Prenosi od 1 na AS.
Hoce li ostaviti AS dodavati nove kanale i da li oni stizu na Magentu?
Kakvi jevreji, oce svudje da ustede pare, jeftinije aplikaciju dati nego platiti android box 60 eura i zaduziti korisniku
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prenosi od 1 na AS.
Hoce li ostaviti AS dodavati nove kanale i da li oni stizu na Magentu?
da ako pošalju nekakvo obavještenje. ne bi me čudilo da ide sad AS paket tipa 15esve je moguće odje, pa i to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bravo, raspitah se i kazu da radi i Tv app samo na njihovom fiksnom netu, ali sam dobio info da privode kraju i to da ce moci i na drugom netu da radi TV App.
cekamo sad.
takodje jedna info, da se radi na dodatnoj optimizaciji i srdjivanju magente, da ce je dosta ubrzati i popraviti nedostatke
Izgleda da je poslednji prenos izmedju Zvijezde i Reala na SK i vec sledeca utakmica evrolige prelazi na Arenu. Tako da je to to.
Žao mi je darka plavšića..kako je zaplakao kad su mu skandirali navijači
Dako se i on prebaci na arenu pa da slušamo tandem srđan/darko
P.s izašla je programska šema kad je u pitanju evroliga
https://www.tvarenasport.com/tv-scheme
Pročitao sam negdje da bi trebalo još 2 premium kanala kao i arena tennis...mada ko zna šta će biti oko toga
poslato sa Ultra Galaxy mašine S25
Oće li mi neko objasniti kakvu to povezanost imaju arenasport-adria tv
LŠ
Seria a
NBA(večeras orlando-sakramento)
Aba liga
Evo postoji mogućnost da u petak prenose zvezda-efes
Srpski fudbal
Rukomet
itd itd....baš masu prenosa imaju
isti gazda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Auuuu... pa nisam znao za ovo
Jel ovaj sa inicijalima B.S ?
Nacuo sam da ce AS dodati jos 7 Premium kanal od 4-10. Hoce to stici odmah ili se cekati kao AS 8-10 dosta dugo?
Hasta siempre!
I ja sam cuo da ide jos 7 premium arena. I da ce ih biti 10 premium i 10 "obicnih"... a trebale bi da idu od 01.04 ... e sad, da li ce tako biti, evo vidjecemo brzo.
Mada ne znam kakva im je politika i sto nam spremaju sto se tice preplate ubuduce, sa ovim premium kanalima, mislim da bi srecnije rjesenje bilo ubacivanje tematskih kanala, kao sto imaju vec "fajt", da ubace tenis, moto, us sport, golf... nesto tog tipa...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Evo Telekom izbačio obavještenje da će prenositi na Arenama Euroligu, F1, Bundesligu itd...
Od sjutra već počinju. Samo se bojim da se ne počne Arena paket dodatno plaćati...
I danas ima utakmica Fener Barselona, to ide na Premium 2 to ce zakljucati danas?
Hasta siempre!
Ne bi trebalo da zakljucavaju jer nisu dali nikakvo obavjestenje niti dodatni paket za novonastalu situaciju. Mada dje zivimo i sto se sve radi, ne bi nas mnogo zacudilo da i to krenu raditi.
Vjerovatno nece naplacivati ovo od samog starta dok se i oni ne "organizuju"... ali od nekog skorijeg vremena, tipa pocetka ljeta, ne vidim razlog zasto to ne bi odradili?
Sad vise nemamo izbora nego moramo placati...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja ovu najskuplju magentu imam, ne ocekujem da ce meni izbacati AS iz ponude u neke posebne pakete, ali ocekujem 2,3e poskupljenja. Mada mislim da nece doci do poskupljenja dok ne krenu da stizu novi kanali, a cuh da ce od juna.
Hasta siempre!
Nema nikakvog 'zakljucavanja", sve utakmice idu normalno na areni.
Znaci ici ce normalno veceras?
Kolega forumas je na drugoj temi napisao na nema veceras i jos neko vrijeme na AS.
Hasta siempre!
Bice jer nema nikakvih dodatnih obavjestenja, pise da ce biti kao i inter:milan tako i atl.m:barca
Meni su na 1500 rekli da ce biti.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks