Nišićani, kakav je ovo način?
uništio vepar sve. idemo sns. <3
били и остали српска Спарта!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nišićani, kakav je ovo način?
Prema tome, šta da ti kažem?
Daj DPSu EPCG i imace 2/3 vlast sa ovim rezultatima.
Četniks strong.
PES, Demokrate i URA po zaslugama.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
slažeš se znači sa masjom. ništa strašno. ka' i eo preko 50% naroda u NK. tako su se nekad slagali sa dpsom.
Last edited by Bluemoon; 13-04-25 at 20:22.
Већ виђено у континуитету. Пара, посао и привилегија владају....од Ивана Црнојевића на овамо.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bijaše danas i Spajić malo do NK.
On i Marko Kovačević na 200m razmaka ali se ne javljaju. Marko uživa uz muziku sve su straže Đenerala draže.
Onda dođe I Momo, nije mu se baš to sviđelo.
Uglavnom dalo se narodu malo volje za proljeće.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Posle sky aplikacije 40% nk glasa okg, poraz drustva
Umoran sam od svega sto znam
dje je URA?
df i dps su iste stranke. ja sam to više puta napisao. df je vlast eo 5 godina i razara ovu državu uzduž i poprijeko ka dps (u nekim segmentima i gore). ali folirat se (ne ti) pa grajat kako se protiv dpsa a podržava se df. ne ide. masja je sad glavni i to je odluka gradjana NK, sa tim nemam problem. isto ka' što je nekad stolova dps. ali ni tad ni sad nikako da reču kako su obje partije svakakve (lopovske prije svega) no ćute i podržavaju.
2023 PES u NK 27,5%
2025 PES u NK 12,7%
![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
ZBNK+DPS preko 70% glasova
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Zabolje me za političare realno,Marko je ionako više u PG nego u Nikšić a i kad je u Nikšić niko ga i ne primjećuje.Realno.
No ti projektuješ sve ovo na Nikšićane ka da je to grad đe su sve sam do samog sa kamom u zube i da nedobog da Crnogorac tamo svrati.E to je problem.
Što si retoriku političara koji na te spike vladaju a realno i ne vjeruju ni u jednu ideologiju sem partitokratiju no sve te ideologije zloupotrebljavaju da lože.Nije ni meni pravo,pravo da ti rečem da URA veli kako će dići spomenik partizanki.Niti kad DPS zloupotrebljava antifašistički pokret kao da su bili tamo u ww2.To su igrice jednostavno skopčaj.Da li se slažu ovi i oni sa nečijom politikom ideološki može bit u manji procenat meni se čini da se više slažu zbog radija nekih povlastica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks