Kako prepoznati pijanog za volanom? Šara putem, ne drži pravac...
A kako prepoznati drogiranog?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Koliko pijanih i drogiranih za volanom, pakao.
Samo tokom prethodnog vikenda...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kako prepoznati pijanog za volanom? Šara putem, ne drži pravac...
A kako prepoznati drogiranog?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Isto.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mali je iznos u pitanju ali svakako da pitam, je li iko dobio od izvršitelja prinudnu naplatu za kartu za parking?
![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...jstvom-kokaina
U medjuvrenenu lik pod zabranom opet nasmrkan vozi i dobije 30 dana,koje svi znamo kako ce da odsluzi.svaka cast Slađani Barjaktarević,ako nista bar je imala obraza da se potpise,da znamo ko je i sta je.
Možda sam pglu, ali pokušavam da shvatim jeli sutkinja dobro presudila ili nije? Jeli smatraš da je trebao da dobije veću kaznu zatvora ili nešto drugo?
Smatram da je kazna zatvora glupost. Jede, pije, odmara na račun građana mjesec dana. Ja bi mu odredio novčanu kaznu u visini npr 3 prosečne plate u našoj državi i ako želi da vozi auto opet, da polaže ponovo.
Možda nisam ni ja u pravu za kaznu što sam naveo, ali tako mi dijeluje logično. Da će ga novčana kazna najviše da kažem zaboljet.
Last edited by Ognjen_HN; 21-03-25 at 05:14.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Pod drogom? Trajno uzimanje vozačke, bez prava na polaganje. To bi trebala jedna od sankcija da bude.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dosta je i 30 dana zatvora za alkohol i drogu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
i 3 dana zatvora je previse jer sto rece Ognjen, spava, uziva na nas racun
samo drustveno kroistni rad - 8h dnevno, u trajanju od X dana... zaduzi im se prsluk florescentni i kese za smece i ajmo da cistimo pored puta... nadzornik, ako si ljencario - taj dan ti se NE RACUNA... i cao
pa kad za jedno prekoracenje te svi budu gledali dje redaris i rugali ti se (budimo realni, takav smo narod) malo ce se razmisliti
ali da se sistem zategne
i stvarno da se uvede psihijatrija... ne moze neko da vozi 250 dje je ogranicenje 100 i da mi reces da je u vinklu
U subotu vece me zaustavlja polcija kod Vezirova mosta. Slazu u kolonu ko god naidje i kontrolisu
~2 ujutru
Dijalog ide ovako:
P: Dobro vece, jeste li umorni?
Ja: Pomalo, vi kako ste?
P: Evo radno. Molim vas isprave.
Ja: Moze, samo da dovatim iz jakne
P: Jeste li pili?
Ja: Ne.
P: Ste ja ovo nocas svu noc, niko pijan kaznu da mu pisem!!???
Kako sam se presmijao
Ne znam je li mu falilo kazni za kakvu kvotu ili je ocekivao mita da ce biti, ali bjese covjek stvarno frustriran sto su svi trijezni![]()
Neka ide do centra grada pa da vidi, sve kazandzije, mortus.
Podrzavam maksimalno. Ali ne samo PG BD nego svugdje. 1000 komada.
Sjetila se doticna individua koja se ukorijenila u sigurno zadnjih 15 godina da nesto konkretno pocne da radi ....
Svi mogu da ginu ne dam fotelju....
Last edited by NetworkMaster; 25-03-25 at 10:33.
Ja ne podrzavam ove radare jer nije ista kazna za sve! Jednostavno kad bude za sve ista kazna i tiket onda ih postavljaj... dje je i zakon za postavljanje jel izglasan? Jesu li navedeni pravilnici za kaznjavanje ili su ovo opet beogradski Arapi...
to ce samo da uleti jedan tendercic za nabavku, pa jedan za montazu i odrzavanje i onda ce da prde prazni, a Sluzba ce da prati na kamere ko ide i dje... radar raditi nece jer treba (kvalitetno) izmijeniti mooore zakona i podzakonskih akata
i "radar" bi morao u 21. vijeku da radi po automatizmu - baza tablica i vlasnika i kazna na kucnu adresu i cao... a to ne moze tako, jer sta cemo sa kaznama za povlastene
Uzgred sinu policajca sa zlatice napisase prijavu,betonjerka i mjesec dana zabrane vozila. Pozvao se se sin na tatu i zvao ga je ali neki momak sa akademije koga nisu ucili posao samo je rekao druze prekrsio je zakon pravila su takva...
Usmjeren momak ... ima li ih jos takvih
Ps ovo kazem da nije sve crno sem nacelnika za bezbjednost koji su se zalijepili za fotelje...
Devet presretača na putnim pravcima od četvrtka
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ma-od-cetvrtka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo je to. 90 komada bi bilo OK.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks