Inter
Juventus
Milan
Napoli
Roma
Lazio
Atalanta
Salutate la CapolistaKako je sad skudeto bliži
Svaka im cast ako izguraju ovo do kraja pored Napolija koji od decembra nedje ne igra ništa osim lige,pa i atalanta ništa više od njih. Idemoo,Forza Inter
![]()
Uippp, Sofro ni da zucne, a sve je nade polagao u Atalantu. Inzagi maestro
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U kakvu se ubicu pretvorio Moize Kean, auu. No ne znam dje cemo ga u Inter (moja zelja, ne povezuju se). Jedino da prodamo Martineza za milijardu i obnovi se cio tim. I onda su u spicu dvije nezaustavljive crncuge, pune snage i brzine. Jer zamislite Keana i Thurama, maxe
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jedva Inter.
Kakva Atalanta, ja sam reka da će puknut kad tad.
Dako Milan okine bod Napoliju i Inter naredno može puštit Parmu.
Svakako ih čeka Bajern a povrjeđeni su: Lautaro, Bastoni i Damfris.
Sumnjam da će ih forsirat.
Fiorentina, Bolonja i Roma samo gaze.
Kakva forma.
Sto bi Inter puštao parmu kad mu trebaju bodovi,ima tezi raspored od Napolija,svaki bod je bitan. Druga je stvar sto ima dva hitna meča izmedju tog meca(milan i bajern). Ja mislim da bi ovaj Milan mogao ipak nocas malo da pomogne![]()
Neće im bit lak meč protiv Parme.
A mislim da su već osvojili.
A i mora neđe puknut koji bod.
Nek to bude protiv Parme![]()
A je li realno sto radi posrana arena,10 minuta utakmice da propusti coek zbog jebbenog evrokupa u kosarci da se ne može gledat meč pih
Najrealniji je ovo rezultat
Bolji je bio Inter,mislim da to niko ne može poreći. Ali da vidimo taj drugi meč,bez lautara se nocas nije ni očekivalo puno,korea ne može bit adekvatna zamjena nikako,bolje da je Arnautović igrao,ali šta je tu je.
Izvuče se Inter.
Šteta
Darmian u defanzivi neupotrebljiv. Sto mu napravise danas, ne smijem da zamislim sto ce biti protiv Bajernovih azdaja ako se ne oporavi Dumfries
Darmian je najbolji bio.
Dao je gol.
Samo zaebaše Parmu.
Zato sam rekao u defanzivi. Prolazili su ga kao da ga nema
A jbg, vazda je on defanzivi tanak bio.
Zomer je skinuo par žičara.
Ovaj Napoli igra najsramotniji fudbal u univerzumu, kakva bi nepravda bila da osvoje
5 kola je Conte do čišćenja najjačeg trenera na svijetu ikada ako je vjerovati navijačima Intera. ugazila ih je Bologna, baš neprijatno bilo za gledati u pojedinim momentima. al dobro, najveći trener svijeta je tu. mada navijačima Intera takve stvari i znače, jednom u 50 godina postanu bitan tim nedje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
#dobroehejteri
![]()
Ja nisam ni očekivao više od boda,mogli su i bez tog primljenog gola zavrsit mec,mada ni taj bod ne bi puno značio,ako napoli ne bude kiksao(a mislim da oce) jer ima lak raspored i nema kup italije i ligu šampiona već 4 mjeseca.
Kako su ljudi nerealni pa pričaju nešto,Inter bi ovu ligu pjeske osvojio da ne igra jos dva takmicenja.
Prenatrpan raspored,sad milan u kupu,tu očekujem prolaz jer bi zaista bio neuspjeh ako se ne prodje,pa onda da se revansiramo bolonji u finalu.
Onda slijedi roma kući,jako tezak meč takodje,pa onda barselona… roma se mora dobit ako se misli na skudeto,a za ligu šampiona ćemo vidjet,fale damfris i turam,najteži period u sezoni,igrači umorni jbg.
Ne zavuce se niko u rupu, bio sam i drugu drzavu za ove praznike, nisam ni gledao utakmicu, vazda inzagi prije kontea u moj klub![]()
Inter pod Konteom je bio mučenje za gledanje. Sipalo se kako je htio, igra nikakva, rezultati solidni, u LŠ ni grupu nije prolazio.
Inzagi je onda preuzeo ekipu, igra se drastično promjenila i preporodila, uzeo titulu (mogao još jednu realno), u LŠ dobacio i do finala. Možemo samo da nagađamo što bi još uradio sa Konteovim budžetom i kontrolom.
Sve u svemu, Inter je mnogo poštovanija ekipa u evropskim okvirima za njegovo pero, nego kad je ekipu vodio Konte.
Ako već treba da se radujemo takvom profilu anti-fudbalskog pristupa, onda bih prije izabrao Murinja opet. Bješe li ono tripleta 😃
Ovaj mec se igrao na X jer se znalo da je Bolonja evropska ekipa sa dosta klase, ali neznalica Bisek nas ukopa. Ne moze se svaka 3 dana igrat, a 2 najbolja igraca odsutna (Tiram i Dumfries). Paklen je raspored i bice pravo cudo ako osvoje Skudeto jer svako moguce takmicenje igraju.
Konte je neznalica uvijek bio, nikad nista u Evropi nece napravit jer je ubica fudbala. Ne bih ga pozelio za trenera pa da Inzagi nista ne osvoji
Pao je Buventus.
Aaaaa.
Kakva pobjeda.
Merdaaaa.
Pelegrinoooo
![]()
Kad vidim da taremi pocinje utakmicu znam da se ne može postići gol,džaba je Inter bio bolji u prvom poluvremenu,nema lautaro s KiM da igra.
Oce li ga izbacit inzagi iz igre da mi je znat,najveći mogući hendikep za Inter,kao da igraju sa igracem manje svo vrijeme,čak i aslani nešto radi,ali ovo drvo…nevjerovatno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks