Kao neko ko je iz Novog, konoba Skver vazda.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Na šetalištu nemaš prilaz niđe bliže možeš se parkirati najbliže čini mi se u zoni pošte ili od dvorane park pa se spustiš skalinama.U starom gradu ako ćeš bliže da se parkiraš ti je crvena zona nije baš povoljno da se opustiš par sati.Osim preko puta atuobuske a i tu se pješači.U suštini ako su ti skaline problem možeš kod stare faze u igalo i lagana šetnja pored mora kud ćeš bolje.
Nema ljepšeg šetališta u CG.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ko bude išlo put Sarajeva, obavezno do Toplika..
https://maps.app.goo.gl/jvbJM9uaumREf6Mp6?g_st=aw
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Naleceh na fb na https://dostavica.me/
Valjda domaci dostavljaci. Cijene jeftinije nego na glovo. Dodaju svako malo restorane. E sad neke djelovi grada nisu pokriveni.
Last edited by hercules; 18-04-25 at 16:23.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Gazde Eat Italiana i Marende. Kameno je to sve jos.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E ako su im kuriri domaci ljudi narucujem, vala nece ga stranci uzimati euro
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nećeš da čuješ Helo maj frend
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Meni su ovi Turci dostavljači gospoda. Čovjek se samo pojavi na vratima i pozvoni. Ovi naši vazda zovu po dva-tri puta, pa koji je ulaz, pa koji je sprat, pa ajde izađi...
Sto rekosmo za Bar osim Parapeta i Brčvaka ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam jela u Minhen dosta dugo jer su se nešto iskvarili još odavno, ali sjedoh prošle sedmice u onaj u bloku i cezar salata je bila dobra baš, obilna porcija, fin dresing, dovoljno piletine ... Ostatak ekipe doduše nije bio baš prezadovoljan ( pica i kobasice sa sirom )
Onda, Arabian tea house - jedem samo jednu stvar kad god svratim ( mada ne idem često ) tortilju sa falafelom jer mi je precrno da pravim falafel kući, a baš ga volim. Imaju i onaj kunefe, nikako to da probam, ali planiram.
Bejg sa lososom u Nicks deli ( preskup - 8eur ), ali odlican. Podsjeca me na one u NY, mada ne znam imam li pravo to da kazem jer sam bila samo jednom tamo hah. Pastrami panini ( cini mi se 6,5 eur ) isto dobar i krcat mesom.
Last edited by samoilma; 22-04-25 at 15:00.
I preporuka za Bar, odnosno Šušanj, za Pino del mar, ukusne pice i paste iako bih voljela da su porcije maaaalo vece, odlican sufle, lijep ambijent, mi smo utrefili prije zalaska sunca, bas lijepo mjesto
Rekoste li da je dobar sendvic sa piletinom u pizza bar?
E bogomi je strasan.
Tufahija Pod Volat i dalje fenomenalna,bila je 3 i po a sad je 4€,ali kad pogledash cijene ostalih tzv. kolacha,vrijedi svaki cent!
Edit-riblja chorba u Kuvano od srca u Lepoj Kati,odlichna!
Edit 2-I jedno i drugo uzeto za ponijeti,da se ko ne chudi shto ne komentarishem druga jela,nisam probao...pod Volat se kako vidim ovdje krece od negat. do poz. komentara,meni se njihov roshtilj nikad nije neshto posebno svidjao,telece chorbe jesu odlichne a kakve su sad,ne z,a ovamo u Kuvano od srca uzeo samo tu riblju i magla![]()
Last edited by AL no1; 25-04-25 at 21:58.
...
Evo info od danas pod volat…
Corba onako
Cevapi loši
Hleb star, tvrd.
Salata ok…
Sve u svemu 35€ a jako loše….
Popeci u Ariu u Zetu danas bijahu vrhunski i veliki prilicno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Meni su tamo uvijek bili najbolji. A bogami i porcija (ako je i dalje iste, 3 velika) je tolika da je ja nisam nikad pojeo cijelu.
Jeste, 3 su u porciju, nepuna dva sam pojeo, jedva ziv![]()
Tu es mon héro!
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks