Dostavljamo Vam predlog i sugestiju na Nacrt izmjena i dopuna prostorno-urbanističkog plana Opštine Bar, u dijelu planirane saobraćajne infrastrukture (planirana trasa autoputa) sa apelom za njeno izmiještanje, jer planirana trasa- koridor ugrožava jedinstveni areal- kompleks od više desetina hiljada stabala maslina (neprocjenjive starosti i vrijednosti) na potezu Sustaš, Marjal, Spilice i Stari Bar (KO Sustaš i KO Stari Bar)
Naime, planiranim Nacrtom PUP-a Bara, koji se nalazi na javnoj raspravi, upoznati smo i neprijatno iznenađeni činjenicom da, prema tom planskom dokumentu, planirana trasa autoputa (tj.njegov planirani koridor), u potpunosti i cijelom svojom širinom, zalazi u jedinstveni maslinarski areal i svojim zahvatom prolazi, i bukvalno, njegovom sredinom, cijepajući, uništavajući i u nepovrat odnoseći jedinstveni, a do sada sačuvani prostor, gdje se na nekoliko kvadratnih kilometara, nalazi blizu 80 hiljada maslinovih stabala starih po nekoliko vjekova. Sablažnjava nas činjenica da neko može i pomisliti na projektovanje saobraćajnice preko maslinovih zasada antičke starosti ...
Opet Barano prave probleme , vala kad smo posjekli borove i sve cemo masline naloziti gadovi.... stopirate put razvoja i neuki ljudi odje struka govori sve mi imamo fakultet!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je samo krajnji pokazatelj nesposobnosti gradonacelnika da izadje na kraj sa sluzbama koje ne rade svoj posao .
A i krajnji pokazatelj koliko su i nacelnici za drumski saobracaj neuskladjeni i nedorasli pozicijama na kojima su.
Last edited by NetworkMaster; 17-04-25 at 10:11.
Nije vam smetala guzva dok je prethodna vlast bila
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Google, njemci a vozi se Subaru.
Prema tome, šta da ti kažem?
naravno da se salim. ovo je trenutno do usijanja doslo. ali svaki pokusaj da se ukaze na to a kamoli pomene komunalna ili neko iz glavnog grada mislim da bi nam dobro na forum obrusili kako se to radi sa nekom namjerom... a ne objektivnom zamjerkom. tako da sam ovo haoticno stanje koje ce trajat jos dugo i bit jos gore a rjesava se vrlo lako, sam pokusao malo na salu da okrenem. nazalost
f6
Projekat vrijedan 237 miliona eura: Brza saobraćajnica oko Budve imaće osam mostova, dva tunela
https://www.cdm.me/ekonomija/brza-sa...-miliona-eura/
Kontejner kod autobuske na saobracajno ostrvo namijenjen ljudim da iz auta stanu upale sva 4 zmigavca i odloze otpad, za vicnije iz pokreta ko moze... cista ulica ko suza ,nema pjesackih,nema stubica
opaaaa, e sad ovo već postaje ozbiljno![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ovo postaje tragikomicno. Kakva nemoc drzave, raspad sistema, i nedostatak logike i petlje u borbi protiv samozivih bahatih kretena.
Grad i drzava propo.
Last edited by hercules; 25-04-25 at 18:01.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Defanzivno ponašanje sistema.
Ali ostaje priča od 2020 kako će sve naše ulice biti ljepše i šire kada se maknu biciklisticke trake.
Kao što vidite, širina
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ako im je ovo defanziva mozda bolje da i ne idu u napad, popicemo kaznu mi sto imamo savjesti i obraza a ne ovi sto nemaju![]()
Gledajte to s vedrije strane sad nema zadrzavanja vode na putu asfalt nam je izbusen taman ko drzavni budzet
Satelitski resiveri/oprema
Ima li mansa ili nekoga da provjeri koliko glavni grad/drzava plaća jedan ovaj stubic od 1€? I kome?
Da pohvalim stavljamje zastitnih mreza od odrona na putu Bar-Pg
kada ce da poprave crvena svjetla na mostu Luca? Cija je to nadleznost?
Postavili ove stubice tako da sad moras na kruzni da se prestrojis u lijevu traku ako ces na semafore lijevo ili pravo...
Idioti sve oko nas...niko mozak da ukljuci
Aj teorijski pokvari se auto nekom u tu traku. Kako ga zaobici kad su stubici tu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks