a sad su 'oni',niste više 'mi'?![]()
Poštena polja lavande i ugalj ispod cijene za ukraijnsku anumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
a sad su 'oni',niste više 'mi'?![]()
kako veprina mrzi gradove dje su manjine. dobro Cetinje mrze svi oni ovakvi. al dobro, eto makar je fino vidjet kako misli tih njegovih 30% glasača u NK i glasači širom države.
https://x.com/KonteZanovic/status/1910778574900007128
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Srećno danas, pa ko što ponese, što bi rekli
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Eto tako, bice nam isto a mozda nekima vise ili manje u g.uzicu![]()
Biće da je Nikšićanima ipak bilo dobro pa je izlaznost duplo manja nego prošlog puta ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nikšić je odličan u odnosu na HN.
21% do 12h. Mora da se dobro radilo, časti mi.
И, што се прича?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Јесу ли стигли гласови из Рожаја, пардон, Требиња?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sad ce svi da se proglase pobjednicima izbora
Prema nezvaničnim rezultatima na osnovu 2,09 odsto prebrojanih glasova iz izbornog štaba Demokrata lista lista “Probudimo Nikšić - Dragoljub Dragan Radulović” osvojila je 2,33 odsto glasova, “Rad za moj grad - dr Borislav Mišo Đurišić” osvojila je 0,35 odsto glasova, "Bori se za Nikšić - Demokratska partija socijalista (DPS) - Boris Muratović” 37,65 odsto, "Stranka evropskog progresa - ‘Vrijeme je za Nikšić - Nikola Čvorović" 0,58 odsto, a lista "Građanski pokret URA - Drugačije - Dušan Golović" prema istim podacima osvojila je 0,82 odsto.
Lista “Za slobodarski Nikšić jednakih mogućnosti - Jelena Marković” 0,47 odsto glasova, "Svi smo Nikšić - Demokrate, Plenum 083 - Nemanja Vuković" 13,17 odsto, "Evropski savez - Najbolje što možeš - Ivan Radojičić" 1,52 odsto, "Zdrav Nikšić - dr Zoran Mrkić - Pokret Evropa sad" 7,69 odsto, a "Za budućnost Nikšića - Marko Kovačević - Zna Nikšić! Nastavljamo" 51,63 odsto.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...bora-u-niksicu
ako u NK masna veprina sa svojom filijalom evropom sad i dcgom ne bude ima većinu onda je to iznenadjenje. tolko lopatanja, desetine iljada ljudi zaposlili plus tih par procenata glasova za onu splaku koja je bila nekad 'Crnogorac' sad ko zna što. sasvim dovoljno
https://infogram.com/brojac-niksic-1h0r6rz851eww4e
ovi iz vijesti su ili retardirani...ili nesposobni...ovo kad se sabere je preko 100%
Nišićani, nek vam je sa srećom ovaj Rakov potomak
Tko leti, vrijedi...
zanimljivo kako ima gradova dje je dps imao apsolutnu vlast (NK i PV) sad to isto ima df. zli jezici bi rekli da se samo šaltalo sa 'Crnogoraca' u 'Srbe'.
Masja pokido, svaka čast.
A strasno je pokidao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks