E jbg, niko ne zna šta propušta dok ne odgleda![]()
Progutah prve dvije sezone za par dana. Ne mogu da vjerujem da mi je trebalo ovoliko godina, i da prodje cijeli lockdown pride, da bih se nakanio da pogledam ovu fantasticnost..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
E jbg, niko ne zna šta propušta dok ne odgleda![]()
Ima li kakvih informacija povodom 6te sezone? Mnogo se oduzilo cekanje a 5ta sezona je bila slaba u odnosu na prethodne. Doduse ne treba ocekivati da izadje prije 2021 zbog trenutne situacije :/
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Tek sinoc odgledah Bandersnatch. Vidim da sam bio uporan i pokrio skoro sve moguce zavrsetke, ali sve u svemu nista specijalno. Bas na momente neke stvari su van konteksta, kao da su ubacene reda radi.
Kul ideja svakako, vjerovatno ce biti ovakvih stvari i ubuduce.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dan danas kad čujem ovu pjesmu se nekako čudno osjetim...Baš nenormalna serija, ludački vajb...
Black Mirror season 6: cast, episodes, trailer and everything we know
By Lucy Buglass
published 9 days ago
Episode titles and synopses have been released for Black Mirror season 6 and are as follows:
Joan Is Awful
An average woman is stunned to discover a global streaming platform has launched a prestige TV drama adaptation of her life — in which she is portrayed by Hollywood A-lister Salma Hayek Pinault.
Loch Henry
A young couple travel to a sleepy Scottish town to start work on a genteel nature documentary, but find themselves drawn to a juicy local story involving shocking events of the past.
Beyond the Sea
In an alternative 1969, two men on a perilous high-tech mission wrestle with the consequences of an unimaginable tragedy.
Mazey Days
A troubled starlet is dogged by invasive paparazzi while dealing with the consequences of a hit-and-run incident.
Demon 79
Northern England, 1979. A meek sales assistant is told she must co
The more things change, the more they stay the same.
Samo da javim da se Black Mirror sezona 6 vec moze gledati na Netflixu
Have a parachute.
А ја да додам да су прве двије еп смор а прва тупа. А за њих кажу да су најбоље. Мислим да нећу губити вријеме даље
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ptva epizoda, "Joan is awful" je dobra ideja, komicna parodija na netflix i ide u okviru tematike mracne strane tehnologije.
Have a parachute.
Ideja da,no meni već nakod nekoliko nije držala pažnju zbog očajne glume u Joan.
Za nju su pri tom najviše forsirali priču tako da sam odustala od ostalih.Iz čiste znatiželje što volim tu tematiku odgledah Beyond the sea.
To mi je tek bilo žao što sam odgledala jer veze s vezom sa tematikom nema.
Možda je i moja krivica što sam bilo šta i očekivala.
Po meni dosta slaba sezona. Vecina epizoda mi nema taj "Black Mirror" smek koji je cinio seriju specificnom, jedine epizode gdje se donekle osjeca su prva i treca. Ove ostale su komotno mogle da prodju kao neka deseta serija, samo im je nakacena BM etiketa.
Не знам шта им би ово што направише. Сезона је 5/10 , то је максимум што бих дао
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Za sad treća epizoda vrlo dobra.
Prva osrednja, druga blijeda.
Gledam dalje...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Vratija se Šime i donia 7. sezonu
The more things change, the more they stay the same.
Niko nista za sad?![]()
Have a parachute.
@Antares
Okey.
Prva epizoda.
Što se mene tiče obavezno pogledati.
U blagoj paraleli sa Rekvijumom za Snove samo ovdje u verziji tehnološkoj razvoja.
Moram priznati kako je odmicala gotovo sam preplakala kako su me obuzele emocije.
- dehumanizacija na visokom stupnju
- svijet današnjice i reklame
- prodavanje sopstvenog dostojanstva na najmoguće nizak level preko tjub kanala
(zanimljivo da je na startu neđe izjavio faking amerikans na istu temu)
Britanci razbijaju na Netflixu.
Na tebe je red.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Eulogy - masterpiece
Ne sjećam se kad me je zadnji put nešto tako oduševilo.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Plaything- odlicna ideja, ali maaalo sam vise od kraja ocekivao![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Idemo dalje.
Bete noire.
Malo banalno odrađena scenografija i sve.Odudara mi od samog koncepta black mirrora.
Bat.
Ovdje nosi strašnu poruku za pojedinca.Ne samo oprostiti,nego i zaboraviti.Nikada ulagati enormnu energiju u čin osvete jer je sam po sebi destruktivan.Pred kraj, twist off koji govori da od dobrog čovjeka u slučaju mogućnosti neviđene moći isti može preći u dark sajd.Možda ona priča o dva vuka u čovjeku.Kojeg više hraniš.
Na startu mi je izgledalo kao onaj sociološki eksperiment za vrijeme SSSR-a (black od white/white is black) o uticaju sugestije pojedinca kao i manipulaciji međutim drugačije se klupko odmotalo u ovo prethodno navedeno.
Last edited by Bluemoon; 14-04-25 at 22:23.
Odgledajte sve da znam sta se preskace a sta ne![]()
Uh sve je to individualno drug.
Svaki čovjek sve individualno posmatra iz svog ugla pa je nezahvalno jel.Čak prije par godina mislim da mi ne bi bilo isto odgledati to je kao sa knjigama nikad u nekom periodu ti neka knjiga nije ista if you know what I mean.Iskreno bih preporučila iz razloga što opisuje ozbiljne rijalitije današnjice.
E sad skončah i treću odveć je kasno ali WTF.
Ova treća postavlja pitanje koliko je VR stvaran.Koliko su emocije u VR stvarne.
Što se mene tiče preporuka.
Mali osvrt u jednom trenutku 48 minuta me podsjeća na "prosvjetljenje" glavnog lika u Trumanov Šou.
Last edited by Bluemoon; 15-04-25 at 00:22.
Odlicna sezona sto se mene tice. Common People, Bęte Noire i Plaything su mi fenomenalne, svaka na svoj nacin. Common People zbog toga sto je ona tematika zastrasujuce realna i odlicno prikazana, Bęte Noire zbog one SF/fantasy tematike i postepenog puta ka ludilu, a Plaything (iako je u sustini tema neki napredni Tamagotchi), ako i zbog cega drugog, zbog masu gejminga i 90s referenci, mada epizoda nudi mnogo vise od toga. Hotel Reverie, ok ideja ali malo previse razvucena, mozda nepravedno stavljena kao treca epizoda posle fenomenalne prve dvije. Po meni najmanje zanimljiva i vrlo depresivna - Eulogy, a USS Callister nastavak mi je nikakav spektakl, ali je dobra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks