Huawei watch 3 pro ili huawei watch gt 4,koji je bolji zna li ko
Uzeh prije neki dan preko telekoma Huawei Watch 3 pro... trebalo mi je nesto sto kombinuje biznis stil i eleganciju, uz ove moderne opcije, ovaj mi se ucinio najboljim izborom...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Huawei watch 3 pro ili huawei watch gt 4,koji je bolji zna li ko
Huawei - amazfit - sto se baterija tice
Samsung - funkcije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba mi preporuka za pametan sat. Treba mi sat koji komunicira sa telefonom, jer ne zelim da vadim telefon iz torbe/dzepa svako malo kad sam na barku sto znaci da sat mora biti vodootporan, ali zbog posla moram da budem dostupan a jedan telefon je vec zavrsio u more. Imam Samsung telefon. Ne bih neki najjeftiiji a ni najskuplji.
Jel ovaj huawei GT 5 samo 46 mm nema manji ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Treba mi preporuka za pametni sat. Zbog zdravstvenih razloga moram da pratim stanje organizma, treba mi nešto što može da zadovolji ove parametre, ništa preko toga.
- Da mjeri pređenu kilometražu tokom brzog hodanja (7-8 km dnevno)
- Da mjeri broj pređenih koraka tokom dana
- Da mjeri puls, plus druge zdravstvene parametre po mogućnosti
- Da se može povezati sa telefonom, na kojem ću pratiti pregled i neke zbirne statistike (koristim Xiaomi, pretpostavljam da je najbolje da gledam neki Xiaomi takođe)
Da li bi ovaj model zadovoljio ove potrebe: https://www.multicom.me/mobilni-tele...ck-126567.html
Last edited by Djed_Djuro; 30-03-25 at 20:50.
Ako ti je preciznost mjerenja pulsa bitna https://www.tehnomax.me/telefoni-i-o...t-3-black.html
Pretpostavljam da nećeš da kupuješ Apple Watch, oni su najbolji praktično u svakoj kategoriji.
Ako ti je bitna tačnost, onda samo Apple. Ako hoćeš baš puls, onda su ti one trake što koriste sportisti, ja mislim, najtačnije
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pametni i fitness satovi imaju optičke senzore i nikad nijesu precizni kao električni senzori, koji se nalaze u namjenskim uređajima za za praćenje otkucaja srca srca. Naravno, i među satovima ima razlike, a to zavisi od konkretnog senzora koji sat koristi. Skuplji satovi imaju novije generacije optičkih senzora, najskuplji imaju najnovije. Ali nijedan od njih nije na nivou namjenskih uređaja sa električnim senzorom.
Prosječan sat može da pruži informacije onako orijentaciono, ne treba se u potpunosti oslanjati na njihovu preciznost.
Ma ne treba meni ništa ultra precizno, da se oslanjam na to za neke medicinske evidencije, više da okvirno znam u kojim granicama se krećem. Uzeh ovaj Xiaomi 9 pro, djeluje mi da će završiti sve što meni treba.
Je li neka jacha marka tih satova uopshte izbacila za mjerenje pritiska...ili je to josh neizvodivo...?
Ovo za heart rate je u odstupanju -5+,ne bi trebalo da je vishe.
...
Ima samsung galaxy serija mislim od 3ce generacije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja imam Xaiomi s1 pro. Baterija 15 dana, ima puls, ima korake, ima da upalis posebno za sve sportove, temperatura, stres, spo2…
Sto vise upalis stvari manje traje baterija, zena ima poslednju verziju Samsunga, kolega Apple, svaki dan pune satove. samuns prespor..
Ja imam GT5 i GT2 Pro, ovom drugom baterija skoro kao i prvog dana, 10 dana +
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Meni na gt5 isto baterija traje i 10-14 dana s tim sto ga zbilja gasim uvece i ne drnadam ga nesto puno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ipak treba razdvojiti satove koji su sa nekim fabričkim operativnim sa smiješnim procesorom i memorijom, njima iz tog razloga baterija dosta traje i ove koje pogoni android (wear OS) njima baterija traje par dana. Još ako se gleda yt i igraju igrice onda teško da 500mAh može dugo da sastavi.
Šta rekosmo da je best buy trenutno? Huawei GT 5?
Vidim traje im baterija dosta, sve ispod 5 dana mi je neprihvatljivo?
Kako su kompatibilni sa Samsung telefonima, imaju li se opcije kao Samsung satovi?
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks