Mali off kako ne volim te jahtaše paraše iskreno nebitno ko je lik svi imaju isti onaj nadobudni pogled na svijet oko sebe,i svijet generalno misle da novcem mogu biti bahati dozlaboga naročito ođe đe im se može doduše može im se manje više svuđe.Bili su mi jezivi oni Rusi jahtaši u prvoj navalici dolaska Rusa kod nas taj profil ljudi za ne povjerovat.Kakva je razlika između njih i onih koji su sad došli vidiš ljudsko biće a ne amorfna masa bezobzirnog moguimatisve i možemisesve.
Žao mi je što se ovo desilo mogu misliti kako je vama koji ste tu.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...reta/komentari
Ovako nam je sve....kriminalci shetaju,Slavko poshteni ce pod stare dane...sprdnja od drzave!
...
Pošteni jer je puštio kamion?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja nesto isto mislim da troluje, nadam se
A setaju li kriminalci, setaju.
Kakvi
Prodjoshe ovdje ono shto se zvanichno zna tone kokaina 2 puta pa nikome nishta...a kamioni cigara u vrijeme kudravog,odleža onaj glavati Miloshevic neshto malo i opet nikome nishta,zatashka se sve...e ali red je koplja da se slome na nekog,a vazda inache ovako bude...u jedno sam siguran,da shanse nema da je ikakve koristi imao shto mu je naredjeno da pushti kamion,jednostavno on nije takav tip.
...
A ovo je vec mozda jedna od jacih prica, nije veli on takav tip.. gasi
Iskljucenje mozga samo osta.
Jahta je vlasnistvo izmecara i bodigarda Zvonka Veselinovica,po zlu cuvenog Montoje sa Zabljaka.
Prije nekoliko je napao Zvicerovu cerku i muza,pa dobio po nosu od muza.
Nakon toga je izasao u dosta ofanzivnoj formaciji trazeci 500 k da mu se isplati.
Izgleda da je kasnila isplata do juce.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 28-03-25 at 11:42.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne moze se ovdje ni polemisat normalno vishe,nije ni chudo shto ode forum po k.
Poenta je da oni koji trebaju da budu osudjeni,žive sasvim lagodno i bezbrižno,a koplja se lome na ovakvim...no ajde da zavrshimo ovu prichu,ne vodi nichemu ochigledno...,pa osudi odmah kad vec mozesh,e a koga treba da osude...Trt,nishta od toga.
...
Da ne komentarišem lika ne znam ko je ali komentari ispod članka Vijesti u fazonu i ja bi za dobru cifru odleža u tvorza.Kakvo nam je društvo boguvala.I nema veze što je u pitanju dilovanje koksa i to huu keers.
A jel osudjen Enes Bakovic ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Razumijem ja što pričaš. E sad da li je imao kakve koristi to već ne znamo ni ja ni ti. Sigurno ne znamo. Ne mora to biti direktna korist od tog kamiona može to i drugačije da se naplati ili je već bio u pretplati. I slažem se da bi dosti trebalo prije njega da leže, prvi onaj koji je sve to omogućio, ali mi je isto žalije onoga mrča što za malo trave leži dvije godine nego Stojanovića. Žalije mi je moga druga što zbog tuče u kojoj skoro nije učestvovao, ali naletio na sudijinog sina, pa ležao godinu itd itd. Ne možeš žaliti visokog policijskog funkionera, za čijeg mandata, se radi svašta. Ima li gorih sigurno da ima ali jbg
Znam Slavka lichno,pisao sam to i kad je uhapshen bio,i znajuci ga kao rodjenog gospodina,ubijedjen sam da sebi ne bi dopustio neshto ovako,i eto kako i sam priznade da je rekao ovome Bakovicu da se pusti taj kamion...kako ga plati...sve ostalo stoji,neki jadnik dobjie vishe za mizerno djelo no neko smece za ubistvo...i dokle ce da ide to tako kod nas,izgleda zauvijek,jer nam je sistem dooobro bolestan...nece se kod nas nishta mijenjat,to je vishe nego ochigledno...uostalom vidjecesh kolko ce dobit ona ljudina od Veljovica...
...
https://www.cdm.me/ekonomija/kabinet...iji-crne-gore/
medjunarodna veli reputacija Crne Gore.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tema zahtjeva slojevito i iz svih uglova sagledavanje čak je i serija kao sama serija što se tiče toga kao serije najmanje bitna u priči.A meni je bitno što je iz njegovog pera ipak je pisac koji je dobio nagradu od Evrope.
Njegov politički angažman me u cijeloj priči apsolutno ne zanima.Mislim suviše banalizovanja za jednog pisca da ne kažem hipsteraj.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dobio je nagradu od evrope koja ga plaća papreno da odje muti i pravi razdore još veće. Zato takvi i služe evropi u koju hitamo kao da smo bez glave. Ovaj da ima države treba da bude u zatvor i da mu se ispita imovina. Neka ode nedje po evropi da piskara ovako kako bi ga fino ispratili bez gaća. A prije toga bi dobro gulio krompir u tvorza
Śale se povinovao sistemu u kom je radio jer nije imao ni snage ni volje tome da se suprostavi. Kad je isti vidio da je 70%policije korumpirano nije smio da im se miješa nego da pušta te stvari. Uz Slavka u zatvor još mnogi treba da idu ali neće od toga nista biti. Nastaviće se po starom. Zaposljavace četvrtane u policiju i dalje i nista se nece promijenit. Veljović nece ni odit u zatvor isto kao i onaj Ivanovic i Simović. Sve se slomi na Śala mrčenoga i sad treba da tapšemo ovom sudu nakarodnom.
Śale nije progovorio jer je:
1.čestit
2.jer "crna kutija" i drugovi mu imaju o Śalu data za još 10g. a Śale o njima samo predanja
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Нек је са срећом у оба дома.
Spajić u prisustvu predsjednika UAE potpisao sporazum o saradnji između dvije države
https://www.cdm.me/ekonomija/spajic-...-dvije-drzave/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks