Gledaste li ovaj spektakl. Sto bi ono na start?
Pade Markez u trci. Do trke dominirao cijeli vikend. Sve je izgedalo da ce biti 3 od 3 ali jedna greska i cao. Peko iskoristio prvu priliku.
Bice ovo sjajna sezona sve su prilike.
Neka to, nego je 1.5 sek ispred Pekaali ovo su njegovi uslovi bili, sve na njegovu stranu. Danas ce biti mnogo zanimljivije po suvom.
Gledaste li ovaj spektakl. Sto bi ono na start?
Pade Markez u trci. Do trke dominirao cijeli vikend. Sve je izgedalo da ce biti 3 od 3 ali jedna greska i cao. Peko iskoristio prvu priliku.
Bice ovo sjajna sezona sve su prilike.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Gledah i onako gundjam po kuci i psujem sve špansko, kad ono... milo mi je zbog morbidelija jer ima potencijala za podijum, samo da se malo kockice slože.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Dante, cim napises da se radujes tudjem padu, odmah si bullshit navijac.
Sam sebe pobijedio MM, vozi kao ludak, tri uzastopna kruga postavlja rekorde staze, makse... Cim sam to vidio, znao sam da ce biti neki jad.
P.S. mogu da zahvale svi Vinjalesu zbog red flaga, vozaci koji su imali gume za suvo na stazi osteceni su zestoko.
Sta god da te cini srecnim i zadovoljnim. Uzivaj.
Klinac kojeg je Markez uzeo u zagrljaj na podijumu u subotu je nase gore list!![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jos jedan masterclass MM-a danas. Prvo kvali a sad sprint.
Nezaustavljiv.
Krenuo da gledam danas par krugova formule 1. Ne ide. Onda krenuo moto gp i odmah osmijeh na lice. MM kida. Vinjales klasika. Jedna trka vrhunska i to je to za ovu godinu. Peko nije na visini. Kao da nije ovladao motorom još. Fali nešto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Aooo, kakva trka posle F1 bullshita.. Mark gazi, jos na ovoj stazi, ludilo. Maverik paf, niotkuda, dobar i Peko obzirom da je bio na 11-om mjestu. Sve u svemu, ludnica vecernja.
Trka F1 je bila najzanimljivija ove sezone da znate
Mislim da MM nece niko tac ove godine. Banjaja ako se ne trgne u prve dvije evropske trke i uzvrati slobodno neka odmara sa ostalima slobodno.
Nema jos info za Horhea. Grdan pad bas.
kako je to nekad bilo
![]()
She is only here to annoy herself!
Horheu su juce identifikovali 6 manjih lomova u ruci. Sezona gotova prije nego je pocela sto se njega tice.
U pitanju je povreda rebara i grudnog koša.
Mislim da se prerano vratio na stazu. Trebao je odmorit jos 2-3 mjeseca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Lackie; 14-04-25 at 08:42.
Stiglo se u Evropu. Ali se nista ne mijenja u trkama. Kvartararo bljesnuo u kvslifikacijama. I to je jedino vrijedno pomena.
Raznosi ih #93.
Stiglo ali glava radi svoje... Bravo za Alexa, Fabia, Peko - vidi se da nije zadovoljan...
Peko nema sto da bude zadovoljan. 5 trka nista. 3 preticanja ukupno ne znam je li imao cijele sezone.
Mark uz 2 pada u glavnoj trci kasni 1 bod. Unistava ih propisno.
Milo mi je zbog Alexa. Zasluzio je ovu pobjedu.
Bravo za Kvartarara. Sa ovakvom Yamahom izvukao maks. Sreca pa staza nema duge pravce.
Svasta od vas.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sjajan Fabio danas u Quali. Pojeli su ga Dukatijevci u Sprintu, doduse MM je klasa iznad svih.
Ciao Peco. Pa dogodine navrati.
Kakav cirkus od starta i pravilnika.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks