Meni je recimo u bg pizza bar isto dobre pizze
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Nista gore nisu u Majstor i Margarita takodje u Beogradu ali u strogom centru.
Po mnogima najbolja pica u Srbiji se tu pravi ali Bosiljak ima 50 puta jaci marketing.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Meni je recimo u bg pizza bar isto dobre pizze
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Pica u Mali Trg u Petrovac brutalna. Mislim da je u Cg trenutno najbolja. 12-15e.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Najbolju pizzu u zivotu sam pojeo u Novom Sadu, Garden Pizza & Salad Bar, dodje otprilike preko puta Spensa.
U Cg...hotel Boskovic, Lanterna, Spago, Kalabrija
Amici, Duomo, Majstor i Margarita, Bosiljak Pizza Napoletana, Pizza bar . . . sve to treba probati, pa ponovo u krug
Lično, najveću zamjerku generalno lokalima u BG, bez obzira na vrhunsku hranu je ta što na masu lijepih mjesta dozvoljavaju pušenje unutra. . .usmrdi se roba, koža, kosa. . pih brate.
Stalno se nadam da ne naletim na pušače oko sebe, eventualno dostupnoj terasi na otvorenom u slučaju lijepog vremena. . . Zato je u PG milina što se toga tiče.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Da skoro svudje je dozvoljeno i upravo tako, usmrdis se ali jbg kad je dobra hrana i usluga onda se malo i zaboravi na to. Neki kafici/restorani imaju odvojene spratove dje su pusaci i nepusaci to mi je okej skroz.
Ali ono jedes a neko te od tamo davi sa motanim cigarom ihhh![]()
Ovo mi maloprije iskoči baš za Bosiljak.
https://www.instagram.com/reel/DHwRr...t4YjNrOHNlOTJu
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Konačno se nakanih da pođem u Votru (Kuće Rakića) na bureke, meni odlični iako su mišljenja koliko sam slušao podijeljena bila. Ja volim pikantnije, jače malo a ovi su mi pobibereni taman po meraku, kiśelo mlijeko isto odlično. Posebna preporuka za familije s malom đecom, na livadu da se istrče, mi se još i košarke izigrasmo, odličan ambijent...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 29-03-25 at 09:21.
Kolege, pretpostavljam da će se složiti oni koji su probali gurmansku pljeskavicu u Rio fast food u Zagoriču. Broj 1 ne u Pg nego u Cg. Nema restorana i brze hrane gdje je nisam probao. Ne znam tajnu ove mekoće mesa i kombinaciju začina ali mogu reći - doktorat. Svaka čast!
Probao si u UL u La Gitaru?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Je li nio ko u ovaj Oblun resort na barutanu? Vidim otvorili su restoran Odiva, pa se mislim da se śutra provozamo put tamo.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Teleća rebra u BBQ sosu @ Protokol, odlična.
Odličan burek u Deliziu/Dijanu. Nije puno mastan i začinjen. Nego baš ono idealan za moj ukus.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Burek mas(T)ni![]()
Pravillno je napisati: mastan burek.
Nikad ne probah kod njih burek a od njih sam 20 metara.
Jednostavno od osnovne skole burek u Sonju a od kako su Pecovici otvorili kolace torte tamo.
Zanimljivo mi je da moj brat rodjeni iskljucivo jede bureke u Deliciju.
Dokaz da o ukusima ne vrijedi raspravljati.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ni ja u zadnje vrijeme nidje bez u Deliziu. Najbolji su mi tamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gurmanska "Kod Vlada", na pogrebno (ex Bufalo) odlična bješe. Btw, rijetko kad jedem gurmansku pa nisam neki reper ali meni se učinjela super. Uzeh je u somunu, ima da se bira somun/lepinja.
Batak ženi isto bješe odličan, ubacili su i komplet lepinje (jagnjeće i svinjske) tako da sam i to mislio probat za doručak sjutra.
jel moguće da ima roštilj u somunu u cg,ja još ne mogu da vjerujem
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks