uporedjuješ li ovo CG sa NY, Parizom? državom dje je bato carević oslobadja plaže i za to mu se klicalo širom iste.
Milojko Spajić (kojeg sam ja branio odje da se odma razumijemo) je u Parlamentu javno rekao da nema srpsko državljanstvo i posle rekao kako ga ipak ima. i sad takvom liku treba da se vjeruje za bilo šta?
kad je ovo radio dps, vojvoda od četnika i ekipa njegova su skakali kako je to izdaja Crne Gore. sada ćute. znači sve može kada su oni vlast.
ovo je copy/paste dps. od A do Š. zamisli kolko je sati kad MANS napada Vladu u vezi ovoga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa za Arapina bih i vjerovao da nema sta da radi nego vrti po svijetu i dobije otkrovenje tipa "nidje nebo nije plavo" ka kod nas.Eto ima Italiju, Spaniju, Francusku njegove zemlje u Africi sve sa sjajnim rivijerama i obalama a onda je otkrio Veliku plazu koja je samo mali dio plaza kojih je Albanija usput puna no bice da tamo mu nece garantovati kao ovdje da moze da radi kako mu se oce bez zakona i pravila.
Last edited by goldfinger; 28-03-25 at 19:26.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evropska drzava, van EU, na toplo more... to je dzek pot svima koji bi da investiraju, jer je sigurno bolji povrat investicije nego u Alzir, Maroko, Tursku, Egipat, Libiju...
Ako budemo pametni, naci cemo nacina da krenemo u projekat, i regulisemo u hodu sto treba, na najbolji nacin po nas.
Kako rece Dritan u Nacisto prosle nedelje, dajte im svima po stan (Genciju i ekipi) i svi ce da zacute.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
ti isto ka' ne živiš u CG. naći ćemo najbolji način da ovo bude dobro za nas.ne bojim se ja za evropu sad, ta stranka je nebitna postala totalno.
Pa evo imamo 3 rizorta koja su vecinom pozitivna iskustva, a i generalno sam optimista u zivotu, nisam fatalista i pesimista.
Sto bi nam se desilo sa 4.im?
Kakva safra i pesimizam, slobodno povjeruj u nesto, i corava koka ubode zrno nekad
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
mislim da se ne bi puno bunili da nije ispalo da s radi neki Beograd na vodi. eno je slika kako to treba da izgleda. taman priča ka i grad koji se pravi na veljem brdu.
Dialogos 2025: Predstavljanje nominovanih knjiga – O filozofiji filmaPovodom regionalne nagrade Dialogos, koja se dodjeljuje za najbolju knjigu iz teorije i kulture medija, Programski odbor nagrade informiše javnost o nominovanim knjigama od strane selektora zemalja regiona.Prof. dr Sead Alić, selektor Hrvatske za regionalnu nagradu DIALOGOS za najbolju knjigu iz oblasti teorije i kulture medija nominovao je knjigu autora Žarka Paića O FILOZOFIJI FILMA – slike događaja, Udruga Bijeli val, Biblioteka Sinestetika, Zagreb, 2024.
Paićeva knjiga diskurzivna je analiza i kritika temeljnih estetičkih paradigmi u istoriji filma od estetizacije, politizacije, tehnološkog determinizma, ideologijskog Kulturkampfa do vizualizacije života.O autoru:Žarko Paić pokazuje kako se film kao mišljenje pojavljuje u formi tehničke slike koja ne prikazuje i ne predstavlja neku već uvijek postojeću stvarnost. Umjesto toga, film kao vizualizacija događaja života u njegovoj složenosti od psiholoških do društveno – kulturalnih, političkih do estetičkih, smjera sublimnome stanju svijesti kojim se sada stvarnost proizvodi i transformiše u ekstatičku dimenziju užitka u posmatranju filmskih slika.
https://www.cdm.me/kultura/dialogos-...ozofiji-filma/
Tko leti, vrijedi...
Niko nije gadljiv na pare, no je mnogo likova za "častit" sa velikim očekivanjima, što bi moglo ugroziti investiciju.
Velim, biće da rade kosijeri, ova Lažojkova debilčad krenula da mijenjaju zakon o eksproprijaciji, direktno poslanici, preskaču vladu.
Zamisli imaš neđe po Podgorici livadu od 1000 kvadrata. I uzme ti je država, pripoji parceli nekoga Baće ili Čelebića, dobiješ 50-100K, pa se druže sudi ti za više. A oni odma krenu iskope i zidanje.
A sad zamisli nekog Arapina umjesto Baće i Čelebiće i par stotina ulicinjskih familija koje su ga izduvale.
E to ti je novi zakon by Dormeo i Cipelićka.
Biće da rade kosijeri.
Tko leti, vrijedi...
hahaaaah izdaje se, ne prodaje se, ali 'samo' na 99 godina.
Ajmo ovako, ako su tu cista posla, sto ne kupi to zemljiste 1/1 za punu trzisnu cijenu? Sto je problem, ako vec hoce da investira svoje pare?
Jesu li to investicije ovog tipa:
https://www.dnevno.hr/vijesti/mracna...ijeta-1729537/
A sta je ovo, povezan sa krimosima:
https://www.occrp.org/en/project/dub...dubai-property
Hipoteticki, sta ako izgradi 1000-5000-10000 apartmana za trziste i sve ih proda? Sta onda, ko ce da vrati zemljiste drzavi CG, da nece mozda da se rusi to sto je izgradjeno?
I na kraju, imas li ti neki direktan finansijski interes od ovog 'projekta' jer ovo rasipanje 'drzavnog blaga' sto radi Spajki, ne moze biti normalno, niti benefit po iole normalnoj logici, i zdravom razumu.
Sto se tice izmjena zakona o eksproprijaciji, da nece da otimaju zemlju ljudima na silu? Sljedece logicko pitanje, ako ce da otimaju na silu, treba li ljudi da se brane od us*ane 'drzave' zvane CG, koja je sve samo ne gradjanska, i sve radi protiv gradjana.
Spajic je jedan obican veleizdajnik, i kriminalac. Ako ovo pustite gradjani CG, bolje da vas nema, a ako mu ovo prodje, praunucad ce vam otplacivati malverzacije Spajkija.
Last edited by techlinkit; 28-03-25 at 21:20.
Koja pozitivna iskustva sa tri rizorta, za koga, za ciji dzep?
Je li ti pozitivno iskustvo PM, dje omladina radi stari zanat za pare? Je li to najvece dostignuce CG, jad i bijeda.
Je li to domet CG, da se gradjani CG prostituisu da bi mogli da prezive.
Ako jeste, nista CG ne trebaju takvi 'rizorti' i sve ih treba zatvoriti, koliko je sjutra, ali ostaviti plocu kao upozorenje buducim generacijama.
Vala da imam ka šta nemam keša ne bi otišla u jebeni kupleraj i kokain šmrkeljaj od Portomontenegra kladim se da one ambasadore dobro nadrogiraju i obezbijede dobar provod,doduše u zadnje vrijeme nisu samo ženske nađe se tu i za ove što vole muške sve na MENI-ju.
Jedan je jedva čeka da se makne tamo da radi ka osoblje više mu se želudac prevrta čega se nagleda.Inače,ne znam što fali kampovanju a ima tačaka po Crnoj Gori đe još uvijek nije sletio neki rezort.Te ELITE.
Last edited by Bluemoon; 28-03-25 at 21:35.
Kudravko sabotira ovo jer ne može on da se ugradi. Zao mi ga je puno
To su ta radna mjesta koja su dosla sa Porto Novim i Mne a koja nisu postajala prije, znaci elitna prostitucija, prodaja bijelog po jahtama, pe8er balovi, skupe masaze sa hepi endom i vjerovatno kao slag na torti samo za odabrane - golden shower. Makar nam cerke ne moraju po Dubaiu ici da rade, mogu i u Porto.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Meni samo jedna rabota nije jasna.
Toliko su drvili o ulcinjskoj solani kad sruše DPS a sad neke arape dovode da prave kupleraj u global tu je i Albanija da im dobači koksa ako usfali.
Što je sa solanom?Što bi sa spikom o solani?
Đe su oni tamo ka zeleni što brane flamingose?Kul sve samo ne može se dovijeka sve ljude zajebavati u lažavine.
Ali mans je zaboravio aferu telekom brzo. A dokaze imaju amerikanci. I to se zataskalo. Eto ko je mans i kome služi ta usaid skupina. Svima je jasno, sad se oni bore da ne dodju arapi jer to nije u americkom interesu i sabotirace ovo iako se radi o renomiranom investitoru A klase koji posluje u 16 drzava bez ekcesa.
Last edited by Giile; 29-03-25 at 03:10.
Sjećate li se početaka Lažojka i osnivanja arbitražnog suda za pametne ugovore, prvog na planeti koji će povezati kripto i realni svijet. Da, da... Posle je od ovih prešao na opipljivije bajke.
500 miliona za Pljevlja
milijarda iz Japana
To Montenegro neće državu centa koštat
prvi kramp nove dionice auto puta u septembru 2024
Prvi stanovi na Velje Brdo u 2026. godini
Državljanstvo... Upisala ga majka u državljane Srbije, on kukavac nije znao
Čekajte momci... Jel mu vi stvarno i dalje vjerujete
Tko leti, vrijedi...
Trpjećemo, sve je bolje od DPS sistema, ne može biti gore nego što je bilo![]()
Komitske suze
f6
jasno da su protiv ovoga samo crnogorski nacionalisti koji gaze temelje ove države i koji se protive putu CG ka EU.
Nije da vam nisam rekao još prije neku godinu šta će da urade zar ne?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks