Ka prije 30g. što se mene i spanaća na mlijeko tiče:
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Hahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ka prije 30g. što se mene i spanaća na mlijeko tiče:
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja se muslishem sa jogurtom izjutra…a sanjam kajganu na kajmaku itd.![]()
@Buva+gacce pošto ti imaš morski - izraz ja imam - šumski a tipičan predstavnik šumskog ukusa danas na tanjiru njegovo carstvo - smrčak.Uz pančetu i špinat.
Ananas mi vazda dođe kao neutralizator/kontra sa slatkoćom kod jakih stvarčica kao smrčka.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Namirisa me, upravo spremam vrganje i smrčak za nešto što će u ponoć u rernu
Ovo se paca od popodne
Jagnjeći but, juneća rebra
pomorandža, pola limuna, dvije fortunelice na kriškice, med pelinov, senf, papar, vegeta, vorčester, soja sos, malo ulja
Kad vidiš što sve ide u sač sa ovim mesom, mislim e ćeš se prevrnut![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ozbiljna priča.
A đe nabavljaš smrčak i vrganj?Ja uzeh od nekog proizvođača iz sela Zenica/Pljevlja nisam ni znala da imaju selo pod tim nazivom smrznut kad se otopi kao da je svjež a sušeni je daleko jači i intenzivniji na ukusu i mirisu no mi ovaj ovako "nasamo" bez mesa više odgovara.
E pokushavam da skontam zashto to mr Buva stavlja u rernu u ponoć...?
...
Blue, u Kolašin, i svježe i sušene.
AL, zato što će krčkat neđe do 8 ujutro
Ok,ali necesh valjda ostat budan do 8 ujutru da nadgledash to?
...
Ahahahahahahahaah, čak ni ja nisam toliko zaludioNe, ide na tihu tihu vatru a ja u nesvijest
Butu treba baš dugo da meso dođe ono da se topi u usta, zato ide tako.
AL očigledno samo jaja pržiš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo osiguraš kuću i neka gori sveeee![]()
REskiram često, stavim supu na tiho i prošetam se, obavim šta imam, i tako te kuvane klope i pečenja.
Najgori je trip kad nešto staviš da se skuva, odeš, pogledaš kako je lijep dan, kreneš, i neđe se na semafore kreneš pitati jesi li ostavio na 8-micu ili na 2-ku? Pa trči doma![]()
A bjezi,nekad me uhvatti okp kad izlazim iz kuce dodje mi da shteker onaj trofazni iskljuchim,a ne da ostavljam na ...ne z ni koji broj![]()
...
Trio fantastiko - šporet, pegla i đe mi je onaj ključ![]()
I meni je frka bilo šta da ostavim na šporet/rernu ali nije frka noću zaginem počesto do kasno idealno za juneće supice.Ovo Buvino bi pala u iskušenje oko dva dok nije još ni gotovo da maznem.I on se probudi a ja velim jesi ti čuo za kaliranje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Hahahaha obožavanje Kijana sa ovim klipovima![]()
On JBT reklamira Philips sad ću da padnem u depru!![]()
Yeeeeeeeee, pošto nisam zapalio kuću, brzinski samo
2 vrste krtoie, 4 vrste luka, glavica češnjaka ujedno, paprika ona crvena, sočna slatka, sušeni paradajz gomila (ali ne onaj iz tegle kiseli), bundeva muskatna, suvog vrganja dosta, smrčka malo samo (da ne preuzme jelo), malo celera, sušene maline dosta, i poneko zrno bijelog grožđa slatkog
Krčkalo oko sedam sati na 150C poklopljeno, kad prohladi kosti se samo rukom izvade (idu kao iz putera), ne bojte se tamne pokorice- unutra pršti od sokova, i da, teško se reže- jer se topi meso, pa je lakše prstima![]()
Nije da je jednom nisi umalo zapalio nego nećemo o flambiranju.
Nego da ti dignem ego ovo je da se postidi svaki restoran.Wow
I jedno pitanje bacih se na razmišljanje da pečurke pojačam u meniju na uštrb mesa a ti pomenu juče Kolašin jel to neki proizvođač ili privatne veze?Ako je proizvođač može preporuka?Mislim ovi iz Pljevalja su kul sinoć sam bila više nego zadovoljna smrčkom no valja istražiti.
"smrčka malo samo da ne preuzme jelo."
Iskusno.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks