Opština Ljubinje u BiH hoće da se pripoji Crnoj Gori
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/op...j-gori/vgde5ep
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.cdm.me/kolumne/dodik-ne-...na-gora-nista/
Casti mi valjalo bi jedan dio Hercegovine pripojiti ionako smo povezani istorijski...
Crna Gora i Hercegovina
...
Vucic i Dodik bi bili na aparate...a ne ne nema vizionara vise sad su samo milijarde seikove da olacaju penzije koji mandat pa oklasina u iber lauf
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opština Ljubinje u BiH hoće da se pripoji Crnoj Gori
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/op...j-gori/vgde5ep
Ujedinjenje srpskog narod stopirat ne mozete.
Sto bi rekao nas brat lucke - makar 1000 vidovdana proslo
f6
Ili jedan forumaš sa BGD foruma za KiM - A vratićemo ga, pa da ćemo za 500 godina.
Strpljivi su Srbi, kad hoće.
Срби су свакако један и недељив народ који тренутно деле наметнуте границе упостављене насиљем и разбијањем Југославије. Куртуролошка супериорност српског народа је толико изражена да те наметнуте границе већ постају административни прелази који ће у блиској будућности такође нестати.
-Александар Раковић
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ma sve to kad sagledaš je čist bulšit.Mislim veli jedan neka engleskinja ođe upala u šahtu kod nas dobila 150 000 od države.One tamo okle su već spašavaju po planinama u papuče za džabe.U Njemačkoj ako izvodiš ludila dođe helikopter ali ti stigne račun što se zajebavaš po planinama.
A nas može mrak da proguta nikome ništa.Neki migrant veli da mi je da mi Njemačka skine zabran da se tamo vrne iz ovog pakla (Crne Gore).
I vi tu drvite o Ljubinju,granicama i to huuu keeers enivej.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...aradnji-sa-uae
kad je trebalo sa dpsom da glasaju za štetne zakone prvi su bili. isto i sada. jednake štetočine kao dfovci.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pricam sa Turcinom kako ce Arapi da ulazu pare u Ulcinj..samo rece Problem ...Big problem..
Last edited by Bluemoon; 04-04-25 at 19:57.
Pa oni su utekli od Erdogana i rece za dvije decenije Turska se raspada ,mijenja se zbog emigranata(neki novi klinci divljaci)!? Arape mrze iz dna duse sve su im kupili i unistili ,ekonomija slaba, a Erdogan sve uzima za sebe....
E sad prica veli ja sam Turcin al moje unuce ce imati samo turske korijene nista vise ...
E da fala skaraljima i kavcanima na glasu zato su odje ko bubice!!!
Jesu utekli od Erdogana to tebi mogu da prodaju takve storije.Mislim kako te volja dok se tu nešto ka prosipate međusobno među sebe koji ste odavle ali tajfun koji nam svima skupa stiže sa istoka i zapada taj tajfun bojim se tako nesložni ćete zaustaviti što bi narodna kovanica koristeći džerman rekla malo morgen.
Last edited by Bluemoon; 04-04-25 at 20:14.
Utekli od poreza , tamo je polovan auto kao kod nas nov ispod cekica
Oni su obični prevaranti.I muljatori,ništa manje i ništa više.
Eagle Hilsu treba prvo dati kao kvalifikaciju da izgradi kolektor u Botunu. Ako to okonca treba ga angazovati za dalje.
ne mogu da vjerujem da ste protiv 35milijardi
f6
A da nema neka drzava, razvijena, normalna, koja bi cijelu CG uzela u zakup na 100 godina? Mozda bi nas krenulo...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Како ће само утећ једног дана.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja neću da mi Arapi ođe šetaju u one njihove bijele aljine i njihove žene u crno đe im se ni oči ne vide nego imaju još i neku mrežicu čipku preko očiju.
Ako se to desi,ako se to dođavola ipak desi,Ulcinj me gledat neće.
Teško. Ono što je Jugoslavija napravila na planu civilizacije i napretka CG je max i čudo nad čudima koje jedan Japan i jedna Švica zajedno, kada bi preuzeli kormilo, ne bi ostvarili. Jer mentalitet.
Ali zato postojeći društveni i politički ambijent CG i totalni sunovrat svih vrijednosti može, od strane nekih moćnih državica, da bude prepoznat kao prilika za iskorištavanje interesantnih cg. resursa, poput te situacije na Adi.
A može i još bolje. Zamisli da neko u Briselu odluči da uvede kvote koliko migranata vraćenih iz EU mora biti prihvaćeno svake godine u CG, jer pregovori i poglavlja.
Ili dopremanje i tretman štetnih materija po EU standardima na teritoriji CG?
I hajlajt, CG kao adekvatna sredinu za transfer društvenog balasta koji opterećuje sisteme uređenih država.
U svjetlu toga ističe se dansko-kosovska saradnja gdje je prošle godine sklopljen dogovor o zakupu zatvorskih kapaciteta:
Skupština Kosova ratifikovala je u četvrtak sporazum o davanju u zakup Danskoj zatvora u gradu na jugu zemlje Gnjilanu, u kojem se očekuje da će kaznu služiti oko 300 danskih zatvorenika.
https://www.kosovo-online.com/vesti/...sovo-26-5-2024
Mislim da bi ova zadnja opcija bila taman po mjeri politike i građevinske mafije.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Bješe davno, neka 2008-9 kad je Milo neuspješno sa malo bogatijim EmiraTJanima od ovoga pokušavao da VALORIZUJE Veliku Plažu.
I tada sam imao jednog Turčina klijenta sa kojim sam o tome pričao. Njegovoga šoka na ideju da se sa Arapima to radi. Otprilike kao da je planirana najprljavija nuklearna elektrana.
Reče mi tada da računamo na dolazak 100.000 najljuće azijske sirotinje,Bangladeš, Pakistan i sl…
Naravno, Lažojko prodaje priču kako će to biti radna mjesta za Ulcinjane.
Brao… da budu posluga na svome…
Taman po zasluzi.
Last edited by Gagarin; 05-04-25 at 07:38.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...je-tvoj-emirat
spaka 35 milijardi donosi u CG i narod neće. baš ne zaslužujemo kao narod ovakvog premijera.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks