...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Shto si ogorchena na te Engleze toliko?
Kamo srece da smo dio tog UK-a.
Mislim nije ti prvi put,a stalno slushash njihovu muziku,njihove serije,filmove,pa mi je chudno...ako si imala loshe iskustvo sa grupom drunk Britanaca,ne znachi nikako da su svi takvi,no to tebi ne moram podvlachit.
Ja npr. Irce mada i ostale,volim slushati...
...
Ma nisam AL ogorčena na Engleze baš kao Engleze nego velim oko imena zemlje govori dosta.Ne bih voljela da mi zemlja čini što njihova čini zato i imaju strašnu muziku,serije pa sami Monti Pajton kakva je to brutala
(koji je baj d vej isprva zabranjivan) a to je baš zato što su sve to stvarali ljudi koji se protive takvom jebenom sistemu koji izigrava palicu u cijeloj planeti,i bio najveći osvajač u istoriji jer se to krši sa ljudskom prirodom.I dobro si primjetio da volim njihove serije pazi Mućke ili ovaj sad Slow Horses đe ismijavaju odnosno predstavljaju realno stanje MI-5ce.Imaju kvalitetan dio pojedinaca koji se sprdaju sa svim tim Londonom koji je kao nešto ponosan jer su kao nešto izvan drugih.
A što se ličnog iskustva sa Englezima tiče imala sam par puta priliku furaju taj nacionalni ponos malo su ono ka iznad drugih ali kad se oleše pokažu koliko je u stvari sjebani najgori turisti na planeti.
Last edited by Bluemoon; 17-03-25 at 15:25.
Slažem se da imena govore dosta,oni su privrženi bili vazda kraljici/kralju,a mi smo puno precrnih tipova,shto mushkih shto ženskih,crnjaka na svijet nema ka kod nas,navodno te pita kako si a iza ledja laje,a najgori su oni shto ti u facu govore-neshto si blijed,a ti pucash od zdravlja,no samo iskažu svoju negativu-crnjachenje na taj nachin...tako da crna,da,bash crna.
...
U pravu si,masu podmuklih likova.Recimo meni nema većeg licemjerja kod nas od onih koji vele idem na saučešće iz obaveze.Kakve jebene obaveze nemoj ni da ideš kad ti nije stalo.Ono,masu običaja nekih u situacije đe vala ako ti nije stalo samo mi se skloni s puta.Bolje i ti stranci koji imaju svoje zidove no lažni prijatelji i ta lažna ka nešto kako ti veliš kad pitaju kako si.A u sebe misli se zabolje ga.Mislim se nemoj ni da pitaš hu keers enivej.Pa krenu da te ispituju o ličnoim stvarima ne što im je stalo no što vole da tračare.
Englezi barem zbore o vremenskoj prognozi.![]()
Vidjao sam ja ljude koji su sve NAJGORE prije smrti pokojnika lajali gotovo svakodnevno,mogu mislit shta su tek mislili tim jadnicima kad u 4 zida...e kad su isti umrli ili poginuli nazalost,ovi shto su im sve NAJGORE mislili medju prvim su trchali na ta saucheshca...i shto dalje da prichamo...crno precrno.
...
Umm
Love, peace and respect.
Ti si me (na)učila da traje(m)![]()
Last edited by Mylene; 17-03-25 at 21:04. Reason: Moram.
Ako je ovo tačno ovaj Holivud je najveće smeće na svijet da će da prave fajt klab drugi dio na ne ljeto ove godine.
I onda se sjetim Bergmana.Jel Bergman ijedan film pravio u produžetke.Nije.
Definitivno ovaj Holivud treba ugasiti radi čovječanstva to su idioti.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-03-25 at 23:48.
Gledah prije neki dan Zov divljine sa Harisonom Fordom, i nisu koristili prave životinje, Baka crnoga glumi čovjek. Pas pravi ljudske grimase, presmiješno. Ali to je film iz 2020.-te, možda bi danas bolje izgledao![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A kako hrce ovaj pas....
Mjesec ramazana mjesec poreza na dobit...
Ono kad ti je dosta self deep digginga
Last edited by tigrovo_oko; 18-03-25 at 10:47.
Dim sum.
Sto je lijep dan danas.
gospodin śeverni vjetar. bio i ostao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ojdeee
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovi Englezi su u stvari jezivo podmukli.Pretvaraju se da su Francuzi u ovoj seriji dok prcaju Njemce.
Last edited by Bluemoon; 18-03-25 at 20:31.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks