prvi put od kad je ova tiranija snsa, strah je prešao na njihovu stranu. i to je najveći uspjeh studenata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
bilo je protesta do sada, policija mlatila narod 2020. godine, onda nakon one tragedije bilo dosta naroda u BGu. ali, ovako dugo i na ovaj način nije. manje više u svakom gradu narod izlazi. gadjaju ove splačine jajimaza NG bili na ulicama, blokade, ne daju im sekundu mira. svaka im čast na tome. ne može da ih pročita, kako god da krene na njih zabije sebi autogol. studentima svaka čast, sve je ovo njihova zasluga.
btw, dobri deki stanković. još jedna splaka prodata.
https://x.com/BCenzure/status/1902409644699537703
ne. da citiram Jova Bakića.
https://x.com/SuzanaTrninic/status/1901262787092910591
Last edited by outline; 20-03-25 at 13:21.
Aha, prvo pumpali, pa izdusili.. sad ce da se dinstaju, pa da zagore, hahah.. Sa propustenom godinom i bez plata, caci i profe.. efekat kuvane zabe.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Umirem
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Hahaha.. pa, mislim.. stvaaarno!![]()
pumpaju i dalje. jako. eno u BG svako veče. no nikako da odgovoriš, a već te par njih pitalo. ne brini ti za njih i propuštenu godinu.
šta je to Vučić uradio za Srbiju? koji je to boljitak donio narodu gore? i kako su studenti veće zlo od najvećeg koje je zadesilo Srbiju?
Russia likes this
https://x.com/bogdan_zimonjic/status...036129170?s=19
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ti si napisao ovo:
pa onda iduće.
dakle nazivaš studente plaćenicima. iako za to nemaš jedan jedini dokaz. sem mlaćenja prazne slame snsovaca.
dalje ih optužuješ da 'drmaju kavez' (nekakav). sa kim da se drže zajedno? sa ovima koji ih gaze i mlate i napadaju palicama pa im nanose povrede glave? studenti su veći Srbi no sve amebe iz snsa, dodik i ovi naši jadni plaćenici iz dfa zajedno. i to su pokazali svih ovih mjeseci.
fino sam ti napisao da je sns priznao lične karte ovima sa Kosova, pa onda tablice. makao je Srbe iz institucija. i ti optužuješ studente da će nešto uraditi. pa Vučić im je sve daoplus ostavio Srbe sa Kosova na cjedilu. i?
opet pitam - šta je to sns uradio dobro za Srbiju? i kako to da je sns za srpstvo a grajao si ovuda na dps? pa sns je sredio izbore dpsu '16, godine. direktno izjavom Vučića. ili smo to zaboravili?
Ja kad bih ti sad hronoloski navodio sta je sve uradjeno, na sta je licila Srbija kad je on dosao na vlast, a kakva je sad.. vi biste se smijali. Jer vama je sve to vic i sprdnja i.. samo da se on obori. Zato ti nesto nemam vremena, to je navlakusa na vasu vodenicu. Ljepse mi je da vam dupeta pomjeram.![]()
Sto volim ovakvu propagandu...
https://vm.tiktok.com/ZMBhEQWEX/
Pa šta čekaju da ga uhapse,ako institucije u Srbiji funkcionišu?
Ne samo njega,evo primjer najpoznatiji je bio Mišković,još kad su dosli na vlast,pa sad i saradjuju. Zašto ne isporuče Marovica?
Zasto ne istraže lopovluk djilasa i ostalih,šta se čeka? Šta su napravili od Srbije ništa,da im se svi u regionu sprdaju šta im radi preśednik sa parizerom i raznim glupostima,bezočnim laganjem,prenemaganjem,glumom itd.
Za medije je suvišno pričati. Mene je gradjane Srbije zao kad vidim ko im vodi drzavu,ali mijenjace se to brzo valjda,da se počine dok ovaj bolesnik ne napravi kakvu veću ludost.
kakva, ajde reci? zemlja u kojoj radnici ne smiju da idu u toalet za vrijeme radnog vremena? dje sa nekog informera ili happya ide mržnja ka' gradjanima Srbije. Jovanjica?
za svaki tvoj plus za sns bilo ko ima deset minusa. branit sns je kao biti advokat dpsa koga si ti ovuda napadao (opravdano jer su ugazili ovu zemlju). drugarske partije, sns prepisao sistem vladanja od dpsa i digao sve to na veći nivo. nikakve razlike nema izmedju njih. zato je to smiješno, biti protiv dpsa a za sns. Slobova vlast je mala maca za ovo zlo sad.
jesi bio u BG zadnjih par godina? kolko lijepih mjesta su uništili praveći zgrade. jel to napredak?
Nije Slobo kriv, mi smo gofna!
Znas kako, ja sam, ne 5 puta, nego 10 puta sve vas pitao da mi objasnite fenomen kako se od razarajuceg zvuka niko od one mase ne uhvati za glavu, za usi... I trt! Ali niko! Ni da kvikne! Hahah.. ne pada mi na pamet da se preganjam ovuda.![]()
Mene odusevljava kako bukvalno dozivljavate neke stvari. Biti SNSovac ili stari DPSovac, biti za Mila, Vucica ili Putina je ista stvar a to kojim ce te mahati zastavama je potpuno irelevantno i to je ona sto su kasno shvatili mnogi jer su vjerovali vam na rijec da ste vi nesto drugo a ne isto i da je zastava najbitnija. Prevarii ste ih 2020 i vise necete. Dakle, tvoj kalup je isti i uvijek ce biti a to je kalup svakog zaludjenika u pseudodiktatorske rezime koji opstaju na nacionalizmu i populizmu.
Ne budite strogi prema Av Av botovima iz Crne Gore, oni ne znaju za bolje. Milošević, Šešelj, Dačić, Vučić. Ko god vodi te nakaradne, nazadne, razaračke politike njima je dobar. Zato oni u CG podržavaju Mandića,Vraneša, Kovačevića, Bratićevu, Kneževića, Dajkovića i sl. A Srbi iz Srbije neka dobro pamte kad uspiju da promijene vlast.
https://m.facebook.com/reel/94684203...ernal_deeplink
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Beograd i proljeće.
https://x.com/studentblokade/status/1902768784248557937
kakve to veze ima. Abazović je na priču najjači političar a on em proda CG snsu em podržavalac lika i djela Vučića. i spajk je u tom društvu, nema tu puno neke razlike.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks