahtjevan korisnik.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nisam ni ja, nego je bilo price kad je izasao da nesto steka
Windows update mi ga daje da ga automatski preuzmem.
Ništa to
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Momci, treba da platim neku aplikaciju preko Google play stora al posle mnogo pokušaja vidim da nije moguće iz naše zemlje. Imate li neki lakši savjet, ili još bolje tutorial sa YouTube da to završim. Nisam nešto informatički pismen moram dodati, tako da samo neka lagana rjesenja ako postoje uopšte?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Moras payment method u google accountu da podesi na ameriku recimo. I onda ce ti raditi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prolazi amerika i cg kartica?
Na apple to ne može..
Probah al mi nesto ne ide, ne daje mi opciju u aplikaciji da se upgraduje. Ili ja nisam dobro podesio ili je nesto drugo... Probat cu sjutra na drugarov telefon kojem si ti vec podesio ovo, pa ako bude radilo ne gine ti kafa ili pivo u toku sledece nedelje
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Prvo se uloguj na payment Google preko weba.
Obrisi profil plaćanja
Kreiraj novi profil plaćanja
Stavi kao adresu neki muzej sa Google Mapa
Unesi svoje podatke i podatke sa kartice
Izađi iz toga
Obriši na telefonu na Playstore i Playservices aplikaciju cashe i data
Otvori Playstore, možda će tražiti da se uloguješ.
Uživaj
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne kapiram zasto ne dozvoljavaju sa lokalnom adresom. Zar im nije u interesu da prodaju sto vise.
Zato što znaju da ćemo ih nešto zajebat'
Zna li neko kako da se otarasim ovog na Msoft nalogu:
https://imgur.com/a/zxm1hEc
Promijenio sam lozinku i dodao 2FA a onda i alias sinoc ali evo ih opet danas.
edit: sad sam stavio da se jedino moze logovat sa novom adresom (alias) a ona stara je sigurno procurila sa nekog sajta (opensubtitles ili neki drugi)
Last edited by dadic; 10-04-25 at 18:51.
Moze li mi ko pomoci da unesem hotmail nalog u office outlook?
Preko weba se bez problema logujem, ali preko Microsoft outlooka nema sanse.
parametri koje koristim su:
Server: imap-mail.outlook.com
Port: 993
Security: SSL
Server: smtp-mail.outlook.com
Port: 587
Security: SSL
Nakon unijetih parametara kad udarim Test dugme, automatski mi na incoming mail kaze "failed", i nece da se poveze.
Sto da radim, sto da mijenjam?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks