Dozivljava li jos neko transfer blama od ovog topika?
Novak nakon pobjede u Miamiu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dozivljava li jos neko transfer blama od ovog topika?
Umoran sam od svega sto znam
samo od vas snsovaca koji branite Vučića ka' da vam je iz kuće. ostatak teme je posvećen hrabroj borbi Srba protiv ovog sjevernokorejskog režima koji ih gazi.
https://x.com/EkoStraza/status/1903182653404098797
Ma, neka.. Bice da je potpuno suprotno, jer... Ni medj' vama, ni medju blokaderima, 99% ljudi ne postuje te jadne zrtve kapi jedne! Vec se samo koristi i zloupotrebljava taj nesrecni dogadjaj da bi se progurala politicka agenda. To sam vec rekao. A to su zluradost, licemjerje i oportunizam najgore vrste. I, onda.. ko nije za potpunu blokadu drzave, kolaps i haos, taj ne postuje zrtve! Je li, bogati? Samo ih vi ''postujte'' tako...
Last edited by ovizionizi; 22-03-25 at 04:50.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nije tacno. Najbolji dokaz vaseg licemjerja je nasa tragedija na Biocima. Ja sam svojevremeno dobio trajni ban na forumu, jer sam rasvijetlio kakva je bruka i korupcija iza svega toga. Zeljeznica je bila dala 10 miliona eura za projekar nezavisne CG (referendum je bio 4 mjeseca kasnije), a nije imala za jedan kocioni sistem! E, to je ZLOCIN, druskane. Ali vas nisam vidio da drmate kavez i bunite se, jer.. ko hebe te zrtve. Bitna je nezavisna! A sad.. sad, ajde da se malo bavimo postenjem. Nemojte meni to postenje i te vase trgovine sa zrtvama.
Da ukratko vidim kako razmišljaš.
Željeznica je dala 10 miliona za nezavisnost. Pruga nije renovirana. Nakon pola godine se desila tragedija na Bioču.
Postupak je pokrenut neko je kažnjen većina nisu. Ministar je odmah dao ostavku. Otkriven je razlog i problem je saniran.
Ti smatraš je to Zločin i borio se protiv toga. Slažem se.
Vlada Srbije ulaže 65 miliona u rekonstrukciju stanice. Stanica je renovirana. Nakon pola godine se desila tragedija.
Postupak ne žele da pokrenu. U startu se svi smiju ovome, niko nije odgovoran. Razlog pada ne daje država nego se špekuliše po narodu.
Ti smatraš da je to ok i podržavaš Vladu Srbije.
U čemu je razlika, osim u tvojem nekom bijesu koji ti onemogućava da vidiš da je problem čovjeka isti bio mu predsjednik Milo ili Aco?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
@ovizionizi Aooooo. Ti pa ti.
I kakve ebene veze imaju Bioče sa ovim u Novom Sadu? To što ti nekom nešto dokazuješ? Novi Sad i evo 16 nastradalih je djelo korupcije sadašnje vlasti u Srbiji. Studenti imaju sasvim realne zahtjeve kako bi se ta, svakako nesreća, rasvijetlila. Vlast NEĆE da ispuni zahtjeve iz kojeg razloga? Zahtjevi koji bi se u nekoj normalnoj državi podrazumijevali, da ih niko ne traži. I ako nećeš da daš konkretne odgovore nemoj uopšte. Jer mene ne možeš staviti u ove ili one. Jbg, ja sam isti i kad su Bioče i Novi Sad u pitanju. I kad je DPS i kad je SNS.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo mi nemojte o zrtvama.. Sitan sam ja vaseg ''postenja''.![]()
Hahaaha, zbog bana na forumu je sve ovo
Pa neka osveta se servira hladna, došlo je tvojih 5 minuta
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jes, ja sam ti ka' Lanister. Nikad ne ostajem duzan.Maxe, jadan...
Kako maknu trajni ban... opet korupcija medju administratore
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Novi nalog, serdare. Mucni toliko, jbt...
Za moje postenje se zna, sunce. Bilo kada je bila aktuelna borba protiv DPS-a, bilo u svakodnevnim medjuljudskim odnosima, bilo kad su u pitanju stotine krivicnih prijava koje sam pisao svakakvoj rezimskoj bagri.. U vrijeme kad se to nije smjelo, kad niko od vas nije smio iz rupe da proviri.. ja sam ih lomio. Ne mozete sa mnom, jbg...![]()
Komo čemu ***** o poštenju
Samo se dublje ukopavaš
pa upravo što si bio protiv dpsa kad se to nije smjelo (iako je i tada bilo naroda koji su grajali protiv njih) bi sad trebalo da si uz ljude u Srbiji. oni se bore protiv režimske bagre koja im uništava živote. jer ovaj sns je nastao na temeljima dpsa. i sjajno saradjivali do jednog momenta.
postavio sam ti ovdje čovjeka kojem je sin poginuo u fabrici, eo opet:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/u...sku-tragediju/
ima još članaka povodom ovoga, pročitaj. da vidiš šta je borba. i šta je sve čoek prošao.
Ja jesam uz ljude u Srbiji, ali je problem sto su za tebe ljudi samo tvoji istomisljenici. Ostali su, izgleda, stoka. Neka, ja tako ne gledam stvari...
I bilo je za vrijeme DPS-a ljudi koji su grajali, ali sluzbenih lica, zaposljenih u drzavnim preduzecima... jaaaako, jako malo.
Ovizi je vazda bio za DPS. Troluje vas covjek![]()
neću sigurno bit uz vlast koja je ubila 16 ljudi, i one ljude koji su gazili studente ili im nanosili teške tjelesne povrede. ili da budem za ljudske odrone poput Tipsarevića ili Tomaševića. no uz studente i onaj silni narod koji je bio u Kragujevcu, NS, Nišu, Beogradu i širom Srbije. ili si uz zlo ili protiv njega.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks