Zavisi od iznosa, preko koga stize itd.
Ima u prvom postu sve…
U sustini, na 600€ platio sam 150€ pdv i carine i 40€ spedicije.
Moze li mi ko reci placa li se jos kakva dazbina, osim pdva, kada se porucuje nesto sa npr ebay i slicno ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zavisi od iznosa, preko koga stize itd.
Ima u prvom postu sve…
U sustini, na 600€ platio sam 150€ pdv i carine i 40€ spedicije.
Ima li ko nekog majstora sto pravi aluminijska/pvc vrata...treba mi za ostavu u dvoristu neka najklasicnija....
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Problem je sto mi je otvor za ta vrata 200x90cm. Sva vrata su sa okvirom od 2,05 pa preko
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Da li se za kuću koja je 80-te godine napravljena plaća legalizacija (Tološi)?
Jel popila po prknu podgoricka intervetna od niksicke)) znaju li se detalji ko je jaci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A što je bilo moja ti?![]()
Kad vozis normalno auto pa cimnu put tebe sa blinkerima a ti u kanal ko civil ko te šiša jel ? Imas li prava ikakva ?
Aj navodno se desilo a mozda i nije bez u kafanu... da su niksicani cimnuli podgoricane pod blinkerima i nesto opsovali pa su u povratku isto tako cimali a ovi poprijecili put ... e sad tamo neki cikotic je postrojio niksicane pa pizde i to u sred lokala njihovog i ... al opet nije se to desilo niti su dolazili iz podgorice da mire i stisavaju strasti isto se iznenadise od cikotica... sto sto se nije to desilo...niti ce vise degenerici cimati obicne ljude da ih izbace s puta...
Last edited by NetworkMaster; 14-04-25 at 18:22.
Placu li jos niksicani...)))
Inace PG intervetna je skroz cista nemaju ni jednog momka sa mrljom a ovi u NK placu jos....
Mogao si ovako ispričati bilo koju kafansku priču.Imaju li ti službenici imena/prezimena?
Nego,mene zanima đe ima da se nađu dobre daske bih da napravim dva boxa za baštu u dvorište da nije neko drvo što će odmah da se raspadne.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Svako ce ako nije zasticeno. Bagremovu dasku jedino da trazis, al i nju bi valjalo premazati nekim uljem.
za sta ti tacno treba? oni boxevi za sadnju je li? kojih dimenzija?
Mogu li ti ove plasticne posluzit, one nece sigurno skorije pucat![]()
https://ekodaska.me
jes da dodje zeru skuplje, ali si siguran da ces ga samo jednom radit
Imala sam prvo nešto od onih dasaka što prodaje Tara Trans vremenom je propalo.
Dimenzije 2x2.Visina cca 20cm.
E izgleda kul ovo od reciklirane plastike tačno,oni boksovi da posadim ponešto od povrća i začina samo da vidim kako se ovo spaja.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-04-25 at 10:31.
obicni saraf ide u nju super, rezu se alatom za drvo
od reciklirane plastike imaju i panele 1x1m debljina 5-20mm...
ako napravis ramove .da je okolo daska i preko panel od 5mm (ne vjerujem da treba deblji, ne nosi teret) - verovatno ti dodje sve za 2 boxa oko 200e... ili oko 300e ako uzmes samo 3 reda daske da je bez panela.
dobra stvar je sto ako odlucis da ih rasformiras ove daske mozes oprat peracem kuci ili u perionicu i pretvorit u neku klupu ili slicno - jer je vjerujem da ce ih taknut zemlja
p.s. ne radim za njih, samo mi je super prica, trud i proizvod(i) koje imaju![]()
Ima li neka kosilica do 250e nova da je dobra?
Valja li sta https://datika.me/nakayama-pm4810-ko...145cc-3kw-4ks/ ?
Ima li neko predlog za neke WiFi kamere ?
Htio sam na ogradu od kuce par komada da stavim. Nemam zivaca da se kutarisem sa kablovima do resivera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odmah dođe
https://podgor.me/c/wifi-kit-kompleti
A za još malo onih čudesa od mesa ide i popust
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks