Sa podgoričkog aerodroma pet novih linija, iz Tivta niskobudžetni let za Barselonu
https://www.cdm.me/ekonomija/aerodro...5-avio-linija/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocemo brat i ja da idemo da gledamo F1 trku u Monci, i naravno wizz je stavio cijenu karata za te datume 235e povratne. Haos
Nije se lako odlucit dje ic kad ima ovoliko izbora
Uzesmo sad za praznike Tirana Mulhouse povratnu 65e po osobi. Tromedja FRA DE CH. Okolo vozom su Colmar, Basel, Frajburg, Strazbur...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Evo meni danas odobrili isplatu kašnjenja wizzair, od 18 maja 2024.
Bolje ikad no nikad
Ima li nekih preporuka za Krakow?
Da ne preumim za Krakow... Neke preporuke iz prve ruke (izuzimajući Aušvic)
Glavni trg i sve na njemu (Vijećnica - ono što je od nje ostalo, Spomenik Adama Mickijevica odmah pored - glava, Sukenice - najstarija tržnica ispod koje je podzemni muzej, ulaz sa strane crkve Sv. Marije)
Vavel zamak (ispod njega je zmaj Vavelski, Smok)
Florianska ulica i kapija (jedina preostala od 10-ak kapija za ulazak u Stari grad)
Utvrđenje Barbikan na oko 200 m od Florianske kapije
Jevrejska četvrt - Fabrika Oskara Šindlera, trg Novi (probati zapjekanki)
Rudnik soli Vjelička, 7-8km je od grada, ulaz nijesam siguran ali za 2 oodraslih i 1 dijete 80 EUR.
Brdo Košćuško - Kosciuszko Mound
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kakav je Bari za soping, da li da ostavljam mjesta u kofer il da se ne nadam? I zna li neko kakva je Italija za povrat PDVa, tamo sam oko 11h na presijedanje, moze li se za toliko stic obavit procedura?
Prije 10 g. sam zadnji put bio i tad je vazio za trgovacki centar, ne znam jel se sto mijenjalo
Nista. zaboravi sto se sopinga tice
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Planira li ko ici za Prag (utakmica u Plzen ) 6. juna Ceska - Crna Gora ? Idealan let ima sa Air Montenegrom (5-8 jun ) ali strucnjaci postavili cizenu karte 400 eura, kao do Cikaga da se leti !?!?!
Mora se neka alternativa traziti... e pa ovo je pakao sto rade ljudi.
Ima i sa airserbia i austrianairlines iz Podgorice vezanih letova za Prag to je mozda najbolje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
![]()
Last edited by kurogane; 04-04-25 at 18:33.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Utakmica je u Plzen da znate
Ja se lomim da idem sa galileom busem
Zadnji put kad sam bio sa njima bsuwm dobra je festa bila. Mada sam bio deceniju ipo mladji dodusw
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To je najjaci provod, u busu
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo ima i agencijom ali busom. Bgm nece biti lako busom do Praga i junu.
Isto cu traziti malo jos kakav let dobar.
23 GODINE PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
SPICIJALNO !!!
PRAG & PLZEN
FUDBALSKA UTAKMICA: REPUBLIKA ČEŠKA – CRNA GORA
6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 04.06.2025.
CIJENA ARANŽMANA: 260€
Moguce ali brate u zadnjih 3 nedelje sam letio tacno 14 puta i to ne do bg. Dojadilo mi je i ono vise austrian, airserbia su dosli na nivo wizzaira sa prostorom
Lomim se i kolima ali mi se ne vozi 1400km
Treba mi neka avantura kad igra reprezentacija, avion to ne nudi
Ja cuh da par grupica ide autom/kombijem jes to fino stvarno ali u povratku je mucenje.
Kombi je uvijek najjaci provod….
10-15 ljudipijano sve
To jeste ali tek pocetak ljeta bice vrucine tu... Da ovi nasi strucnjaci drze malo niże karte nego se moram po Tirani moțați pih....
Za Vjeličku treba odvojiti jedan dan, kupiti karte unaprijed i računati da je minimalno pješačenje pet km i da nema nazad kad tura počne. Nije klaustrofobično, samo traje bar dva i po sata. I voz, dolazak, odlazak...
Muzeji pored ovog - apotekarski, Rinek underground, gradski, tehnički. Za đecu ima kompleks 7 malih muzeja u centru - lego, leptira, itd. I obavezno zoo vrt, autobusom se ide i karta se ne može kupiti u njemu.
Vjelicka je fenomenalna, stvarno preporucujem svima koji posjete Krakow. Sto se tice Ausvica, nema potrebe placati ture, redovnom autobuskom rutom moze se stici do tamo a karta koja je besplatna ( bez vodica ) mora se online rezervisati. Jos bih preporucio i Sindlerovu fabriku.
Takodje sto se Poljske tice odusevio me i Gdansk. Stari grad koji je stvarno super kao i muzej WWII za koji treba 2-3 sata da se obidje.
Bgm ja sam se malo iscimao u rudnik kad smo stali 10min niza stepenice, ni naprijed ni nazad. Morao sam 8 sekundi disanje, 3 izdisaj
Ali vrijedjelo je
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks