Easy like Sunday morning
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Easy like Sunday morning
Na današnji dan izašao istoimeni album.
Hoću li pogriješiti ako kažem da je svim metalcima zajedničko jedno - Metallica?
Sa njom nema greške.
Tesko se moze zavoljeti svjet ozbiljnog heavy metala bez temelja,a glavni je svakako Metallica.I tu opet varijacija,neko voli par stvari od Metallice i naziva se metalcem,drugi jbg. po albumima svaka pjesma,svaki prelaz,svaki solo,akord,po sto puta,udje u krv i neki zivotni "lifestyle"...
Posto sam od stare garde,normalno vise me gadjaju stariji albumi,a Master of Puppets je svakako jedan od njih,pa ako je godisnjica (kako kaze @mur3633) jedna i od mene sa tog albuma...veliki pozz za sve
Ps.Metal je inace toliko sirok muzicki izraz da svi muzicari mogu da dodju do izrazaja,pa tako vrhunski gitarista,bubanj,bas mogu biti vece zvjezde od samog frontmena.Odje se vidi napr. trud basiste Trujilla da koliko toliko skine genija Burtona,i dobar je nema sta...
Last edited by Nk beer; 03-03-25 at 17:33.
Jedna lagana
Jedna brzinska...
...
Evo i od mene jedna brza od velikana
Da se braco razumijemo,slusam ovo a volim DraganuM i postujem je ladno na post "oj kafano",
a odje se nesto kurcobesam,svima se sada javno izvinjavam,mozda sam podvojena licnost,jbg.ponekad od emocija,samoga sebe ne mogu razumjem,ko sam ja u stvari (ćkapi)i!?...zivjeli vi meni...
Last edited by Nk beer; 15-03-25 at 19:21.
i sada mene ubjedjuju,jste nije,ali neka je odje u inat....
<br>
Ko kaže da je metal? Ali je neka, jer je dobra.
A ovo što kažu za Metallicu, ne znam, svako ima svoje mišljenje, mnogi su suze lili nakon Blek albuma...ja ih slušam kao grupu mada zadnja dva albuma kao da su za neke nove klince...možda griješim. Kao grupa, kao bend, Metallica je iznad svih u mom tumačenju. Iron Maiden su mi nekako prećerani uvijek bili sa onim avionom i čudima, ali prije neki dan čuh Run To the Hills na MTV pa sam ih danima slušao, kako su mi nedostajali to je bruka D)
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Easy like Sunday morning
Easy like Sunday morning
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nije metal,ali su počeci...pozz @mur3633
Last edited by Nk beer; 28-03-25 at 19:21.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks