Svakako bi ga nedje morali odradit, samo je pitanje vremena... da ne shvatis pogresno, drago mi je da cujem da jos neko ima "isti problem" jer me pojedinci napravise budalom, pa i ja povjerovah da umisljam.. a vidim da mi tel sporije puni i da baterija krace traje...
Ipak ne umisljam. To je dobro. Fala ti
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kako moćno izgleda ovo kad upališ kameru pa video zapis pa dvojno snimanje...
Baš moćno...
poslato sa Ultra Galaxy mašine S25
A to je slično imao i Galaxy S4.
Ne znam što su to ukinuli
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mozda zato sto to skoro niko nije ni koristio , kao ni zum x100 i ostale budalastine . Sjecam se ultra slow motion video , popularno bilo dvije godine i vise to niko ne pominje , jer realno niko ga ne koristi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pokušavam zaista sebe da nagovorim da uzmem S25 i odradim Upgrade sa S24 ali ne ide.
Ili ne mogu da nađem dovoljno razloga i/ili sam previše star
Ja ne mogu sa S23+...ne vidim neko ludilo od poboljsanja....
Sent from outer space using Tapatalk
Ja sam uzeo S24U posle dosta godina midrangeova, i izgubio sam neki entuzijazam, nekad sam umio po pet sati da cackam, sad backup, login na aplikacije i par podesavanja i to je to
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Cini mi se da nikad brze nije padala cijena.
Vec se moze naci za 1150€ 12/512gb sa 2 godine garancije.
Ima i za 1100.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda ce se brzo i polovni pojavit![]()
Lažna nada...
https://benchmark.rs/vesti/softver-i...yD74-IvhHcKzxw
Evo konačno
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja neću raditi clean install kada se pređe na Android 15.
Da vidim jesu li to riješili više nakon 10 godina.
Šta je sa Galerijom?
Vala tu nisam vidio problema....
Proces reciklaže za Galaxy S25 u nekoliko koraka
Prvi korak u ovom procesu jeste prikupljanje Galaxy uređaja. Samsung preuzima defektne uređaje sa proizvodnih linija i one koje su korisnici vratili kroz program zamene u SAD-u, a zatim ih koristi za reciklažu materijala.
U drugom koraku, kompanija uklanja baterije iz sakupljenih telefona, prazni ih i zatim usitnjava. Samsung ističe da se u njegovim proizvodnim postrojenjima u Vijetnamu svake godine sakupi oko 200 tona otpadnih baterija. S obzirom na to da transport ovih baterija nosi rizik od požara, kompanija je morala da razvije posebne bezbednosne procedure i dobije potrebne sertifikate kako bi ispunila ekološke propise.
Reciklirani kobalt je gotovo identičan rudarskom
Treći korak uključuje preradu usitnjenog materijala u fin prah, poznat kao „crna masa“, iz koje se zatim rafiniše reciklirani kobalt. Samsung ističe da kobalt ne gubi svoja svojstva upotrebom baterija, što znači da može da se reciklira neograničen broj puta bez gubitka kvaliteta.
Prema Youngminu Kimu iz laboratorije Circular Economy Lab, Samsung je uspeo da izdvoji i ponovo iskoristi više od 90% kobalta iz prikupljenih baterija. Ključ uspeha leži u naprednoj tehnologiji za ekstrakciju kobalta velike čistoće.
U četvrtom koraku, reciklirani kobalt se koristi za izradu katodnog materijala, koji se zatim u petom koraku koristi za proizvodnju baterija za Galaxy S25 seriju. Proces nije bio jednostavan, jer je Samsung morao da ispuni stroge regulatorne zahteve i interne standarde kvaliteta. I pored svih izazova, kompanija je uspela da razvije i implementira sistem zatvorene reciklaže baterija, čime je postavila novi standard u održivoj proizvodnji pametnih telefona.
Dosta dobar test i priča o razlikama u kamerama s22, s23, S24 i s25
Ispada da je s23 najgori a da razlike između S24 i s25 skoro i da nema.
Ništa, samo patim za estetikom Huawei galerije i nekim EMUI rješenjima koja život čine lakšim.
Imao sam dobru ponudu za S25 i nije bilo nikakve logike da prelazim sa S24 ( koji je ljepši a tu je već i One UI 7 iza ugla, tako da.. Nikakvog napretka tu nema niti više realne osnove za novi model na godišnjem nivou.
The more things change, the more they stay the same.
Pa gledajući ovaj test, bukvano korisnici s22 (osim dizajna zadnje kamere) nemaju za čim da žale.
Jedini problem telefona je što nakon godinu dana si bateriju napunio 400x i samim tim ona oslabi sa kapacitetom. Za 4 godine je to 1500x i ta baterija ne valja ništa.
Ogromna mana svih današnjih uređaja.
I u startu, dok su novi, razlika izmedju S22ultra i S24 ultra je ogromna u bateriji. Još sam ja koristio S22u sa snapdragon procesorom, al razlika je tu osjetna. U razlika je osjetna u ekranu po dnevnom svetlosti. Drugo su sitnice sve.
Sent from my S24 ultra tastature
Na kojem sajtu ste uzimali maske za telwfone. Treba mi za s24 .
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Pitaka
Latercase
Spige
Važi za sve S serije u zadnjih par godina.
Ima mi neki sajt jeftiniji tu do 20-25 eur da se kupi
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Pa kaže
![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks