Kod mene je brzina interneta razlika.
Kod mene je brzina interneta razlika.
Ja koristim obje mreže ...kad mjerim brzinu interneta uvijek je na Telekomu veća brzina al zato je veći i ping..dok na One uvijek Ping bude kraći....
Telekom prodaje frekvenciju One mrezi zato je i veca brzina na Telekom.
ja i pitam i jer koristim iptv preko 4G telekoma. cesto me zeza navece, pretpostavljam radi vece opterecenosti mreze tada. neki sto imaju istu iptv i One mrezu kazu da nemaju takvih problema
One koristi dosta stariju opremu, dosta Zte-a i Huawei - a koju ne mogu da upgrade-iju bez kompletne zamjene.
Sent from my S24 ultra tastature
Ht telekom uveo multi sim, mozda i kod nas bude brzo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Nakon isteka promotivnog perioda, cijena usluge je 3,99 EUR mjesečno”![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Last edited by joni; 17-04-25 at 18:39.
Ista stvar, jos ti stigne neki pin za aktivaciju(koji iskulirah) i poruka za otkazivanje te pretplate. Pomislih da je neki scam jer u tom trenutku nije ni koristen telefon, pa pecaju ljude koji posalju sms na specijalni br. za otkazivanje.
A iz call centra ne vide problem sto ti nesto moze mimo pretplate stizati preko njihovog racuna, a ne preko bankovne kartice i ne postoji mogucnost da se to zabrani.
Ko zna sta vi radite, meni samo parking naplate kad otkucam poruku. :P
Radim isto što i zadnjih 20godina.
Meni nije ni stizao taj sms za aktivaciju tog paketa.Zvao sam 1500,prijavio problem i otkazali su mi taj servis "world game centar"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da, ja ih zovnuh prvi dan otkako mi je stigla poruka za prekoracenje 3m prosjeka (postpaid sam), i trebalo im je 3,4 dana da otkazu.
A ja ne koristim telekom internet. Meni kazu da sam 15 puta koristio tu uslugu.
Operater kaze virus,ja pa kako rekoh ne koristim vas internet, virus u pitanju,kaze ulazile ste na sadrzaje.
Pa kako rekoh,a ako ne koristim vas intrnet? E show. 5e sa psv nije mnogo,al ne zelim da me neko krade. Valjda to zaustave
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Nije poenta u cijeni nego sto je to omoguceno. Znavi mogu da naplate nesto, ali nemaju opciju da se zabrani naplata tih "eksternih" servisa. Hoce li sledeci put biti veca svota? Kako uopste dodje do toga, ako se telefon nije koristio, a samim tim ni unio pin ili potvrda..
Koristim brave, private dns za blokiranje reklama, jedino sto skinuh neki suntavi vanced za yt pa ga ponekad koristim i zna da iskoci popup.
I ovo je neka arapska prevara.
Meni je mono postpaid. Meni SMS za prekoracenje nije stigao,i ako svaki mjesec ne prabacim 1e za usluge poziva/sms koje koristim.
Kako su ovo oni obracunali,to vile znaju. Kada me ubjeduju virus,ne koristim vase usluge,kako druze kako?
Svima kao meni 4e,eto da se plate radnicima. Show
...14.aprila mi je sa 14533 stigao sms o deaktivaciji te usluge "World of games" a posle poziva i žalbe T-comu.Slučajno skrolovah sms sa tog broja i vidim da mi je 01.aprila stigao sms sa ponudom da aktiviram igranje igrica bez reklama i u njemu link sa uputstvom kako se to aktivira.Link nisam kliknuo jer nisam ni vidio ove sms poruke.Sledeća sms sa 14533 istog dana piše :ukucajte pin 1577 da biste se preplatili.Ni to niđe nit sam kuca nit prihvata tu ponudu.Od tada mi je za 14 dana svaki dan skidao 0.35/€ per day...
Zna li neko čiji je broj 14533?
Nekog ino lopova ili T-comlopuže?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 18-04-25 at 14:18.
Sam si to aktivirao klikom na taj link
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Joni ti imas bar sms taj ,ja toga nemam.
Djeca igraju neku igricu "brawl stars",jedino tamo nesto naplatilo. Al ne vidim logiku kako,jer mi je sve podeseno na sim1.
Vidjeli da od mene nemaju vajde,pa ajde da mu skinemo 4.5€
Edit: Opet mi skinuli 30 centi,kao 16 puta sam kliknuo to.
Sada mi je racun 4.70.
Evo sada potpuno iskljucio 67 pa neka mi naplate
Last edited by miovrag; 18-04-25 at 14:51.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks