narucih karpaco u akademiju piva, donesesoe mi govedju prsutu poprzenu ka sto je baba pravila kad sam dijete bio xD
067-123456
kako me nasmija jutros... a i ti vala...tamo oćeš karpaćo da jedeš...stvarno...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam kad je draga Nonnica podigla cijene ali prije po' godine su bile sasvim korektne cijene pica a sad su podigli najmanje 30% svaku picu.
Sad je vise njih po 15e sto je medju najskupljim picama na takvim mjestima + prakticno ne postoji nikakva usluga nego sam sve narucujes, placas na sanku i odnosis za svoj sto.
Nije los koncept ako imas neke normalne cijene ali ovako definitivno ne ide.
Mislim da su precerali i od mene imaju sportski pozdrav jer bas ne varim tako halapljive gazde, ko god da je.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja sam bio prije nekih mjesec dana i pozdravio ih. Konobar i šankerica kao da su sa Marsa pali. Pizza jeste dobra, ali ne vrijedi tih para ni primaći.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sad čekamo komentare kako je to super u odnosu na Kotor i Tivat.
Btw, vezano za pečenjaru & roštilj "Kod Vlada", čoeka znam odavno, nisam ga htio namjerno pominjat dok ne prođe mjesec dana, da se uhodaju. Roštilj bi trebao biti ok, on je radio ka roštiljdžija u Premium, pa potom i ka menadžer (meni je bio skroz ok roštilj tamo, u Vasa Raičkovića kod Elektroteničke) ali sam rijetko kad išao jer mi nije na ruku. Uglavnom, tek počinje sa pečenjem, ja sam bio prije 20 dana kod njega dok nisu još ni radili, na prvo jagnje i prase sa ražnja, meso bješe super ali mislim da ih je držao malo više no što treba pa ne bješe to hrskavo kako bi trebalo, malo se meso bilo "stislo". Uglavnom, zna za topic, otvoren je za kritike i sugestije...Moraću i ja poć no sam se taj dan tako razvalio od mesa da pečenje gledat ne mogu od tad...
![]()
U Tivat sam jeftiniju i solidnu picu jeo proslog vikenda a u Kotor sam mozda placao taman koliko u Nonu, sa full uslugom, pogledom na more, u sred sezone.
Tako da... nema nikakvog smisla drzat' picu 15e na mjestu gdje je usluga nepostojeca a pica dobra ali ne nikakva perverzija pa da se drze najjace cijene u grad (a i sire).
Mislim neka svako jede dje mu drago al' sto se mene tice... zavrsio sam sa njima.
Do Not Disturb.
Poslije mjesec ipo dana doručkovanja u Galeriju (svako jutro sem vikendom), pođosmo do Princa jutros koji bi trebao biti kategorija više švedskog stola (6.5e je u Princ, 4,80e Galerija). I jeste ali, (možda se stvarno potrefilo da ne griješim dušu) dosta stvari mi ne bjehu svježe, djelovaše podgrijano i pržena jaja i kobasice (koje su svakako bile preloše), kolači tvrdi, nismo bili zadovoljni. I u Galeriji se zadnjih puta isto dešavalo, zato i gledasmo da promijenimo malo...
Sve precijenjeno. Sve i svuda.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nona je prije bila skuplja dosta u odnosu na konkurenciju ali nisu podizali cijene kad su ih svi podigli pa je jedan period bilo jeftinije u Nonu, sad su se samo vratili na fabricka i podigli cijene
Slicna stvar je i sa Goodfelasom jer kad je kod njih bio 5e sendvic okolo je bio 3e pa je dosao u jedan tren jeftiniji sendvic kod njih no u neku prcvaru
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ps. Mene vise nervira to sto nema nidje kontinuiteta , jedno jutro odoh kod klinickog na sendvic sa jajima i piletinom , ne pamtim da sam nesto hrskavije i ukusnije jeo , posle par dana mi bilo opet na usput i porucih isto i to nije imalo veze sa onim od prije par dana. Nije problem i malo skuplje platit al makar drzi kvalitet a ne da moras u pasulj da garas kad ce bit ok kad ne
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Diplomat u Centar pored Foruma,bas prijatno iznenadjenje...drug i ja narucismo gurmanski dorucak za dvoje i stvarno to bi strava i bas ga ima dosta da se dvoje dobro najede. 15e
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
![]()
Last edited by mistery; 27-03-25 at 16:08.
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Diplomat je vrhunski restoran
Tamo sam vise puta isli na poslovne ruckove bas je odlican
Kad se vratim iz Beograda sve ce mi bit prejeftino kod nas.
Odje je tek kasapana sa cijenama od vode, kafe, mesa, dezerta sto se tice restorana....
14 godina, 150e je ta boca u diskonte tako da plati pa se klati.![]()
Kumara je pitao koju šljivu imaju, Kraljica, daj dvije
Isto tako ti zavale u meat u city kvart kad ne pitas. Ovdje makar znas dje si bio…
f6
Eo ti se smijem ali dobro kumara ti je pun keša bit će.I nemoj se ljutiti što ljepše za te pare zapucati do Zarića a za kusur obići i ostale destilerije po Srbiji.No JBG svako je kormilar svojija para samo velim da imam ka šta nemam a koliko imam ovu drugu varijantu imam.![]()
na svaku poru mu izasla vidim
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije kumara planirao ovoliko da plati dvije rakije vjeruj mi.
A i generalno su presrali sa ovim cijenama šljive. Ne fali ništa onoj mojoj vjeruj mi. Nego je prošla, nema bez litar još
Proseravanje čisto da ne rečem full marketing. Đavola je ijedna odležala onoliko koliko piše, jes sve je prije 14 godina neko neđe usuo i "zaboravio".Već sam pominjao, često mi je Stara pesma 5 bolja nego 7, no nije tema...
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks