Info za sve koji su povecali google prostor preko Turske, da od 26 maja cijena sa 14,5 evra godisnje se povecava na 50 erva godisnje...
Pisao sam na temi Android
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...re_pid=5878854
Last edited by Xtraktor; 07-05-24 at 20:48.
Info za sve koji su povecali google prostor preko Turske, da od 26 maja cijena sa 14,5 evra godisnje se povecava na 50 erva godisnje...
Ima li jeftinija varijanta ?
Preko Iphona sam ja uspio kupiti prostor iz CG, jos prosle godine. Sve lagano, sa androidom nijesam mogao.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Koristi li neko Google One za prostor ?
Koristim ja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako kupujes ?
Mora google account bit na neku srecniju zemlju i onda prihvati nasu karticu da bi se izvrsilo placanje ?
I da samo mi treba za andorid/telefon.
Moras da napravish payment method na neku od zemalja gdje je dozvoljena kupovina. U google account settings udjes i podesis. Onda ocistis kes iz google play store aplikacija i servisa i pokrenes i moci ces da kupujes aplikacije i prostor.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E hvala na informacijama.
Imas li mozda tabelu koliko kosta po GB ?
Kad udjem nista ne prikazuje nego onih 15GB sto svaku korisnik dobije uz google nalog.
I ja sam isto pitao,al na drugoj temi.
Nisam znao za ovu da postoji.
https://one.google.com/about/#upgrade
Ja sam ovo nasao ako,je tačno.
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je okej, nepunih 12€ za godinu dana
I dalje stoji moja ponuda.
Radim upload videa i fotografija na vaš postojeći Google nalog.
Sve video i fotografije koje sam ja uplodovao ne računaju se u zauzeće prostora na novim ili postojećim nalozima.
Primjer: Uplodujem 500GB videa i slika na POSTOJEĆI Google nalog koji je free i ima 15GB prosotora. Vama ostaje taj prostor, a na Google Photos imate sve te slike i videa ZAUVIJEK free.
Mnogo bolja opcija od externih diskova i svega ostalog.
Cijena je 5e na 50GB.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Svakako da je mnogo bolja opcija od externih samo sto ih imam dva komada totalni full, nisam ih ni prikopcavao ne pamtim. Valjda je sve i dalje na njih.
Nego meni sad ovo treba za telefon/andorid za pc mi ne treba nizasto vise.
Kako to ide i moze li se to izvesti sa telefona da bekapujem na svoj nalog za te pare ili ?
Ne može direktno, mora mi se materijal dostaviti.
Kasnije ga možeš pregledati sa računara, telefona, televizora...
Znači da ponovim, date jednom za upload i nikad više ne morate da platite.
Primjer uplatite 10e i pošaljem 100GB
Tih 100GB ćete imate dok je Google Photos živ
Pa malo je zajebano da ne kazem komplikovano da ti se dostavi materijal sa telefona ili da ti se dostavlja cesce da bi ti stavljao na taj moj prostor. Ko zeli odjednom da stavi nesto sa externog onda je okej.
Ljudi mi šalju na razne načine.
Najčešće preko we transfera.
Imam jednog što šalje na viber, ne bih komentarisaoNema dodirnih tačaka sa free prostorom. Sve što imaš ti ostaje.
Hahahaha a najbolje preko vibera ali staviti "odlican" kvalitet medija![]()
Da postoji druga opcija meni prihvatljiva da ja mogu bilo kad sam ubacivati na svoj nalog/prostor to bih odma prihvatio.
Bojim se da će i meni trebati da sačuvam neke stvari masu toga đe sam se sabskribovala sam otpustila sa mail liste gomila bulšita iz prošlosti itd.
Nego,jel istina da Yahoo ima određeni free kapacitet,ali ne nudi dodatnu kupovinu prostora?Inače imam dva naloga na gmail,čisto da bi razvdvojila poslovno i ostalo šta u taj slučaj?
Ovaj đe mi je poslovni je kritičan sa memorijom baj d vej.
Ajde da ovdje pitam.
Da nije ko skorije dodavao smjestaj,apartman na google business,kako skapirah sad samo tako moze da se dodaje da bi izasao na mape.
Odradim sve sto traze,dok ne dodje do verifikacije. Unesem broj telefona,imam opciju verifikacija sms-om i pozivom,na obje prijavljuje gresku(Sorry, we are having some issues at the moment. Please try again later) i tako je vec 3 dana,a dok ne odradim verifikaciju objekat se nece pojaviti na mapi.
E sad ako je neko skorije radio ovo,da malo pripomogne,sto mi je cinjet.
Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk
Last edited by kambodza; 03-07-25 at 16:23.
Budućnost
Jesi probao da mjenjas broj/mrezu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks