Presley + Fleming
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Posto vidim da ovdje ima ozbiljnih poznavaoca satova, sta biste preporucili za budzet 200-300eur, moj stil je tip Dizelovih satova, osim sto sam krupniji, volim da je sat dizajniran da moze i uz odijelo i uz trenerku sto se veli. Tako da preporucujte.![]()
Dvije nespojive kategorije običnopo meni za košulju nije ništa više od 40mm eventualno par nekih modela koji su 42mm. Ukusi se razlikuju naravno a ja sam možda malo više tradicionalno okrenut i smatram da veliki ronilački satovi nikako ne idu na košulju. U nekoj ležernijoj varijanti da, u strogo formalnoj apsolutno ne.
Da ne bude da sam potpuno beskorisan jedan od satova koji bi mogao proći u varijanti za košulju i trenerku je citizen tsuyosa u crnoj boji ali bih rekao da to nije u tvom stilu jer dizel pravi velike satove.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Nasalio sam se za odijelo i trenerku, ali da je sto univerzalniji, tako da kazem. Dizel je bas ogroman ali ga vise necu jer su im mehanizmi tragedija, 3 komada sam imao ni jedan nije trajao duze od 3 godine, kad krenu da umiru, mehanizam usporava i nema mu spasa bez cijeli novi da se uzima sto je neisplativo. Tako da trazim nesto sto je kvalitetnije a lici na Dizel, idealno 44-48mm![]()
Jedan od rijetkih satova koji je masu ljepši na gumu nego na metal…
![]()
Ja nesto ocu da uzmem neki smart sat, cisto da probam.
Sunta cu preskocit pa cu vidjet mozda neki od Garmina i da je manjih gabarita.
43mm idealno za moju ruku ali ih je vecina ozbiljnijih 47mm +
Probaj izbjeci taj poriv, to je za ove nove snage, politicare i poslanike, Demokrate i mlade japije.
Satovi ne trebaju da budu pametni, satovi trebaju biti da im se pokrecu kazaljke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve ja to znam i evo vec godinu dana se suzdrzavam jer vjerujem da bi poslije mjesec dana bio u fioci![]()
Diesel DZ4338 u Alexshop- 280,00eur
CASIO (CLASSIC) MTP-1374PD-2AVEF u Leandro- 89,00eur (nevjerovatno kako je jeftin)
Jos da nadjem model sa koznom narukvicom i to je to.![]()
A dje moj brate dizel 280€![]()
Ja sam za sebe uzeo ovaj Diesel:
https://timevision.me/shop/diesel-gr...ki-smartwatch/
Imam već neki Casio smartwatch totalni sportski koji većinom nosim, pa malo za promjenu.
A na sajtu kod za jos 10% popusta
nothing comes from violence and nothing ever could
Aha, satovi u poslovne svrhe 🤭
Ja bas imam kontra situaciju , od kad sam poceo da koristim smartwatch 5 klasicnih satova mi leze u fijoku. Zadnji kupih AOK koji mi se toliko svidjao i bukvalno sam ga 5x stavio na ruku od proslog ljeta
Ps. Sto pomenu Biga univerzalnu kombinaciju za trenerku i odijelo . Ja imam ovu nauticu i sa metalnim kaisom je po meni bas elegantna dok je sa ovim gumenim kaisem i uz trenerku lagana
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
valja ta nautica, a?
Sirotinjska klasa za nas bogatune![]()
nautika su strasni satovi za te pare![]()
067-123456
Ne pamtim kad me je neki sat oduševio kao ovaj… isplatilo se čekanje…
Stigao i MIDO
Nego niko ne piše o novitetima …
Ljepotica, javljaj ako dosadi![]()
#fakenews
Koja je fora sa Furlan Marri satovima, osim agresivnog marketinga?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks