Đe da kupim letvu volana za Aygo '06 i koliko to može da košta?
Lazzo tebra ostavi nam br vidis kako te nafaka okrenula![]()
![]()
Đe da kupim letvu volana za Aygo '06 i koliko to može da košta?
Kako objasniti zeni da nije sve u boji auta, da ima nesto i u paketu opreme i motoru?
Kao ja npr, izvoli gospodjo kljuc, vozi i ćuti.
Prema tome, šta da ti kažem?
je li moguce da ces da kupis auto koje nije crvene boje
Dje trazit polovne amortizere za golf 7?
Ja mu mogu nabaviti Monroe.
Prosli put sam rekao ne znam sto te pitah bklo sto..odoh kupih..posle kad sam prodavao a sto to radis..bas steta sto prodsjes
Sad joj se ne svidja bijelo auto krcato opreme, sa masazom guze...ali joj se svidja drugo koje je plastikaner unutra ali nije bijelo...
Ja reko zeno da si mene tako gledala vjerovatno se ne bi nikad udala za mene no si mi dala sansu da me upoznas![]()
![]()
da li moze auto punjac za telefon od 50w da napravi neki problem sa osiguracima u autu ? Laik sam za ove stavari pa bolje da pitam da ne bude neka steta![]()
50W/12V=4,nestoA sto je potpuno OK za osigurace.
Tacno znam da ce auto-elektricar kozu da mi odere jer sam vec prosao podmazivanje vazelinom gdje mi prica kako ce morat' da mijenja ne znam kakve osigurace, alternator i svasta nesto ali je jako 'posten' pa mi odma kaze da sve to ne garantuje da ce se ova prokleta lampica ugasit'.
(zanemariti datum i vrijeme, fotkano danas popodne)
Na 'standardnu' dijagnostiku daje jedino gresku 0522, valjda ECU (Engine Control Unit). Kod ovog auto-elektricara daje dosta manjih gresaka koje mozda dovode do te 'glavne' 0522.
Lampica se pali 'random' ima 5-6 dana... Bez obzira na suv kolovoz i ostale uslove na putu. Nisam primjetio neke probleme u krivinama i sl. ali ne bih vozio sa tom upaljenom lampicom.
Eto, cisto prije nego skinem gace iduce sedmice da vidim jel' ko imao slicnih problema i eventualna iskustva.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dell Castro jel to Audi marke A3 ili A6 ili benzin sa dodatkom plinskog kuhala?
Sta je radjenu i krpano po kolima?
Esp lampa je tu iz vise faktora aktivna i pasivna i dr.
A3, 2005.
Dizel, bez dodataka.
Lampica se pojavila nakon servisa gdje je mijenjano ulje, filteri, antifriz a usput promijenjen i hladnjak jer je antifriz curio.
Malo prije toga su mijenjane sve 4 gume. Nije radjena reglaza nakon toga jer nije bilo potrebe.
Bio je vise puta na dijagnostiku, u servisu, kod mehanicara pa kod auto-elektricara... nikome izgleda nije bas najjasnije ni sto je problem ni sto da rade.
Do Not Disturb.
Najvjerovatnije senzor pritiska ulja. Mozda nije vratio kabal ili tako nesto.
Da je senzor pritiska ulja palio bi lampicu od ulja na FIS ekranu u sredini.
@Fidel Castro pođi kod nekoga ko ima VCDS dijagnostiku, pa nek ti očita greške u modulu 03 ABS brakes. Ovo može bit nešto sa senzorom ABS/ESP.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 05-04-25 at 05:33.
Jedared sam imao problem sa žutom od motorne elektronike, sama se i palila i gasila...niko nije ponudio rešenje, te je malo crne izolirke završavalo posa.
Bookmarks