A treba ga i znat' spremit'.
Nije mi svaki baš dobar.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Krompir na maslac i mrvu maslinovog opečen, pola aromatizovano majčinom dušicom, ruzmarinom i biberom, pola samo kajmak, za sve ukuse, celer propržen na malo maslaca i soja sosa, začinjen aćetom od ribizle, ovaj komad je moj- nije pečen ni po minut strana, življi ne biva
, ove šniclice dopečene mrvu poslije za ove što toliko krvavo ne vole.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kačamak
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svo bi ovo meso sad za njega dao, kunem ti se. E što je prokleta vazdagladnava pozadina![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Đe nađe taj aćeto od ribizle daj da viđu.
Baj d vej savršeno pečen po mom ukusu biftek ono taman na granici da nije krvav.Jednom sam u gostima dobila taj skroz krvav biftek tačno sam se osjećala ka u onoj epizodi steak tartare mr.bean-a jer iz pristojnosti đe da rečem išta.
A to..imaju razne no me zbuni sa aćeto ovo su ti oni gušći koristim ih i ja ima proizvođač Ponti sa jagodom e sad koliko tu ima jagode i ribizle bogapitaj ali dobro si opisao ukus.Odlični su za ono malčice preliti tečni aćeto je jak.Inače,imam traume od veze sa italijanom i njegove familije glede hrane pa izbjegavam da sve to uzimam za previše ozbiljno.JBT od pizza-e su napravili nuklearnu fiziku.Nego,da se vratimo na ovaj produkt obično ga kod nas koriste za dekoraciju tanjira ono kao okolo jela a ja ovo obožavam.
Za dušu nije tema no ako ga ovako umuti biceps tripces definitivno ima.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Treba malo snage bogami, ali bitan je i dobar tučak
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 23-03-25 at 20:28.
Sklonite se, idu knedle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nešto ne volim knedle, ali bi ove pojela jer mi izgleda predobro.
Danas nešto jednostavno i ponešto za svakoga: ćuretina u sosu od spanaća, krompir, malo ljubičastog kupusa sa prelivom od grčkog jogurta i senfa, zelena salata, sira, paradajza i maslina ... Nema ljepše
https://postimg.cc/bDB5dMpS
Pa to ti kažem. Vidi se da je domaće. Zdraaavlje
Kako volim kad muški kuvaju![]()
Simple as that..
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Više je sinoć na tanjiru, ali ostali dronjci soo lucky me
Bio je i dječiji meni, ali to vas ne zanimaInače imam posebnu ljubav prema brusketama/salaticama/kanapeima/finger food klopi, obožavam kad pokupim društvo pa isprobavaju moju kreativnost i zapitkuju a šta ti je ovo, a sa čim ti je ovo, pa neki budu i hrabri i probaju, mada pravom oku sve je očigledno i jestivo
![]()
Dim sum.
Burrata Monte Bianco - Voli, mada teško se nalazi.
Dim sum.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks