joni sunce ti zarko nasmija me dobro, velis sada vidis smisao i investiranje na duze staze
joni sunce ti zarko nasmija me dobro, velis sada vidis smisao i investiranje na duze staze
Mislim da nije problem za jonija da ih oboje nabode... No sto ako ovaj dovede nekog....
Kakva si ti pogan.Ovo pozitivno ofkors.Odgovor znaš:
"Žene koje su kilometrima pješačile za vodom, koje su rađale petero do desetero djece, ..., objasnio je prof. arh. Svetislav Popović, projektant rekonstrukcije Dvorskog trga. Zmija se smatra čuvaricom praga i duša predaka."
Ha,šta je bilo,ćutimo?Đe zmija.
![]()
Last edited by Bluemoon; 05-04-25 at 23:37.
Mnogo njega sad zanima nakon viskija što bi svekrva rekla no ga zanima što bi ti reka nešto ga to u dušu kopka ali mene najviše zanima što su Cetinjani faking sklonili ovu zmiju sa bunara.I to tako pijanog da izvučem iz njega.![]()
Omiljena članica na forum (smije li se ovo ne znam) ali tigrovo oko,tigrovo oko.Ono ali baš baš sam u zbunu da ovakva osoba u ženskom rodu u faking MNE postoji ono baš sam zbunjena jer mi je prokleština u ženski svijet u MNE smaračica površnih,ali ona.Boktemazo ONA.
Praštajte svakako je tema izrazimo misli i osjećanja.Ozbilnno sam u zbunu.
JBT jel moguće da si postavila ovu numeru WTF i svašta nešto.
Last edited by Bluemoon; 06-04-25 at 00:52.
Porodicni ljudi jure samo udate žene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by St.Dzonny; 06-04-25 at 11:55.
Sorry izgleda da sam mislila da jesi a znam po senzibilitetu da zamjenim dva člana recimo u ovaj slučaj tebe i nickyja.I to ti je kompliment.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Auh koliko grijesim u kucanju
A nije ti ni cudo, em se isto zovemo.. E sad je li to kompliment........
A sto se Ct yice imam nedje u planu da postanem njihov gradjanin
nothing comes from violence and nothing ever could
<3
https://x.com/Hari6626398427/status/1908559857612890461
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Aj sad da velim što sam te pitala između ostalog.Postavio si joniju nezgodno pitanje.I došao mi je flešbek tako u te situacije đe ja da izvučem situaciju iz govana velim nešto što veze s vezom nema apsolutno ni sa čim tako izvučem situaciju da ne ode u honduras.
Pa da izvučem jednu takvu iz fioke prošlosti dvojica su se tako raspravljali oko nečega a ovaj jedan vidim munje i gromovi mu sijevaju iz očiju još pripit a ja velim čekaj,ali čekaj objasni ti sad lijepo nešto bitnije kako je moguće da je prokleto Sirijus najsjajnija zvijezda a nas Sunce obasjava?Objasni lijepo kako,8ebeno kako.I koga briga za naše sitne nebitne živote JBT.
I obojica u momentu skalaju.
Last edited by Bluemoon; 06-04-25 at 15:46.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
nothing comes from violence and nothing ever could
Potrosih 20000-ti post na uvredu aaaaaaaa
...zaspao bih svaku noc uz ovu pjesmu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
E to zna bit problem, ali ako me vidis tamo mogu oprostit
p.s Mislim da nikad nijesam upozna vodoliju u zivotu.. Ili mozda jesam samo ne znam kada su rodjene one i ribe
A valjda ka iskusna forumasica si mogla znat da smo ja i joni cool.
Doduse, iskreno, meni je bilo malo neprijatno zbog onog posta sto diram familiju, no rekoh zna podgoricki fucmut da nijesam maliciozan.
A taktika nije losa, takvu primjenjujem od osnovne. Bio sam glavni pissmejker, a kad ne cuju pljesnem shakama ka kucicima da obrate paznju![]()
Kakva iskusna forumašica boktemazo mene ođe svi faking preziru na nož su me dočekali.JBT gore sam prolazila no Solženjicin u Gulag o čemu ti pričaš druže.Evo ona goozica ja velim da mi je drago što je postavila onu gore numeru od Elemental ona me prca sa komentom pridruži joj se u lajk onaj sa nikom što se ka kaje a nikad se nekaje što je reka da sam jebeni AI eto to je reka i dehumanizova me to veče.I onaj moj medoje iz nikšića.Kakva 8ebeno iskusna forumašica u čemu?Ja ođe nikada niti sam prihVaćena niti ću ikada biti prihvaćena.
I mene ođe svi do jednog jebeno preziru.
Ali,ja s time nemam problem.Ja nemam problem sa osjećajem pripadnosti ja sam od toga jebeno operisana po cijenu da se ka nekome nešto,bla,bla,bla.
Enivej.
JBT.
Kakva su ovo bića.
Last edited by Bluemoon; 07-04-25 at 02:25.
Napustih posao, dobar osjecaj pokazuje koliko sam bio nezadovoljan i ovo je bio 4. po redu pa se nista nije ni osjetilo.
sad treba naci novi. ;D
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks