Popih i ja brate i da ti se pridružim, krenuše i meni suze čitajući tvoj i @rebel post/video...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 19-03-25 at 22:57.
Apsolutno će mi uvijek biti neshvatljivo i neprihvatljivo da političari i slična ***** kao po pravilu dožive duboku starost , a ovako divni i sjajni ljudi odu mladi.
Živote istopljena krem bananice.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mene video razvalio, em taj intervju potpuno drugačije rezonuje, em se jasno vidi koliko je njemu sve to značilo, kakve su to emocije.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Andrija Delibašić legenda našeg fudbala. Iskreno saučešće porodici.
https://rtcg.me/sport/fudbal/682762/...aj-covjek.html
I onda – momenat koji svaki navijač Crne Gore zna napamet.
Simon Vukčević dobio je pas od Stefana Savića, pa se u prijemu petom oslobodio Ešlija Kola i krenuo ka sredini, gdje je prodao lažnjak Frenku Lampardu i Skotu Parkeru i dodao na bok upravo za Savića.
Savić je samo malo pustio loptu i onda centrirao – ali nije to bio standardan centaršut, ona rezana lopta, oštra... Nekako je bila elegantna, dignuta malo s visokim lukom, baš onakva kakva treba, a na drugoj stativi bio je upravo Delibašić.
Srčani Nikšićanin skočio je toliko da je unio loptu, Gerija Kejhila i sebe u stativu.
Ko je bio na stadionu, doživio je pomračenje svijesti, onu pauzu u toku misli, zdravog razuma, prisebnosti. Većina i dan-danas se sjeća da su od adrenalinskog šoka i eksplozije osjećanja tek postali svjesni da su na travnjaku našeg stadiona, i to kod gola Engleske, kod južne tribine.
A ako niste imali sreću da budete na stadionu, onda se sigurno sjećate s kim ste gledali utakmicu, koga ste zagrlili, koliko ste se trudili da nadglasate kolegu Maksima Živaljevića i njegovo sada već kultno: „Op, GOOOOOOOL!“
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Smiješe nam se Francuzi u grupi...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Kad čujem da je neko poginuo bude mi žao ali kad kažu da je mladi život otišao zbog bolesti više bude krivo . Fudbaler sa internacionalnom karijerom koji je u reprezentaciji imao mjesto dzokera što je iskoristio na najbolji mogući način.
deuscroix
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...limo-na-fudbal
Nismo neka fudbalska sila ali ako je doslo vrijeme da je Gibraltar tezak mec ka sto nagovjestava selektor propalo se.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
u toku je meč kvalifikacija za EP U19, imate prenos na rtcg2. protiv Poljske igramo, vodimo 1:0. Adžić je dao sjajan gol pri kraju prvog dijela, iz slobodnog sa nekih tridesetak metara. jes malo golman Poljske pomogao, ali strašan gol.
Protiv Gruzije za EP.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
lega' bi nam remi danas, neki. glup smo gol primili u prošlom kolu, inače bi već sad imali 6 bodova.
Ovaj Adzic ce da bude kao De Brujn ako ga zdravlje posluzi. Jos ljubi grb, pametno i razborito prica, bas mi je mio momak. Nadam se da u Interu vide to i da ce ga kaparisat, pa da se njegov dres nosi u grad
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Але, але, але але але....ти си наша прва љубав...
https://www.cdm.me/sport/fudbal/crna...k-od-istorije/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kakva 'reakcija' golmana i odbrane, strašno.
Katastrofalna reakcija, kako brani inače ovaj Nikić, ne pratim našu ligu, je li moguće da nemamo bolje rješenje na golu?
edit: Na drugoj strani se čoek pretvorio u Oliver Kana
Last edited by BiTrAtE; 22-03-25 at 17:22.
Nece lopta u mrezu pa nece
klasa je Joveta, bio i ostao.
Uvalićemo im barem 3
Mora se ovdje sto prije jos jedan gol dati
realno, u ovoj grupi sve rješavamo protiv Čeha. nadah se Hrvatima, uz neku borbenost i malo sreće možda bi mogli uzeti bod odje.
Треба маћ овог Лончара у друго.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
16 golova ce francuzi da nam daju
Mi smo sprdnja od ekipe
Sa sprdnjom od trenera, saveza i svega
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks