Gorenje ves masina se meni pokazala top (a i druga njihova tehnika isto) evo bez greske 4ta godina.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Hvala za preporuke.
A jedno 5 majstora mi je reklo Beko zakon![]()
Zakon dok se ne pojavi problem. Od vise sam ljudi cuo istu pricu, stravicno korodiraju nove Beko ves masine, u periodu od 2-4 god koriscenja. I to su ljudi koji su ih pazili da ih kap vode ne dohvati. Beko servis nece da cuje za reparaciju, zamjenu sasije ves masine u garanciji (hoce da naplate novu sasiju i sl.) - kao nisu oni krivi i los kvalitet, nego je kriv korisnik - vlaga, los deterdzent, i sl. imbecilni izgovori.
Najbolje da coek kupi Beko ves masinu, i drzi je u spavacoj sobi, umjesto u kupatilu, da je ne dohvati 1ml vlage iz vazduhaIli ne ne, najbolje da je kupi, i da je ne koristi uopste, mozda joj tad nece biti nista
Presmijesno, neprofesionalno, i neozbiljno.
Dodaj ti malo para i kupi Bosch, veca ce ti usteda biti na vremenu, da se ne bakces sa Beko servisom, i njihovom folirancijom.
Moja preporuka je opet Candy
Ova je bila Candy.
Sva korozirala.
Ima nekih Bosch oko 400€.
Valja li to što?
Okači koji model
Pa da guglamo…![]()
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...gg242z6by.html
Ovo bi trebalo sa je dobra trgovina
Da, i dobar je popust od 30%.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bilo bi dobro da ima 5 godina garancije ne vezano za brend.
Bgm oko 500 i kusur, ja sam omašio.
Ta što je 30% dolje je strašna.
Taman ću nju probat ali to je samo cijena za keš.
Cini mi se da sam istu uzeo uglavnom od LG , Gorenja i Beka bolje pere! I tisa je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Primijetio sam da Bosch masine prozivode skuplje serije u Njemackoj, pa onda Turska i Poljska, pa najjeftinije Kina
Ne moj ko da se zajebe kad vidi da piše 10 godina garancije (jer sitnim slovima piše na motor)
Kad je na neku mašinu motor crkao? Nikad.
Evo je mene crka na ovu Candy![]()
Na beko ona garancija 2+3 je 2godine na sve a 3godine ostale samo na motor … a sto rekoste kome je crkao inverter motor u 5godina … sarene laze
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znam da se pisalo o robotusisivacima , ali krenuh da tragam i odustah …
Jel ima neko iskustva sa Deebot N20 Plus , ili imate li da preporucite nesto bolje u nekom cjenovnom rangu 500-600eura .
Imamo psa u stanu , pa mi je cilj da je sposoban da dok smo na poslu predje stan makar dlacice i sitnu prasinu da pokupi eto jednom dnevno, cisto da olaksa malo zivot
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bas sam danas gledao, u delti, xiaomi x20 pro - 600 eura.
ima sve: platformu da nekolika puta sam razmijeni tecnosti, makaze koje kidaju dlake koje se zapetljaju oko cetke…
Ovo za Deebot je meni dobra opcija jer baza nema vrecice, nego sve ide u kantu. Nije mi jasna logika robot usisivaca na kojima (nije bitno gdje) trebas da mijenjas i kupujes vrecice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks