Software verzija SAOMC_SM-S928B_OXM_XSP_14_0006 sa kodom XSP odnosi se na tržište Singapura.
Service provider software version
SAOMC_SM-S928B_OXM_XSP_14_0006 XSP/XSP,XSP/XSP/XSP
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Software verzija SAOMC_SM-S928B_OXM_XSP_14_0006 sa kodom XSP odnosi se na tržište Singapura.
Last edited by Bugi; 13-04-25 at 20:49.
Nisam ni gledao. Google kaze sjutra.
Nije se falio da je imao komunistkinju...![]()
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Now Brief je Bixby na stereoidima.
Realno ništa što je bitno makar nama na Zapadnom Balkanu.
Valjalo bi da jedan jezik, Hrvatski, Srpski, Bosanski bude zastupljen u Galaxy AI.
Je l došao Samsung Pay na Balkan?
The more things change, the more they stay the same.
Samo je za 15 zemalja pušten.
Supported countries are the following: US, Canada, China (Transit only), Spain, UK, Singapore, Australia, Brazil, Russia, Malaysia, UAE, Sweden, Switzerland, Italy and South Africa.
Koristimo Google Wallet.
Jesu oni bješe obećali snimač poziva da će ubaciti?
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
A u cemu bi on bio bolji u odnosu na google wallet?
Sent from my Fold using Tapatalk
Nema mi inace jos update. Moze bit zbog budistkinje![]()
Nece ti ga ni biti brzih dana. Inaju bagove vec na s24.....stopirali su za sad
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Samsung has now halted the One UI 7 update globally for a number of devices, including the entire Galaxy S24 series as well as the Z Fold6 and Z Flip6 foldables.
http://www.gsmarena.com/samsung_halt...-amp-67373.php
Last edited by the Genius; 14-04-25 at 19:21.
Ja sam flesovao na Indoneziju najvise zbog snimanja poziva. Ne vidim neku razliku u ostalim stvarima.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Razlike u radu nema. Samo neki imaju dodatnih stvari.
Verzija bootloadera na S24 ultra sa Android om 15 je 4, tako da se može vratiti na Android 14, al se mora full flash odraditi, dakle prvo bekap podataka.
Sent from my S24 ultra tastature
Baš si uporan s tim listama, kao da ne znam guglati. Mapa ti je opet stara. Dostupan je u Holandiji od februara.
Pitanje za Balkan sam postavio jer se čini da im je strategija ulaska na nova tržišta takva da ne razglašavaju na sva zvona. Plus, čini se da za korisnike iz država gdje je funkcionalan nema prepreke da ga koriste kao turisti u nekim zemljama gdje ga još nema oficijalno.
Šta kaže Google AI za Montenegro:
Glavna prednost: Pistup walletu bez ulaska u telefon i traženja app. Samo swipe up preko locked screena i već si u walletu. Blockchain wallet. KNOX zaštita. Mnooglo prijatniji interface
Last edited by starwalker; 14-04-25 at 21:34.
The more things change, the more they stay the same.
Ima li praktične razlike u trajanju baterije između S24 i S25 varijante (obični, ne plus, ultra)?
Ti kao korisnik iz zemlje koja ti podržava registraciju za Samsung Wallet možeš da plaćaš na bilo bilo kojem enable NFC terminalu i u Beneluxu i van EU. U CG su samo takvi terminali u funkciji tako da će ti i kod nas raditi.
Što se tiče aplikacije, ne moraš da pališ ni Google Wallet prilikom plaćanja, samo prisloniš telefon. Interfejsa nema ni prijatnijeg ni manje prijatnog, jer samo prisloniš telefon
Što se tiče zaštite, slažem se KnoX je mnogo bolja opcija za zaštitu, ali to je tanka prednost za većinu korisnika (meni bi recimo značila).
Ono što je možda po meni zanimljivo kod Samsunga je digitalni ključ, opcija gdje ti telefon mijenja ključ od auta. Meni recimo mijenja ključ od stana i novčanik, a ako bi mijenjao i od auta onda bi nosili samo jednu stvar sa sobom.
Danas fleshovah jednu Ultru preko Odinanista se nije promijenilo zadnjih 10godina , isti princip isto sve josh od S1
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks