Nisu przenice nego tost hleb od kukuruza, nisam imao svjezi.
Sent from my phone
Bez, bez, na žalost i bez kiselog. Za večeru može i bijelog luka.
Zamisli neko ti naređuje što ćeš da jedeš.
Ka u koncentracioni logor.Daj NotRobot islkuliraj više akobogaznadeš mislim ozbiljno iskuliraj.
Ti iskuliraj.
Ajde ne mješaj se među dvije žene ka nakva muška da ne velim šta.Đe ja njoj dobronamjerno velim.
Ono zamislite muškarca koji se miješa među dvije žene..e jada.
Reci sta jer ne razumijem, ti se kao ustrucavas - lol.
AHahaha ne ti,slobodno.
Zanimljivo su ovi stolovi nešto razmišljam sjutra bi se mogla nekaspremiti.
![]()
Kao na fotki:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-04-25 at 01:15.
Fino izgleda ova pica, siguran sam da ne umijes spremiti ovakvu.![]()
Sačekaj da je napravi i pozove te da je kušaš. Nemoj da prođeš kao ja s čajem![]()
Samo da kokoške preteknu ratove, pa ćemo za ostalo lako...
![]()
Kakva crna safra nema toga majčinog sina/ščeri što se rodio/la da mu ja što loše/dobro mislim više no sebi thats me.Sto ljudi/sto ćudi.Nego nevrmajnd.Idemo dalje.
Pošto pomenuh u prethodnu večeR pizzAofkors po starom običaju kako mi naleti nikad po fotkama nikad po receptima čisto raspoloženje i to.Inače su mi Italijini smor živi bili sa tim jelom na svaki korak pizza pa neka njihova pravila tako da za divno čudo nisam je odavno praktikovala.A i ne liči na klasičnu pizza što je kul.
Podloga dobro namazana maslinovim uljem/mocarela/crne masline/jedno parče sa šumskim voćem/kukuruz/čeri i mladi luk/crni luk toooo.I vrlo blago na vatri čisto da se mocarela lijepo rastopi.
Ah da i rukola must,must,must.
Pelat ođe ne volEm.
Uz album:
https://m.soundcloud.com/aronchupa
Last edited by Bluemoon; 02-04-25 at 16:39.
..i dodam da mi nekad najviše odgovara jednostavna varijanta maslinovo ulje + luk/poriluk sa zrno soli.Imaju tako neko pecivo u pekare čista perverzija.
Idi spavaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Taman posla, dodala bih samo još i pola supene kašike pesta i jedan špricer pride, pa da se liježe![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks