Amazonke uvode vojni rok. Muskarci postedjeni....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Harmonizovane emocije. Ključ ljubavi.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Na Balkanu sve je teško,
ali ima ono nešto..
..jer naša Duša - Sila je.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
A kakva crna neprijatnost i kakvo diranje familije...ne viđeli se,kakvi ste.Ja se prije svega vodim onom,ko se ljuti uvalim mu kruti.Znači,prvo se posprdam na svoj račun,pa onda pređem na sagovornika sa x2.
Dakle,pošto sam u trci nekakvoj,samo vi pucajte na moj račun šalu a ja vam se pridružujem čim stignem.
Mali nagovještaj,a sve u cilju življe teme,danas je "mala" nekakvu narudžbu čekala na našu adresu.
Treba li da brinem?Nije gudra nikakva no Temu narudžba,ali malo je prerano,a?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ahahahahah đe to možda sam ja takva ali to bi bila posljednja adresa đe bi i pomislila da mi nešto stigne kod njegovih s kim god da sam u vezi.Princip.
Takođe ne bih brčkala po kuhinji i to.Sad da se i ja našalim ili prisjetim jednog gafa iz prošlosti kad sam bila u vezi sa italijanom iznad kreveta su bile poređane slike nekih njegovih rođaka.Veli moja mama povremeno se s njima ispriča.Reko možemo li ti i ja u tvoju dječju sobu jeza me hvata.
Ako treba i šator da raširimo ne bi bio prvi put da smo u šatoru.
![]()
Jedan svijet i jedna magija velikog platna koji su zavijek iščezli. Peak ženstvenosti, muškosti, elegancije, sklada... Che bellezza
The more things change, the more they stay the same.
E pa fino je kad te se neko sjeti, nisam bio nikad neki poznat i aktivan forumas ; ) a zapamtila si i da sam postavljao par puta slike Mumijevih ; ) Skoro sam citao nesto iz licnog zivota njihove autorke...
Nagovaram sestru da pocne da ih pusta cerki ali je navikla da joj pusta neke druge, pokusavah ali dzaba. Citah skoro i o crtanom Alfred Dzonatan Kvak, taj crtani sam znao samo po nazivu ali kad se procita radnja/scenario djeluje poucno i sa nekim univerzalnim temama koje treba coek da uci dok je mali. Mnogi ih nisu ni po stare dane naucili.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%B4_%D0%8F%D0%BE% D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD_%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D 0%BA
Imam potrebu da se javim nekad na forum kad dobijem inspiraciju na neku temu i istresem je, ali nesto nemam zivaca za kucanje a i prekida mi se tok misli dok pisem/brisem, radije bih se ispricao sa nekim, u nedostatku sagovornika nekad se ispricam sam sa sobom u sebi.
Razmisljanje i razgovor sa sobom u sebi nije isto, kad coek razmislja...razmislja treba li da kupi nove opanke, dje da kupi stari skorup da valja, prenosi li Arenasport prvenstvo u pikadu...a razgovor sa sobom je drugo, to su pitanja, potpitanja, pa sam sebe prekidas, pa digresije, pa dileme, kvalitetan razgovor samog sebe sa sobom (u sebi) podrazumijeva sve samo ne monolog : D
Paradoksalno, kad bi coek vise pricao sa sobom (u sebi), manje bi mu trebale sveprisutne novopecene psiholoskinje, zivotne trenerke, nlp iscjeljiteljke (jedva iskucah ovu rijec pravilno) i slicni nepismeni demagozi frazeoloskih floskula i ispiraci mozgova ; )
Last edited by Platinum; 09-04-25 at 09:59.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
tek se upoooznajeemoo, a sve vec dobro znaamo
nothing comes from violence and nothing ever could
odeš u trgovinu i tamo Rihanna.
https://x.com/gabgonebad/status/1909391156644847886
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi padaju u trans i toliko se oduševljavaju javnim ličnostima. Ili ono fotografisanje. Pfff. Ne pada mi na pamet neko koga bih zamolio za fotografiju. Eto možda Novaka ako ne bi bila neka gužva. Ipak je naš najveći sin
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da bi, veli, bio uspješan, moraš da budeš uspješan.
U suprotnom - nisi uspješan.
Svaki dan je dobar za upiranje.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da me znaš znao bi da tako nešto ne zaboravljam.
Nešto što je proizišlo iz književnog djela pa prenijeto crtežima neke ekipe na ekran je posve poželjno za ljudsku dušu ali čovječanstvo je dušu sve više i više dalo alatu AI-ja i to izgleda jezivo.Kinematografija/umjetnost/sve to nestaje i ostaje nam jedino arhiva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ubijeđena sam, veli, da ljudi koji doručkuju prije kafe imaju život pod kontrolom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks