Đe se polaže za B2 nivo engleskog, koliko košta i koliko često ima terimina? Je li B2 terminologija nivoa sa kurseva Kembridža, Oksforda, Instituta za strane jezike?
Rekoše mi u salonu da će tamo (blizu Honde) biti novi prodajni saloni za Kia automobile.
Sent from my Motorola 8400
Đe se polaže za B2 nivo engleskog, koliko košta i koliko često ima terimina? Je li B2 terminologija nivoa sa kurseva Kembridža, Oksforda, Instituta za strane jezike?
240 eura institut za strane jezike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li gdje da se mogu uzeti jaja na gomilu da je povoljnije?
Na pijaci čisto sumnjam da su iole jeftinija nego u marketu, ako su domaca, sigurno i skuplja.
Na gomilune bi ti valjalo na gomilu
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Na pijaci imas dosta prodavaca koji cak i ne drze kokoske. Valjda Jokic sa farme u Martinicima uvozi jaja iz Bosne i dosta se trgovaca kod njega snabdijeva, samo prepakuju jaja.
Jeste li kad čuli da kokoške snose zelena jaja?
Evo kako izgledaju:
P.S. Nisu farbanahranjene isključivo travom, kukuruzom i pšenicom bez koncentrata.
Dupli post
Nikad, sem ako nije posebna neka sorta. Od kad sam dijete bio,vazda smo kokoske imali, al ovakva sam samo za Uskrs gledao.
Koju travu jedu te koke?
Čileanke, znači...
Bijela jaja od crnih kokosaka , koje li su boje koke zelena jaja sto nose...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zna li ko kakve su plate na salteru u bankama? Trebo bi se zaposlit uskoro u CKB,pa da uporedim sa ostalima ako zna neko.
Ckb je 800 pocetna sto je odljcnk,kakve su hipotekarna,addiko ako neko zna?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Da i ja pitam za banke nesto. Uplaceno mi je 10.03 iz inostranstva na devizni racun, jos mi nije stiglo, a nemam swift potvrdu. Je li moguce da se toliko ceka?
Nije, 1k je tacno, hvala svakako.
Sje mogu naci lancic kao sa slike ispod?
Treba mi samo lancic,bez ikakvih dodataka,i to nekoliko komada...
Sent from outer space using Tapatalk
Podji pet hsop, imas davilice za pse, samo skini krajnje alke jer su vece i okrugle. Imas deblje, tanje, dugacke, kratke
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks