3 god. Ispostovati specifikacije.
Prema tome, šta da ti kažem?
CX-50 je rađena za USA tržište, AFAIK se samo tamo i proizvodi, ista fabrika//proizvodna traka kao Corolla Cross? Svakako će nasljednik CX-5 do kraja godine, u Efelu više i ne može postojeći model da se poruči.
Što se Mazdinih dizela tiče, i ja za malo uzeh jedan, ali sam srećom istražio. Recimo:
(nečitko)
i to cx50 ovdje ima hybrid system od toyote i 100x bolji interijer od rav4
CX50 je mnooogo dobar auto. Taj hibrid bi trebalo da je isti pogon kao kod Rav4, znace Takumi, mislim da im je Tojota dala njihovo rjesenje dok oni razviju svoje.
Hibrid nisam probao ali sam regularan turbo benzinac vozio pofino, auto je vrlo vrlo dobar.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
ps @TAKUMI, preskoci dio od 28:00 minuta do 32:00, nemoj se nervirati bzv![]()
Zasto? Za ovo sto kaze da je tisi, udobniji i vozi se bolje od RAV-?
Pa RAV je izasao prije 7 godina, ovaj prije pola godine. A opet bih kupio RAV-a.
https://www.carscoops.com/2025/03/20...hanges-in-tow/
a sjedišta na CX-50? Kažu da se ona štrafta po sredini ureže kao tange? :-/
(nečitko)
Mazda je po meni japanska dacija
daleeeko je to ispod honde i tojote i tog poznatog japanskog kvaliteta... ...A i cijenu ne drze bas, osim mozda cx5...
motori dizeli kurca ne valjaju, turbo benzinci ista stvar...onaj 2.5 n/a benzinac samo neke godine su dobre, na druge pucaju glave...
crkavaju kljucevi, crkavaju akumulatori, crkavaju ekrani na multimedije itd
Gdje ima otpad za Mazdu u PG ,mada moze za CG ako nema u PG ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Ja sam sa mojom trojkom 2007 zadovoljan. Izgleda što starija, to bolja. U stvari, kao za svako auto
post purchase inspection ti dodje ko da, kad se ozenis, saznas da ti je zena bila animir dama
ili saznas na vakat ili ne pitas
ne znam za cx50, ali drug "zaduzio" cx60 za neki sluzbeni put, pa zvao da uvatimo krug oko zgrade... boze koliko mali auto... dzinovski, a mali iznutra... centralna konzola ko da su se ugledali na H1, a onda se mazim sa vratima![]()
Ne znam okle hejt za mazde ja test drajvah CX5 I Mazda 6 obje oko 2020. Godista 2.5 atmo motori.
6ica je bila top trim I stvarno bomba auto.
CX5 mi je nesto mali unutra i ne preferiram te compact suv ali sasvim solidan auto
Odje se voze 200+ hiljada milja no issues
Ajde dodji ovamo i probaj 2.2d.
Cus, 2.5 dobar veli.
Ima li neka aplikacija za Mazdu kao što ima Volvo fabricki, da možeš da startuješ auto telefonom, da piše pritisak u gumama, temp. rashladne i ti detalji? Drug je uzeo XC40 2020 godište i ima sve to, moja aplikacija ima samo da me pita kad ću put Efela, jesam li planirao ove ili iduće nedjelje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks