Odio sam na obije i platio, Oblatno OK mada sam je prestara, Marina Vilage onako, odma se osjeti da je nasuta. Nego, nema plažne demokratije i svoga peškira đe se milijarde uspu. Treba pare vadit.
Za moj ukus u toj oblasti bila je Žukovica dok je ne okupiraše divljom gradnjom, no da ne oftopicujemo.
Kad si već u TV, pođeš do Porto Montenegra. I produžiš posle Regenta. I tačno vidiš dokle se gradilo za vrijeme Manka, a što je izgrađeno za arapskog zemana, kod polo terena pokojonoga. Arapi strogo jeftina gradnja, kao u BGH20 sa staklenim ogradama na balkone i višespratnicama.
Eto da vidiš kako će izgledati arapske milijarde. Ili možeš do Beograda poći da vidiš.
Što se Luštice tiče, Kopti imaju više stila od Arapa i to stoji. Arhitektonski lijepo izgleda. Hotel, vrhunski svedeni luksuz. Velika mana, marina je napravljena u tački đe talasi dolaze direkt iz Bengazija, pa se morao dizat lukobran od 10 metara, a i on je doređenog roka trajanja ako se prije njega u more ne pobacaju oni ogromni betonski krstovi da uspore vodu. Posledica, u Marina Village ljeti je uveče svježe koliko i u City Kvart u Podgoricu. Izuzev ako ne šetaš lukobranom ili ne popiješ piće u Lighthouse. Lukobran je zaklonio dotok svježijeg vazduha sa mora i nema maestrala.
Najveća mana, cijena kvadrata, za te pare ima ljepših stvari po Jadranu. Nego, svaka roba ima svoga kupca.

Bookmarks