Ne znam da li je neko spominjao restoran Porat u Rafailovicima ali ga iskreno i od sveg srca preporučujem. Riblja čorba među 3 najbolje u CG. Rizoto sa morskim plodovima odličan, barbun, gof, ama sve je bilo vrhunski pripremljeno I sveže. Na kraju, tiramisu fenomenalan I verovatno najbolji koji sam probao na primorju.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
A jake kakve bi bile.
https://www.restaurantporat.com/lunch-dinner-menu
Malo nize nego Porto, Krsto i slični iz BD.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Moj kumara iz Vukovaca pravi riblju čorbu za slavu. Teško da ijedna iz ovih restorana moze da joj pridje. Inače je covjek iz ugostiteljstva, a još zećanin. Tako da....
Juče u Mamičku 2 tortilje, kapućino i zero 20.80 EUR. E mnogo jada.. Isto to sam prije 2 3 mjeseca plaćao oko 17 EUR. Neće me gledat više ovako često
Bio sam i ja u Mamičku prije neki dan, ne znam, meni je ona njihova hrana iskreno dosadnaŽena naruči tortilju sa piletinom, ja sendvič "domaći" sa pršutom, daleko od toga da je to neukusno bilo ali tortilja nekako ne znam, klasika neka a 8e (mada sam pristrasan jer ja s piletinom tortilje a da nema slanine ne volim), dok sendvič očekivah u domaći leb kad se već zove domaći, a ne u tortilju/hleb ili šta li je već ono. I identičan im je meni od početka a cijene samo rastu, dvije vrste tortilja samo imaju i one brioše koji se iz dva zalogaja jedu.
Meni je njihov mexicana jedna od najboljih tortilja…
Npr od gardenove je bolja bar duplo…
A cijene su svuda u nebo otišle (što se tiče hrane)
Ali i dalje svi jedemo
I ja bih dizao cijene, meni to nije problem koliko je problem sto im kvalitet ne prati cijene.
Meni se bas svidja sto imaju tri stvari. Znas zbog cega ides tamo i nema puno price.
A kad vidim meni od 20 strana u spajz 2sa 2 odma ti je jasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Uzeh po preporuci konobara jer rece da im je mesto tek ispeceno. Porcija teletine , krtola, kajmak i josh domaci hleb 10/10 . Meso se bukvalno topi u usta a josh dva parceta sa kožicom uhhh
Konoba Amanet
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
+1 za Rio gurmansku
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ozb dorucak...
Ljepse je u dom neki...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Dorucak za dvoje
Dipolomat u centru
Preporuka
Satelitski resiveri/oprema
Zaslužuje ova magarica fotosešn, sigurno godinu je prošlo od kad sam ga zadnji put poručivao, isti vala ka i vazda - suvi kvalitet
![]()
Počeo si da zaboravljaš moj Bit
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bjese li ovo Gosovic ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Jes mensčini
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobro poznati Club iz Gošovića, 5.9e koga interesuje, 2e dostavu naplaćuju (bar meni do sportskog)
Postavise svi isto pitanje je li gosovic, pa editovah![]()
OT: Nama sushi prosjek, bolji mi je chi le ma dosta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks