11e za 4 bureka i 4 jogurta jes puno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
11e za 4 bureka i 4 jogurta jes puno.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A kako nije puno no smo mi krivi, apsolutno nikakvog opravdanja za ta povećanja nemaju. Svake 2 mjeseca dižu po 10c, mogu se zaklet da sam prije 20 dana ispod 10e platio 4 bureka i 4 jogurta u Dianu, i sad veliš da je već 11, wtf? E baš sam mislio sjutra kod Bojane institucije za pite poć, vjerujem da joj pita sa mesom nije prebacala 5-6e i to četvoro da jede fino. (u Dianu 2 bureka jedem)
Bezobrazluk šta rade.
Last edited by BiTrAtE; 24-03-25 at 12:36.
juče uzimao, bio je 1.80e dugo (jogurt 50 centi). onda kad je krenulo plaćanje kesa digli na 1.90e (cijena jogurta ostala ista). juče uzima majci, sestri i meni - 3 bureka & 3 jogurta veli 7.80e. ja bačih pogled na cijene i vidim digli.
da se razumijemo pravim razliku izmedju doručka u Protokol ili neki kafić i ove varijante burek i jogurt.
Kod Vukčevića isto. Svako malo dignu za 10, 20centi. . Jogurt je 50c, brzo će na 60 sigurno.
Hamburger je došao na 3e.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja volim onaj klasik sendvič u Mimi ili onu kombinaciju jaja & šunka. nekad su bili 1e i 1.2e sad skoro duplo skuplji.
Pa dobro, sto ste ocekivali, da dozivotno prodaju bureke i sendvice po euro?
Jbg, tako je kako je, doce nekad burek i na 3-4e, isto ce prolazit ka i sad.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ne mogu se sjetit koliko je tachno Burek smrznuti Fine food u Ideu,bosanski prozvod,500gr ali je za klasu bolji,od bilo kojeg iz nashih buregdzinica,pun junećeg mesa,zachinjen malo,malo luka a ne kao shto stavljaju ovi nashi shto vishe luka da se ne osjeti da nema mesa,i da se podriguje do sjutra.
P.S.U rernu 35 min i milina!
...
Aj ne zezajte davno je poskupilo no ne jedete burek ada meni je ostalo urezano mala gurmanska 2 eura ...)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Terasa/kiša/čaj i Tomas
Paliti danas auto više neću pa da gori.Kakav haos u saobraćaj ka da je Armageddon a ne kiša.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jes'...sve ×3
Meni brat iz Kotora kad dođe, oduševljen kakve su kod nas cijene.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
to je opet problem nemanja naroda i države koja bi bar zaštitila narod. ja mogu da razumijem da tipa espresso u Kotoru u sred sezone košta 4e ali ne ide baš da u PG košta 2.20e/2.30e sad. tako i ovo. doručak u Kotoru ili Tivtu u nekom lokalu dje je usluga i kvalitet na visokom nivou mi je okej da bude malo jače. vjerujem da je burek skuplji dolje što je opet nidje veze.
Kako sam prelijepa danas, blago meni
Put Crne Gore u EU isto kao kad se poredi sukob Maora i LGBT populacije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako sam se naspavao…probudih se u 7:55 a legao i zaspao sinoc prije 22h.
Žvrljate li vi kad?Vele da je to uvod u nesvjesno.Ono kad neko laže/znaš da laže/i on zna da ti znaš da laže.
Ima izraz na ruskom.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Imuna sam, vala, na komplimente koje mi upućuju žene, ali su mi ovi danas baš prijali.![]()
Boogeyman u retrovizoru
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U zdravom tijelu i zdravom duhu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks