Pa tako se rjesavaju svi problemi sa DPF-om, Ad blue-om…
Prema tome, šta da ti kažem?
Za Pezo/Citroen 60+ voznja 15+ minuta, ugrijano auto, tad ce odraditu regeneraciju ako je komp spremio.
Ljudi pustite Bizija sto budali, covjeku je Ad blue sistem u problemu, to se ne resava vožnjom, nego zamenom dijelova ili gašenjem softvera.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Volim kad se ovi pametni i uspješni jave i da ponize druge.uvijek su mi bili presmiješni.
To se meni desilo i ovo što sam napisao sam uradio i ta (greška) se makla.
Tako da bolje pametne savjete od tebe da sluša nego budalaštine od mene.![]()
Bibane, smijesno je kada ti i ostali bez trunke iskustva ili bez poznavanja materije pricate i dajete savjete oko ovih stvari.
Pročitao na strani forum da su u pitanju izduvni gasovi i da se auto malo produva tako nešto je bilo.
To uradjeno i usut adblu prije 4mjeseca i vise se to nije pojavljivalo.
A sta je bio kvar? Ostao bez uree ili sta?
Evo jedan zanimljiv klip iz fabrike
Sent from outer space using Tapatalk
U kakvom svijetu živimo... Jednostavno je nemoguće gledati svoja posla i živjeti neki prosječan život dostojan ljudskog bića.
Molim Vas, neko mi je isčupao brisače do pola (nema dijela sa gumom, samo pola metalnog dijela).
Gdje ih kupiti, i po mogućnosti staviti? Da li ima brzog riješenja?
Unaprijed zahvalna, Pežo 308 je u pitanju
Hvala na odgovorima. Zamjenila![]()
Mislim da se kod Ad Bluija mijenja citav modul, a ne samo pumpa, rezervoar i sto li vec na/kod njega dodje. A da stvar bude za nekoga bolja, a za nekoga gora komponente modula su osjetljive gotovo pa na sve. Nadam se da nije tako bas kod svih proizvodjaca.
Polinezija gospodo.
Kakva masinica, steta sto nisu nastavili u novoj generaciji sa ovakvim modelom al mozda i toga bude
Dvije ponude imam za set lanca sa bregastom i deklom,prva "febi" druga "kamoka"? Razlika oko 140eura? Kakva su iskustva? Ima li ko sa ovom kamokom iskustva ili febi da stavljam?
Nemoj Kamoku.
Febi je bez greske. Posalji mi kataloski da vidim da li ti mogu pomoci oko cijene.
aj sad
Pug 206 2005. 1.6HDI 80KW
Auto prosto neće da upali. Sve je provjereno kod elektročara i kod bošiste (svi senzori na motoru, ECU, pojedinačne komponente fuel supply sistema) i sve je pojedinačno u redu, ali auto samo vergla i ne "sastavlja" ga - ne dobija gorivo. Bošista se kune da je problem neđe do struje, električar ne može da nađe šta je, po njemu je sve ok.
Ima li neko ideju ili slično iskustvo. Auto je samo poveden i ostavljen na tehnički i od tada ne može da upali.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
senzor polozaja radilice?
znam na 1.5dci kad ode, mozes da verglas do preksjutra, nece upalit...a ne izbaca nikakvu gresku
ima li on onu pumpicu rucnu za drukanje goriva? jeste li to probali ako ima? jer zna da podje nepovratni ventil na nju, i da udje vazduh u sistem...
probajte da ga kresnete na starter sprej, doduse jako oprezno i vrlo malo spreja...Neka bude neko s krpom nekom blizu usisa, da zacepi u slucaju da poleti u obrtaje
Last edited by Laz; 11-10-25 at 17:39.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks