Thread: Izrazite svoje misli i osjećanja.......

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Ahahaahah brutalni ste.Ja vala u faking Berlin.

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Svaki dan je dobar za upiranje.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Kako me iritira žena u Breaking bad,nemam rijechi...sreca da sam pri kraju pete,zavrshne sezone...nije da glumi loshe,naprotiv,ali je antipatichna i podsjeca me na jednu osobu,ma pih...razmishljam,je li namjerno izabrana bash za tu ulogu...
    ...

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    1,615
    Thanked in
    793 Posts

Tek kad staneš na vagu shvatiš da krava na čokoladu nije reklama već opomena...

5. The Following 2 Users Say Thank You to pauki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Too much attention makes a donkey think he’s a lion.

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Ima li serije da su Španci ili Italijani napravili da valja.Koliko drame,melodrame,ispraznosti,forme bez suštine.FK.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Ima ova serija LaCasa de papel,ali ne svaka sezona,mislim nije mi sad to u rangu nekih klasika poput serija sa Maxa,ali ok je skroz,ako se dobro sjecam prve dvije sezone a i onaj spin of ili kako se to vec zove Berlin mi je simpa skroz.

Ono shto si sinoć gledala,kako se zvashe,one gluposti,pokushao proshle g na Netflixu da odgledam,par epizoda i zapitah sebe pa jesam li ja ovoliko blesav da gledam ovaj shto velish bullshit.
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ima ova serija LaCasa de papel,ali ne svaka sezona,mislim nije mi sad to u rangu nekih klasika poput serija sa Maxa,ali ok je skroz,ako se dobro sjecam prve dvije sezone a i onaj spin of ili kako se to vec zove Berlin mi je simpa skroz.

Ono shto si sinoć gledala,kako se zvashe,one gluposti,pokushao proshle g na Netflixu da odgledam,par epizoda i zapitah sebe pa jesam li ja ovoliko blesav da gledam ovaj shto velish bullshit.
    Jeste Casa je okey,sviđa mi se međutim što je mene trigerovalo kako si dobro primjetio kod ove serije Alfa Mužjaci je što su uzeli jako ozbiljnu temu razvodnjili je,banalizovali,pretvorili u karikaturu.Mislim tema je ozbiljna nije to ono ka španske serije u stilu televisa novela no su negdje i okrznuli taj vrh ledenog brijega savremenog društva ali tako loše odradili da bolje da ništa nisu dirali.

Zato ja Britancima ozbiljno skidam kapu imaju nevjerovatan dar da ozbiljne teme odrade da valja.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Britanci su klase iznad za te stvari,i ozbiljne teme ako obrade na njihov nachin ima smisla da su duhovite jer je ipak to classy humor,ne razumiju ga možda svi,a ovo...bzvz,ima poneka fora da valja,ali kao shto rekoh,odustao sam odmah nakon 2 ep ako se sjecam dobro.

E sjetih se njihovog jedinog rezisera kojeg gotivim,Almodavara,e on se moze porediti sa Brit.
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Britanci su klase iznad za te stvari,i ozbiljne teme ako obrade na njihov nachin ima smisla da su duhovite jer je ipak to classy humor,ne razumiju ga možda svi,a ovo...bzvz,ima poneka fora da valja,ali kao shto rekoh,odustao sam odmah nakon 2 ep ako se sjecam dobro.

E sjetih se njihovog jedinog rezisera kojeg gotivim,Almodavara,e on se moze porediti sa Brit.
    A dobro i stvar je i ukusa ima ljudi koji baš padaju na ovo drugo a ođe se slažem s tobom,pa da rečem da su i Njemci brutalni na svoj način.Nemaju onaj britiš dark humor ali imaju nešto unilkatno samo za njih ona serija Cassandra sa robotom me oduševila.

Ako nisi pogledao ovu evo preporuka:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Nema, veli, od čega se nisam puca.

Kakvo ludilo...

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    A dobro i stvar je i ukusa ima ljudi koji baš padaju na ovo drugo a ođe se slažem s tobom,pa da rečem da su i Njemci brutalni na svoj način.Nemaju onaj britiš dark humor ali imaju nešto unilkatno samo za njih ona serija Cassandra sa robotom me oduševila.

Ako nisi pogledao ovu evo preporuka:
    Neshto mi njemachki nije bash previshe prijatan za slushat,ali znam da imaju finih stvari...no da zavrshim BB,chitah po netu da su zadnje 3 epizode odlichne...a posle toga bash imam spisak serija koje mislim odgledat...no bi mi pametnije bilo shto vishe svega ostalog bitnijeg od serija,pa se imaju kad serije gledat,no zaraza,hm.
    ...

15. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Neshto mi njemachki nije bash previshe prijatan za slushat,ali znam da imaju finih stvari...no da zavrshim BB,chitah po netu da su zadnje 3 epizode odlichne...a posle toga bash imam spisak serija koje mislim odgledat...no bi mi pametnije bilo shto vishe svega ostalog bitnijeg od serija,pa se imaju kad serije gledat,no zaraza,hm.
    Zajebano jes primjetih kod tebe a kako ono ima onaj savremeni izraz bindžovanje ja baš imam problem kad su mi "na tacni" sve epizode pa sam Černobilj koji je vrh serija to veče "izbindžovala" do same zore otad sam gledala da ne gledam serije jer mi je selfcontrol u tom smislu izgleda nula još imam problem sa nesanicom.
    I napravih pauzu sa serijama pa prije neku noć "izbindžovah" black mirrora i sad nađoh neki švedski psiho triler koji je bruka dobar JBT čim s njim završim bježim iz tog bježanja od realnosti. "Lijek" za to su knjige.Kojima se na muke vratih i sad opet u pakleni krug serija.

Tako da kapiram te.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 16-04-25 at 19:50.

17. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Samo drogiranje <3

19. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Hajde hajde ti si navučen na igrice tako da manje moralisanja.

21. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Zajebano jes primjetih kod tebe a kako ono ima onaj savremeni izraz bindžovanje ja baš imam problem kad su mi "na tacni" sve epizode pa sam Černobilj koji je vrh serija to veče "izbindžovala" do same zore otad sam gledala da ne gledam serije jer mi je selfcontrol u tom smislu izgleda nula još imam problem sa nesanicom.
    I napravih pauzu sa serijama pa prije neku noć "izbindžovah" black mirrora i sad nađoh neki švedski psiho triler koji je bruka dobar JBT čim s njim završim bježim iz tog bježanja od realnosti. "Lijek" za to su knjige.Kojima se na muke vratih i sad opet u pakleni krug serija.

Tako da kapiram te.

Ne volim ja da bindzujem,kako kazu,2 epizode mi budu bash ok,i onda i upamtish sve,i dok se slegnu utisci onda moze opet josh 2...no sam prinudjen a pojasnicu ti na pm zashto da ponekad odgledam 4,5 epizoda.

Shto se nesanice tiche,znam da se necesh sloziti,neka sitna hemija bi pomogla,ali svako zna sebe...godinama stichem iskustvo da je najbitnije ne misliti no o chemu kad se legne,da pustish mozak pa shta padne na pamet padne...nikako razmishljanje o sjutrashnjim obavezama,problemima,a kako cu ovo,a kako cu ono...i pochne da hvata san,kad pochnu da se mixaju neki likovi ili objekti i poznati i nepoznati...e tada ide nakon toga chvrsti san,je li to rem faza ili nije,vishe sam pozaboravljao.
    ...

23. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Sigram se, ki deca...

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Hvala Al,cijenim.No mislim da sa nekim stvarima ipak moram da se izborim a imam nažalost ali i na sreću kratko iskustvo sa tim što kao pomaže ali sasvim dovoljno vremenski da ukopčam kakav je to tek pakao.Jer ja taj problem vučem od nekog nemilog događaja u ranoj mladosti đe sam mislila ne mogu da se izborim tako da sam osjetila tad da je to pakleni nasilni šat daun.Onda sam prešla na borbu druge vrste.I sve je bilo okey do 8ebene korone koja mi je ne kao korona sama no cio taj period sjebao bioritam pisah već na adekvatnoj temi i o trećim smjenama ali ne samo to.Čovječanstvo se promjenilo i to turbo se promjenilo.Ja više čovječanstvo jednostavno ne prepoznajem.U pitanju su i društvene mreže đe forum ne računam u tu dark zonu kao što je fejs i twiter,i slično.Forumi su druga vrsta forme.Možeš odraditi i retrospektivu.

Nego,piši komotno to znaš.

26. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Navučemo se na svakakve rabote, prećeramo, pa se poslije čudimo što ne možemo da spavamo.
    Daj samo nešto brže, bolje, jače...Evo sa'će, evo sa'će...
    Svijest se mora pomjerit'...Kolotečina ubija.

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    3,155
    Thanked in
    1,688 Posts

Da bi izbjegla anksioznost koju si doživjela u drugim prilikama, boriš se da ne toneš u tijelo, nesvjesno se držiš za svijest a anksioznost se pretvara u strah da nećeš moći zaspati, možda. Pošto je svaka anksioznost signal opasnosti, i ova će održavati tjelesnu napetost i stanje budnosti... Svaka aktivnost koja osobu dovodi u dublji kontakt sa sopstvenim tijelom podstiče prenos kontrole sa ega na tijelo.

Zadovoljstvo.
    Šta te veseli? Šta voliš da radiš i uživaš u tome? Ako te još i fizički potroši na način da tijelo izvede i hemijske reakcije, uz malo dosljednosti možda se stanje popravi, hm?

29. The Following User Says Thank You to tigrovo_oko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by LjukaTheMantidis View Post
    Navučemo se na svakakve rabote, prećeramo, pa se poslije čudimo što ne možemo da spavamo.
    Daj samo nešto brže, bolje, jače...Evo sa'će, evo sa'će...
    Svijest se mora pomjerit'...Kolotečina ubija.
    Hm,ja umijem bit totalno vojnichki discplinovan,i ne dozvolit sebi da ovisim o bilo chemu,ali trenutne okolnosti ne dozvoljavaju takav režim.
    ...

31. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Da bi izbjegla anksioznost koju si doživjela u drugim prilikama, boriš se da ne toneš u tijelo, nesvjesno se držiš za svijest a anksioznost se pretvara u strah da nećeš moći zaspati, možda. Pošto je svaka anksioznost signal opasnosti, i ova će održavati tjelesnu napetost i stanje budnosti... Svaka aktivnost koja osobu dovodi u dublji kontakt sa sopstvenim tijelom podstiče prenos kontrole sa ega na tijelo.

Zadovoljstvo.
    Šta te veseli? Šta voliš da radiš i uživaš u tome? Ako te još i fizički potroši na način da tijelo izvede i hemijske reakcije, uz malo dosljednosti možda se stanje popravi, hm?
    Ovo moze da predstavlja i prednost u životu,odnosi se naravno na bezbroj potencijalno opasnih situacija.

A sa anx chovjek moze da nauchi da živi,navikne se,ne pridaje puno znachaja nekim anx okolnostima i pichi dalje.
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,134
    Thanked in
    7,610 Posts

Lično afirmativne misli i lažna pozitiva meni izgledaju kao soma iz knjige Vrli Novi Svijet.Što se tiče serija/filmova/knjiga može čovjek zavisi iz kojeg razloga ih komzumira da vidi rješenje ili razumijevanje svijeta iz nekog ugla kojeg ne vidi jer je zaglavljen u jednom uglu.Čovjek svakako mora da se "sretne" i sa svojom mračnom stranom a svi je ljudi imaju.

Sve ima svoje pozitivne i negativne strane.

Last edited by Bluemoon; 16-04-25 at 22:13.

34. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,717
    Thanks Thanks Received 
    3,980
    Thanked in
    2,499 Posts

Stalno se tražimo, u moru informacija.

Ljudi su skupovi bitnih i nebitnih informacija...

Page 2317 of 2762 FirstFirst ... 13171817221722672307231323142315231623172318231923202321232723672417 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)